Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Για γενοκτονία στην Ελλάδα, καταγγελίες στην Χάγη.

Η επιστολή που θα προκαλέσει την καταδίκη.

Οι δύο λεοντόκαρδες γυναίκες Ολγα & Τάνυα Γεριτσίδου, που προτοστατούν στην απελευθέρωση της Ελλάδας, έστειλαν στις 11/10/2011 με mail προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα & Γενοκτονία του Ελληνικού Λαού, κάνοντας χρήση του άρθρου 15 της Συνθήκης της Ρώμης.
Ο Εισαγγελέας έχει ανοίξει μόνιμα φάκελο για την Ελλάδα & πρωτοκολλεί  τις καταγγελίες των Ελλήνων που φτάνουν βροχή.
Οπως οι ίδιες διαβεβαιώνουν ήρθαν σε επαφή με τον Εισαγγελέα του ΔΠΔΧ για να διαπιστώσουν που βρίσκεται η υπόθεσή μας.
Χιλιάδες Ελληνες συμπαραστέκονται στις δύο γυναίκες στέλνοντας στην Χάγη κείμενο-καταγγελία για τα ανθρώπινα δικαιώματα & την γενοκτονία στην Ελλάδα.
Δεν είναι τυχαία η έκθεση καταπέλτης του ΟΗΕ κατά της Ελλάδας για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. (Διαβάστε εδώ)
http://apokalipseto.blogspot.gr/2014/05/blog-post_66.html
Οι δύό Ελληνίδες σε πρόσφατη εκπομπή τους στο Vmedia.gr διαβεβαιώνουν ότι τα μηνύματα που έρχονται από την Χάγη είναι θετικά πέραν πάσης προσδοκίας, & ζητούν την αποστολή με mail επιστολής από όσους περισσότερους Ελληνες γίνεται στο mail του ΔΠΔΧ.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση για επικοινωνίες προς το γραφείο του εισαγγελέα του ΔΠΔΧ κατ’ άρθρον15 και για καταγγελίες κατ’ άρθρον 15 της συνθήκης της Ρώμης είναι  otp.informationdesk@icc-cpi.int .
( ή εάν προτιμάτε, στείλτε το με fax: +31 70 515 8555 )

Το προτινόμενο κείμενο το οποίο πρέπει να είναι στα Αγγλικά ή στα Γαλικά είναι το ακόλουθο στο οποίο βεβαίως μπορεί να προσαρμοστεί & η προσωπική περιπέτεια ενός εκάστου. Το κείμενο στα Ελληνικά & μετά ακολουθεί το Αγγλικό κείμενο.


 • « ΠΡΟΣ: ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ
  ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ


  ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ


  Την 11/10/2011 σας εστάλη από την Ελλάδα, από δύο Ελληνίδες συμΠολίτισσές μου, μέσω EMS express mail (αριθ. Αποστολής ΕΕ201101791GR), μία Προσφυγή με διάφορες αποδείξεις σχετικά με τα εγκλήματα της Γενοκτονίας και Εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας που διαπράττονται εις βάρος του Ελληνικού Λαού σε σημείο που αντιμετωπίζουμε το φάσμα της πείνας, θάνατο από κακουχία, θάνατο από ελλειπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, παντελή διάλυση του Κράτους όσον αφορά την πρόνοια, το κοινωνικό κράτος, την δικαστική προστασία και γενικά το κράτος δικαίου και της ασφάλειας, το κείμενο της οποίας γνωρίζω και με το οποίο συμφωνώ απολύτως.

  Όταν έγινε η Προσφυγή, τα πράγματα δεν ήταν τόσο απελπιστικά όσο είναι τώρα: παιδιά λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, άνθρωποι δεν πληρώνονται τα δεδουλευμένα τους και όταν πληρώνονται δεν μπορούν να συντηρήσουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους με το μισθό, οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν από ευκόλως αντιμετωπίσιμες ασθένειες και ο δείκτης αυτοκτονιών είναι στα ύψη.

  Από τότε που σας εστάλη η Προσφυγή για να βάλετε ένα εμπόδιο σε αυτούς που κατασπαράζουν την Ελλάδα, κόσμος που δεν χρειαζόταν να πεθάνει πέθανε ως άμεση συνέπεια αυτών των καταστροφικών πολιτικών που σας περιγραφόταν εντός αυτής. Αν περιμένετε άλλο, το αριθμός των θυμάτων θα αυτξάνει γεωμετρικά καθημερινά και είναι πολύ πιθανό ότι ούτε εμείς θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή να επιβιώσουμε.

  Επειγόντως, λόγω έκτακτων συνθηκών που γίνονται όλο και πιο απειλητικές για την ζωή μας κάθε μέρα, απαιτούμε να ανταποκριθείτε με την ύψιστη προτεραιότητα ώστε:

  1. τα Εγκλήματα που σας περιγράφει η αναφερόμενη Προσφυγή να σταματήσουν, αφού ακόμα διαπράττονται με σοκαριστική απανθρωπιά και σκληρότητα που θυμίζει τακτικές του Άξονα του Β’ ΠΠ
  2. οι δράστες των Εγκλημάτων αυτών και το σύνολο των συνεργατών τους να συλληφθούν και να έρθουν ενώπιων της Δικαιοσύνης, αφού εντός των συνόρων μας αυτό είναι πρακτικά αδύνατο λόγω έλλειψης Κράτους Δικαίου
  3. να μην μας εξαναγκάσετε να υπερασπιστούμε τις ζωές μας όπως κρίνουμε ότι αρμόζει, όπως το Σύνταγμά μας, που διαρκώς και βιαίως καταπατείται, απαιτεί
  Είμαστε φιλειρηνικοί και νομοταγείς, αλλά εαν δείξετε την ίδια αδιαφορία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Κυριαρχικά Δικαιώματα του συνόλου του Ελληνικού Λαού, θα υποθέσουμε ότι εμμέσως επιδοκιμάζετε τις ωμότητες που διαπράττονται σε βάρος μας και ότι είστε αδύναμοι/ μη θέλοντες να υπηρετήσετε τον σκοπό για τον οποίο δημιουργηθήκατε και μέχρι σήμερα πληρώνεστε από τους φορολογούμενους της υφηλίου.


  Αναμένοντας την άμεση ανταπόκρισή σας,


  Μετά τιμής, »
_______________________________________________________________________

 • «TO : INFORMATION AND EVIDENCE UNIT
  Office of the Prosecutor


  TO WHOM IT MAY CONCERN


  On 11/10/2011 there was sent to you from Greece by two of my fellow Greek Citizens, via EMS express mail ( register post number EE201101791GR ), a Communication with assorted evidence pertaining to the crimes of Genocide and Crimes against Humanity being committed at the expense of the Greek People to the point that we are facing
  famine, death from exposure, death due to lack of medical and
  pharmaceutical aid, a complete dissolution of our State in terms of
  welfare, social state, judiciary support and generally state of
  justice and security, the text of which I am aware of and fully agree with.


  When the Communication was made, things were not as desperate as they
  are now : children collapse because of famine at schools, people do not get paid
  wages and when they are they cannot sustain themselves or their
  families on them, the elderly are dying of easily curable diseases,
  and the suicide rate is skyrocketing.


  Since the Communication and Request to put a stopper to
  those who are rampaging through Greece was sent to you, people who did not need to have
  already died as a direct result of these destructive policies that were
  duly described and corroborated within that document. If you wait more, the number of victims will increase geometrically by the day and it is highly likely that even we will not be able to either communicate with you or
  survive.


  We urgently, due to extreme circumstances becoming more life
  threatening by the day, demand that you respond with utmost urgency so that :


  1. the Crimes the aforementioned Communication delineates are stopped because right now they are still being committed with shocking callousness and inhumanity reminiscent of WWII Axis tactics.


  2. the perpetrators of these Crimes and the sum of their accomplices are indicted and brought to Justice since within our borders that is practically impossible due to the lack of a State of Justice.


  3. you don’t force us to defend our lives anyway we see fit, as our Constitution which is currently being brutally breached and violated demands.


  We are peace loving and law abiding people but if you show the same disregard for Human Rights and Sovereign Rights in the face of the entirety of the Greek People we will assume that you are indirectly condoning the atrocities being committed against us and you are powerless / unwilling to serve the purpose for which you were established and are currently being paid and funded by the tax payers of the world.

  Awaiting your immediate response,


  Sincerely,» *
Εμπρός λοιπόν συνΕλληνες. Καλή μας Λευτεριά.
Ιάκωβος Τίγκας


1 σχόλιο:

 1. δύο δυναμικές ελληνίδες. Τις "πρωτογνώρισα" πριν δύο χρόνια περίπου μέσα από το μπλογκ της Πόπης Σουφλή.
  Ζαράγκα Κοροβέση Πόπη

  ΑπάντησηΔιαγραφή