Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο Σώρρας, τα διαστημόπλοια και ο Μ. Αλέξανδρος

Χορός ολογραμμάτων, εξωγηίνων HAARP!!!


Mε απίστευτη ταχύτητα & ηλιθιότητα τρέχουν τα γεγονότα των τελευταίων 24ώρων.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσουμε θα δούμε τον κ. Σώρρα σε κάποιο χωριό να λέει διά στόματος Λαμπράκη, ότι τα 3 τρις τα βρήκε επειδή πούλησε στους Αμερικανούς εξωγήινη τεχνολογία!!!!! που ήταν γνωστή στους Ελληνες από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου & έτσι δικαιολογούνται οι πρωτοφανείς νίκες του.....!!!!!

Στο διαδύκτιο κυκλοφόρησε ανάρτηση με κομμένο βίντεο για δήθεν πνευματικά δικαιώματα, που παρουσιάζει την "ανάσταση" του Μάϊκλ Τζάκσον & την παρουσία στην σκηνή με ανέκδοτα τραγούδια του, με ολόγραμμα...!!!


http://www.digitallife.gr/michael-jackson-mj-returns-in-hologramme-19524

Διαβάζουμε έκπληκτοι ότι οι Ρώσσοι καλούν τον Ομπάμα να αποκαλύψει στην ανθρωπότητα τα όσα γνωρίζουν για τους εξωγήινους, απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα το κάνουν οι ίδιοι οι Ρώσσοι.

Να θυμηθούμε ότι ο Ρώσσος πρωθυπουργός Μπεντβέντεφ, είχε μιλήσει σε Ρωσικό Κρατικό κανάλι το 2012 για φάκελλο εξωγηίνων...!!! που έχει ο εκάστοτε Πρόεδρος της Ρωσσίας. Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει τον αριθμό τους που ζουν ανάμεσά μας, για να μην προκαλέσει πανικό...!!!

http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/2014/05/rwssia-gia-ekswgihnous.html

 Από την άλλη διαβάζουμε ότι εντοπίστηκαν βάσεις εξωγηίνων στο φεγγάρι του Κρόνου τον Τιτάνα...!!!
http://www.katohika.gr/2014/05/vasis-sto-feggari-tou-kronou-titana.html
Στην επιφάνεια επανέρχεται το HAARP με τα ακραία καιρικά φαινόμενα της Σερβίας.
http://www.freepen.gr/2014/05/blog-post_3569.html 
 Και όλα αυτά με απίστευτη θρασύτητα, βλακεία & αθλιότητα ψεύδους, μπροστά σε έναν κόσμο, που κοιτάζει σαν αποχαυνωμένος, έτοιμος να χάψει ότι & να του πούν.
Βέβαια είναι σαφές πλέον ότι μαζί με ότι άλλο άρρωστο επεξεργάζονται τα αρρωστημένα μυαλά τους, προσπαθούν να σπείρουν το χάος & τον πανικό. Και βέβαια, μην πιστέψετε ότι δείτε, ότι ακούσετε & ότι,...πιάσετε.
Ας απολαύσουμε όμως το βίντεο του "σωτήρα".
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου