Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ωμή παρέμβαση των Μασόνων για τις Ευρωεκλογές

Φοβούνταν την αποχή.
“Η Ευρώπη είναι ερείπιο, δεν έχουμε παρά να την επανοικοδομήσουμε”,
2000 χρόνια οικοδομούν & επανοικοδομούν τα ερείπια που οι ίδιοι φτιάχνουν. Σαν τα παιδάκια που παίζουν με τα κουβαδάκια τους στην άμμο.

Με δίγλωσσο κείμενο στα Ελληνικά & Γαλλικά οι Μασόνοι, οι αιτίες για το χάλι του σημερινού κόσμου, αυτοί που δεν διστάζουν να δολοφονούν ανθρώπους, αξίες, συνειδήσεις, ψυχές & ότι αληθινό & Θεάρεστο βρουν μπροστά τους, αυτοί που έχουν ως θεό τους τον Μεγάλο Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος Μ.Α.Τ.Σ. που δεν είναι άλλος από τον Αρχοντα του σκότους, αυτοί που έκαναν & κάνουν τα πάντα για την ενθρόνιση του Παγκόσμιου Ηγέτη τους, νοιάζονται για την Ευρώπη.
Τα τσιράκια του Σιωνισμού, που μάχονται λυσσαλέα ενάντια στον Θεό & την Εικόνα του τον άνθρωπο, νοιάζονται για τον κόσμο, θέλοντας να τον κάνουν & τον έχουν κάνει, σαν τα μούτρα τους.
Γνωρίζουν γάρ ότι ο καιρός τους λίγος, & περιπατούν μαζί με τον αφέντη τους ως Λέοντες ωρυόμενοι τίνα καταπίουν.
Ιάκωβος Τίγκας.
http://www.pentapostagma.gr/2014/05/%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%83.html#.U4Xd3nY41P5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου