Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Τα μνημόνια & η καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Ο ρόλος της Αντιπολίτευσης
 Στην Ελλάδα όπως είναι γνωστό, με την δανειακή σύμβαση που δεν πέρασε από την Βουλή των Ελλήνων, "νομοθετήθηκαν" τα λεγόμενα μνημόνια, μπήκε η τρόϊκα, εξαθλιώθηκε η Χώρα, ο Λαός της, το Σύνταγμα, παραχωρήθηκε η Εθνική κυριαρχία.
Ολοι αντιδρούν αλλά δεν γίνεται τίποτε. Εκείνο πιά που έχει γίνει της μόδας & το κοπανάνε όλοι, & εγώ, είναι η εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος, της ακροτελεύτειας εκείνης διάταξης, που επαφίει την τήρηση του Συντάγματος στον Πατριωτισμό των Ελλήνων, οι οποίοι δικαιούνται & υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε, προσπαθεί να το καταλύσει με την βία.Τι έγινε λοιπόν στην πράξη; Ενα τσούρμο κακοποιών προδοτών, εισήγαγε & ψήφιζε μνημόνια & πράξεις νομοθετικού περιεχομένου με τα οποία κατέλυσαν το Σύνταγμα.
Ομως η κατάλυση του Συντάγματος, το οποίο προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών & τους θεσμούς, εγείρει την έννοια της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η οποία κατά κανόνα, έχει ποινικές αιτιάσεις. Δηλαδή είναι ποινικά αδικήματα.
ας δούμε μερικά από τα ανθρώπινα δικαιώματα που έχουν παραβιαστεί & έχουν αγγίξει όλους μας.

  • Η επιβολή επωνείδιστων φόρων με την μείωση αποδοχών & ταυτόχρονη αύξηση των ζητουμένων φόρων, έχει σαν αποτέλεσμα, να ζητούνται παράλογα ποσά καταβολής φόρου, τα οποία οι πολίτες αδυνατούν να καταβάλουν.
  • Η είσπραξη φόρου ακίνητης περιουσίας, μέσω του εισπρακτικού μηχανισμού της ΔΕΗ με συνοδευόμενο εκβιασμό & εκφοβισμό, περί διακοπής βασικού για την ζωή αγαθού του ηλεκτρικού ρεύματος.
  • Απειλές για χρέη στις ΔΟΥ & κατασχέσεις κινητής & ακίνητης περιουσίας.
  • Απειλές για υφαρπαγή & κατάσχεση μισθών & συντάξεων για χρέη στο Κράτος με αδιαφορία για την πρόκληση ηθικών & υλικών βλαβών.
  • Ψυχολογική κακοποίηση με διασπορά φόβου & πανικού για συλήψεις & φυλακίσεις.
  • Κατάργηση του αυτονόητου τεκμηρίου της αθωότητας στην Δημόσια Διοίκηση & παραβίαση της συνείδησης κρίσης των υπαλλήλων με διαταγές κατάδειξης ακαταλλήλων με ποσοστά.
  • Σκόπιμη πρόκληση ανεργίας, παρεμπόδιση ρευστότητας & ανάπτυξης, κλοπή χρημάτων καταθέσεων με κούρεμα, καταστροφή επιχειρήσεων.
Ο κατάλογος είναι ατελείωτος. Ολα αυτά αποτελούν παραβιάσεις των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων & ενέχουν ποινικές ευθύνες ως ποινικά αδικήματα.
Με την άποψη αυτή συνάδει & η έκθεση του Ανεξάρτητου Εμπειρογνώμωνα του ΟΗΕ Cephas Lumina.
http://justiceforgreece.wordpress.com/2014/05/06/%CE%AD%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B7%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1/
Ποιός είναι όμως ο ρόλος της αντιπολίτευσης απέναντι σε όλα αυτά;

 Ολα αυτά τα χρόνια η αντιπολίτευση, αποκαλύπτει & προσπαθεί να πείσει τους Ελληνες ότι όλα αυτά είναι κακά & επιζήμια για την Χώρα, όμως μέχρι εκεί. Γιατί αφού όλα ψηφίζονται με κυβερνητική πλειοψηφία, ενδύονται δήθεν την αυθεντία του Κράτους & έχουν τις γνωστές δυσμενείς επιπτώσεις σε όλους μας & στην Χώρα μας.Κάποιες μηνύσεις που έγιναν, δεν αφορούσαν αυτήν καθαυτήν την ουσία της καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά την αποκάλυψη διαφόρων επί μέρους αξιοποίνων πράξεων πλαστογραφίας, λίστα Λαγκάρντ, απόκρυψης στοιχείων, κλπ.
  • Κανείς από τους κυρίους της αντιπολίτευσης, δεν πήγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ή στον Ανεξάρτητο Εμπειρογνώμωνα του ΟΗΕ να καταγγείλει την Κυβέρνηση & τους δανειστές, για καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού.
http://iaktigas.blogspot.gr/2014/05/ell-echr.html#uds-search-results
  • Οι νομικές υπηρεσίες των κομμάτων, ουδέποτε στήριξαν προσφυγές ατομικές ή ομαδικές πολιτών για την καταπάτηση των δικαιωμάτων τους, είτε στα Ελληνικά είτε στα Διεθνή Δικαστήρια. Μιλούν ως αρνία αλλά φέρονται ως λύκοι, για δήθεν αγώνες, να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, & πολλές & διάφορες μεγαλοστομίες.
  • Αποκαλύφθηκε & ο πατριδοκαπηλισμός της Χρυσής Αυγής που δυστυχώς έχει παρασύρει πολύ κόσμο, με την εμπρειστική στάση της & τα συσσίτια μίσους, τις δολοφονίες & τους τραμπουκισμούς, που δεν χρειάζονταν.
  • Ο κ. Τσίπρας, πιθανός αυριανός Πρωθυπουργός, ήδη δήλωσε ότι δεν είναι ο Χάρυ Πότερ, για να διορθώσει σε μια εβδομάδα, όλα όσα χάλασαν & να επαναφέρει τους μισθούς & τις συντάξεις & την ρευστότητα εκεί που ήταν, προαναγγέλοντας έτσι την συνέχεια της ανέχειας. Τόσον καιρό που χάλαγαν τι έκανες κ. Τσίπρα για να τους σταματήσεις; Γιατί δεν παραιτηθήκατε όλοι από το Βουλευτικό αξίωμα για να πέσουν οι προδότες; Γιατί δεν τους καταγγείλατε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων & στον ΟΗΕ για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού; Γιατί ούτε ένας εξ΄υμών δεν έβαλε την υπογραφή του, μέχρι την συμπλήρωση των 30 για να ξεκινήσουν οι διώξεις για Εσχάτη Προδοσία, εκκρεμούσης μήνυσης;
  • Πολλοί από αυτούς διοχετεύουν στα καφενεία στην βάση ότι δεν γίνεται τίποτε αν δεν φύγει η κυβέρνηση γιατί τα μνημόνια είναι νόμιμα. Και παραπέμπουν σε Διοικητικά Δικαστήρια & το ΣτΕ. ΨΕΜΑ. Κανένας Νόμος δεν έχει Νομική Ισχύ, όταν παραβιάζει & καταπατά στοιχειώδη Ανθρώπινα Δικαιώματα, τα οποία εγείρουν Ποινικές Ευθύνες για την ακεραιότητα & την Ασφάλεια της ανθρώπινης Ζωής Τιμής & Αξιοπρέπειας.
Ιδού λοιπόν ο δρόμος για την εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος & την απελευθέρωση της Χώρας. Προσφυγές στην Ποινική Δικαιοσύνη, για καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με μνημόνευση της έκθεσης του Ανεξάρτητου Διεθνούς Εμπειρογνώμωνα του ΟΗΕ.Ομως πλέον είναι αργά. Με οξυμένα πνεύματα, κουρελιασμένο Σύνταγμα, φυλακισμένους & ηρωποιημένους τους Χρυσαυγίτες, πάμε σε κατοχικές, διαβλητές & επικίνδυνες εκλογές. Με την μισή Ελλάδα, υποψηφίους & την άλλη μισή εκλογείς. Ο κίνδυνος αιματηρών εκτρόπων, είναι εμφανής. Και οι ευθύνες των Δικαστών & των Ενόπλων Δυνάμεων & των Σωμάτων Ασφαλείας, θα είναι τεράστιες, γιατί τόσα χρόνια, δεν έκαναν τίποτε για την πρόληψη του κακού. Δεν αυτομόλησαν προς τον Ελληνικό Λαό, τον οποίο υπηρετούν, αλλά έκαναν υπακοή σε αποδεδειγμένους προδότες. Δεν εφήρμοσαν το άρθρο 120 του Συντάγματος στο οποίο ορκίστηκαν.
Σε αυτές τις εκλογές, όποια & αν είναι η άποψη ενός εκάστου, όλοι θα πρέπει να δείξουν αυτοσυγκράτηση. Δεν πρέπει να χυθεί αίμα αδελφικό. Η σκέπη & η προστασία μας βρίσκεται ανθρωπίνως, εξ ολοκλήρου, στους Δικαστές, στις Ενοπλες Δυνάμεις & στα Σώματα Ασφαλείας. Είθε & ο Θεός των Ελλήνων, να μας σκεπάσει όλους. Γιατί τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς.

Ιάκωβος Τίγκας.

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ;;; Μέλη της ίδιας συμμορίας είναι και το παιχνίδι γνωστό. Καλός μπάτσος κακός μπάτσος ... εναλλάξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή