Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

⛔Η παράλλαξη του ενδελεχισμού, άρχισε πριν απο 2 χρόνια ⛔






Η Παράλλαξη του ενδελεχισμού⛔

Πέρασαν 24 μήνες, από τότε που ο Ουίλιαμ Χενρυ (Μπιλ) Γκέιτς, αποκάλυψε το πρόσωπο του, και εξαπέλυσε την τελική αισχρή επίθεση κατά του γένους των ανθρώπων.

Χρόνια πολλά, η διεθνής συντεχνια, εργάστηκε γι αυτήν την στιγμή, διαβρώνοντας τον κοινωνικό ιστό, και τα θεσμικά πρόσωπα των λαών της ανθρωπότητας, γιατρούς, Δικαστές, πολιτικούς, δημάρχους, κυβερνήτες Πολιτειών, θρησκευτικους ηγέτες, δημοσιογράφους, τους πάντες.

Έτσι στις 18 Οκτωβρίου του 2019, ήταν όλα έτοιμα, για την προσομοίωση της δήθεν πανδημίας που θα ερχόταν Event 201, και με την συνεργασία των παγκόσμιων οργανισμών ΠΟΥ, Παγκόσμια Τράπεζα κλπ εδώ κι εχρισαν τον εκλεκτό τους.

http://iaktigas.blogspot.com/2020/08/rna.html?m=1 

Λίγους μήνες αργότερα, ξεκίνησε μετά κραυγων και αλλαλαγμων, η δήθεν καταγραφή κρουσμάτων στην Κίνα, ενός δήθεν νέου ιού του αναπνευστικού, της γνωστής εδώ και μισό αιώνα ομάδας κορόνα. 

Στην ουσία, κατέγραφαν το απλό κρυολόγημα, το οποίο βάφτισαν Sars Cov 2, που προκαλεί την νεοβαφτισθεισα νόσο Covid 19, χρησιμοποιώντας την εφεύρεση των τεστ του Καρυ Μουλις, ο οποίος δεν ζει πια, ως διαγνωστική μεθοδο, η οποία δεν διαγιγνωσκει απολύτως τίποτα, αφου όπως αποκαλύφθηκε είναι ένα εργαστηριακό εργαλείο αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμερασης, το οποίο χρησιμοποιείται για εργαστηριακες μελέτες.

Έτσι και με το πρόσχημα μιας ανυπαρκτης επικίνδυνης νόσου, κατι το οποίο προέκυψε αβίαστα από τα επιδημιολογικα στατιστικά στοιχεία, αλλά και από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ στην Ελλάδα, όπου φάνηκε πεντακάθαρα ότι ουδέν πρόβλημα υπήρχε το 2020, σε σχέση με την γενική θνησιμοτητα προηγούμενων ετών, ενω αντίθετα το 2021, με την χορήγηση των σκευασματων παρατηρείται ραγδαία αύξηση της γενικης θνησιμότητας, ένας προγραμματιστης ηλεκτρονικών υπολογιστών, επέβαλε την δική του ιατρική και Δημόσια υγιεινή , καταργώντας όλα όσα ξέραμε μέχρι το 2019, με την συνενοχή των υγειονομικών όλου του πλανήτη, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, κατάργησε και παραβίασε με ασύστολο και ωμό τρόπο το διεθνές δίκαιο και τα Συντάγματα των Χωρών, με την συνενοχή του νομικού κόσμου του πλανήτη, δολοφονωντας ευθέως ανθρώπους, με ένα σκεύασμα γενετικής τροποποίησης του ανθρώπινου DNA, που επέβαλε χωρίς νόμιμη άδεια, καθώς ούτε κτηνιατρικό φαρμακο δεν μπορείς έτσι να δώσεις σε ζώα.

Επιτέθηκε στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, υβριζοντας και προσβαλοντας την αξία του ανθρώπου, και του ανθρώπινου προσώπου, της εικόνας του Θεού, επιβαλλοντας περιορισμό της ελεύθερης αναπνοής, και αυτοδιάθεσης, γελοιοποιωντας τον άνθρωπο, αφου σε κανένα πανεπιστημιακο σύγγραμμα δεν υπάρχουν γραμμένα τα μέτρα προφύλαξης που επέβαλε, αντίθετα, αποτελούν προπαρασκευαστικες πράξεις καταστολής του ανοσοποιητικου μηχανισμού του ανθρώπου, η οποία ολοκληρώνεται με τα χωρίς νόμιμη άδεια σκευάσματα, τα οποία το στοχεύουν ευθέως, αφου το απασχολούν με την συνεχή καταπολέμηση εκατομμυρίων ακίδων του ιού, οι οποίες παράγονται σε όλο το σώμα, κατά τα λεγόμενα του ίδιου, του Μπιλ Γκειτς στην ιστοσελίδα του εδώ, προσθέτοντας μια νέα λειτουργία στο ανθρώπινο σώμα, που δεν υπάρχει από την Δημιουργία.

https://www.gatesnotes.com/Health/What-you-need-to-know-about-the-COVID-19-vaccine  

Όλος ο πλανήτης πλέον, υπακούει τυφλά στα κελεύσματα ενός άθλιου βδελυγματος που ερημωνει τα πάντα.

"καὶ ἔδωκεν αὐτῷ ὁ δράκων τὴν δύναμιν αὐτοῦ καὶ τὸν θρόνον αὐτοῦ καὶ ἐξουσίαν μεγάλην" Αποκάλυψη 13.

Όπως ο Υιος και Λογος του Θεού, ο Δημιουργος του Σύμπαντος κόσμου, αποκάλεσε τον εαυτό του θύρα, και μας αποκάλυψε ότι μονον δι αυτής της θύρας, μπορούν οι άνθρωποι να εισέλθουν στην Βασιλεία του Θεού και να μετέχουν στην Ζωή, έτσι και ο υιος της απώλειας ονομάζεται Γκέιτς, δηλαδή θύρα, όπου δι αυτής οι άνθρωποι εισέρχονται στον θάνατο και την απώλεια. 

Δυστυχώς, τα μυθευματα γραιών, και διάφορες ύποπτες δοξασίες, που διοχετευτηκαν μεταξύ των εκλεκτών, έχουν πλανήσει πολλούς, οι οποίοι ούτε σήμερα αναγνωρίζουν το βδελυγμα της ερημωσεως, και ενώ γύρω μας καίγεται το πελεκουδι, ενώ κράζουν και οι πέτρες, αυτοί περιμένουν, τι άραγε; 

Με βάση πρόσφατη Σουηδική έρευνα επιστημόνων, που είδε το φως της δημοσιότητας εδώ https://www.zougla.gr/apopseis/article/souidiki-erevna-vomva

υπάρχει πλέον βεβαιότητα περι αλλοίωσης του ρόλου των γαμετων, μεταξύ άλλων με 

Μεταλλάξεις ή «λάθη» στη γενετική αλληλουχία.

•Διαγραφές ολόκληρων τμημάτων του γενετικού κώδικα.

•Εισαγωγές λανθασμένων τμημάτων.

•Ανάμειξη και αντιστοίχιση / μεταθέσεις γενετικού κώδικα με άγνωστη εξέλιξη και αποχρωσες ενδείξεις, για πιθανό ερμαφροδιτισμο, κάτι που είχε υποστηριχθεί ως βέβαιη εξέλιξη, από τον Μάνο Χατζηδάκη σε μια περίεργη συνέντευξη του το 1988, στο περιοδικό Γυναίκα, και στην δημοσιογράφο Όλγα Μπακομαρου, εδώ https://www.schooligans.gr/articles/231

και επαληθεύει το ρηθεν από τον Δανιήλ για το βδελυγμα της ερημωσεως, ότι δεν θα έχει επιθυμία γυναικός. 

"καὶ ἐπὶ πάντας θεοὺς τῶν πατέρων αὐτοῦ οὐ συνήσει καὶ ἐπὶ ἐπιθυμίαν γυναικῶν καὶ ἐπὶ πᾶν θεὸν οὐ συνήσει, ὅτι ἐπὶ πάντας μεγαλυνθήσεται· ". Δανιήλ 11.

24 μήνες λοιπόν περάσαμε με το βδελυγμα της ερημωσεως και τους υπηκόους του, το οποίο σύμφωνα με τον αδιαψευστο Βιβλικο λογο, κάνει πόλεμο επι 42 μήνες. 

Μένουν άλλοι 18, αν δεν κολοβωθουν, κατά τους οποίους θα κλιμακωθουν σημεία και τέρατα, συνοδευόμενα από τεχνητές και φυσικές καταστροφές, με το άλλο ψευδοαφηγημα της κλιματικής αλλαγής. 

Χαρακτηριστικός είναι ο λόγος του Δανιήλ στο τέλος του 12 κεφαλαίου 

"καὶ ἀπὸ καιροῦ παραλλάξεως τοῦ ἐνδελεχισμοῦ καὶ τοῦ δοθῆναι βδέλυγμα ἐρημώσεως ἡμέραι χίλιαι διακόσιαι ἐνενήκοντα. 12 μακάριος ὁ ὑπομένων καὶ φθάσας εἰς ἡμέρας χιλίας τριακοσίας τριάκοντα πέντε."

⛔Τι είναι ομως η παράλλαξη του ενδελεχισμου; 

Ενδελεχισμος, από το ενδελεχώς, σημαίνει μια κατάσταση, η οποία ελέγχεται λεπτομερώς και πάγια, επί Καθημερινής συνέχειας. Λεπτομερής και εις βάθος έλεγχος. Μια λεπτομερής και πάγια πεπατημένη, που εξασφαλίζει το κύρος, την ομαλη λειτουργική αυθεντία, αυτού που ελέγχεται.

Παραλλαξη, είναι η τροποποίηση, η αλλοίωση, η αρρώστια, η εκτροπή, από τους κανόνες της πεπατημένης. Ωραίες λέξεις.

Από τον Ιανουάριο του 2020, έχουμε εκτροπή, άρρωστη, τροποποιηση της νομικής επιστήμης, και παραλλαξη του ενδελεχισμου της Δικαιοσύνης, με διαταραχή της ομαλής λειτουργίας και του κύρους της, με την αυθαίρετη παραβίαση του πανίσχυρου διεθνους δικαίου.

Τους μιλάς για διεθνές δίκαιο, και σου απαντούν με ασυναρτησίες, περι εκτέλεσης εντολών, των νόμων, και αυθαιρετούν. 

Το ίδιο συνέβη και με την Ιατρική επιστήμη, με εκτροπή από τους κανόνες της Ιατρικής, και τροποποίηση τους, που διέπουν με λεπτομερη έλεγχο την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία της, με αντιιατρικες και αντιεπιστημονικες μεθόδους, άκαμπτα πρωτόκολλα, και ολα οσα εχουν αναφερθεί αναλυτικά τα δύο αυτά χρόνια, με εκτροπή της κοινής λογικής, με αντιφάσεις και γελοιότητες αντιληπτές πλέον και από τους κοινούς θνητούς.

Στον χορό, μπήκαν και οι Ορθοδοξοι Εκκλησιαστικοι Αρχιερείς, με τροποποίηση των Εκκλησιαστικων κανόνων , που διέπουν την ομαλή λειτουργία της Εκκλησίας, και εκτροπή τους σε ψευδοθεολογικα ολισθηματα.

Βέβαια όσον αφορά αυτούς, αξίζει να αναφερθεί, ότι η παραλλαξη του ενδελεχισμου τους, άρχισε στην Κρήτη το 2016, με την ψευδοσυνοδο του Κολυμπαριου.

Για να φτάσουμε στο τεταρτο, και το ζητούμενο, την τροποποίηση, αλλοίωση της αλληλουχίας του ανθρώπινου DNA, που διέπει την ομαλή λειτουργία της ζωής, με έναν πολύπλοκο λεπτομερή έλεγχο, σε καθημερινή συνέχεια, με τον επισκευαστικο μηχανισμό που πλέον καταστρέφεται, μαζί με το ανοσοποιητικο.

⛔Έχουμε λοιπόν τετραπλή παραλλαξη του
ενδελεχισμου, από την 1 Ιανουαρίου 2020, με παράλληλη ερήμωση με τα λοκνταουν η οποία κρατάει επι 24 μήνες.⛔

Μας πληροφορεί λοιπόν ο Δανιηλ λεπτομερώς, ότι από τότε που θα ξεκινήσει, θα κρατήσει 1290 μέρες, δηλαδή 43 μήνες. 

Ποιος ξέρει τι έχει να γίνει πέρα από εκεί, και συμπληρώνει μακάριος αυτός που θα φτάσει τις 1335 μέρες, προσθέτοντας άλλες 45 μέρες, άλλον ένα και μισό μήνα.

Μας μένουν άρα άλλοι 19 μήνες, ή 20,5 μήνες, για την αποκατάσταση της ζωής.

Όμως. Ο ίδιος ο Χριστός, μιλάει στους Ευαγγελιστές, για κολοβωση μείωση των ημερών, χάριν των εκλεκτών γιατί αλλιώς δεν θα μείνει πάσα σαρξ.

Πόσο θα κολοβωθουν οι μερες; άγνωστο.

Θέλω να πιστεύω και να ελπίζω αρκετά, γιατί ήδη υπάρχει παραλλαξη του ενδελεχισμου σε μικρά παιδάκια που δεν φταίνε σε τίποτα, και ούτως ή άλλως είναι σωσμένα.
Ι. Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου