Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Οι Αιρετοί του Παγκόσμιου Ηγέτη

Ο διορισμός των Δημίων
 Οι μάσκες έπεσαν. Ολα εξελίσονται με βάση προδιαγεγραμμένο σχέδιο. Αυτές οι εκλογές των Αιρετών δεν είναι όπως οι άλλες. Αυτές αποτελούν τον διορισμό των στρατιωτών του Παγκόσμιου Ηγέτη της πρώτης γραμμής. Αυτών που θα έρχονται σε απ΄ευθείας επαφή με τον Λαό. Με τους ανθρώπους που θα καλέσουν σύντομα, να προσκυνήσουν τον αφέντη τους. Ανάμεσά τους υπάρχουν & άνθρωποι, άδολοι αγνοί, που πιστεύουν ότι θα εργαστούν για ν΄αλλάξει κάτι. Μερικούς τους γνωρίζω προσωπικά, στον τόπο που ζω αλλά & σε άλλα μέρη ανά την Ελλάδα. Είναι φίλοι μου. Δεν γνωρίζουν, ούτε πιστεύουν τι ακριβώς γίνεται. Σε λίγο αυτούς, ή θα τους αφομιώσει το σύστημα γιατί είναι λίγοι, ή θα τους εκτελέσουν αν δεν προσαρμοστούν με τα ανήκουστα που θα κληθούν να εφαρμόσουν.
Αυτοί οι Αιρετοί, θα είναι οι τελευταίοι στην Ελλάδα. Κατά πάσαν πιθανότητα δεν θα βγάλουν την πενταετία.

Γιατί η ιστορία της ανθρωπότητας, έτσι όπως την ξέρουμε, τελειώνει. Και μετά, αρχίζει μιά άλλη Ιστορία, η οποία θα ξεκινήσει με μιά Μεγάλη Δίκη. Την Δίκη των Ανθρώπων.
Εκτός από αυτούς τους πολύ λίγους & άδολους, οι υπόλοιποι, είναι προσεκτικά επιλεγμένοι, ένας & ένας, όλοι οι υποψήφιοι, όλων των σχηματισμών. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ακριβώς, αλλά εν δυνάμει είναι όλοι τους συμμορφώσιμοι.
Υπάρχουν όμως & αυτοί που γνωρίζουν, με πλήρη συνείδηση, ποιόν καλούνται να υπηρετήσουν & τι θα κληθούν να κάνουν στο άμεσο μέλλον.
Είναι αυτοί που θα επιβάλουν την προσκύνηση του Παγκόσμιου Ηγέτη, ενώ τα γραφεία τους κοσμούν Βυζαντινά φορκλόρ, αυτοί που θα εφαρμόσουν & εφαρμόζουν, τους Νόμους του, εκδιώκωντας από την ζωή όλους όσους δεν δείχνουν διάθεση συμμόρφωσης, με την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Είναι αυτοί οι υπάλληλοι της Μητρικής Εταιρείας, που θα επιβάλουν την αποθήκευση, διανομή, & διάθεση τροφίμων, κατά τα κέφια τους. Είναι αυτοί που από τώρα πριν τις εκλογές, έχουν δείξει τα δόντια τους, ασκώντας εγκληματικές δολοφονίες οικογενειών. Ακόμη & παιδιών & ατόμων με ειδικές ανάγκες. Είναι αυτοί που χτύπησαν άνανδρα κάτω από την μέση, ανθρώπους με κύρος & άποψη σπέρνοντας τον τρόμο & τον πανικό στους υπόλοιπους, προς παραδειγματισμό. Είναι αυτοί που θα καταδιώξουν, θα επιβάλουν κοινωνικό αποκλεισμό, θα πατήσουν με μπότα τις τοπικές κοινωνίες, με την υποστήριξη των τοπικών ιερέων κατ΄αρχήν.
Στις μικρές κοινωνίες, & για όσους εντρυφούν, φάνηκαν ποιοί είναι & τα σχέδιά τους. Επεσαν οι μάσκες, από τα έργα τους. Γιατί από τους καρπούς αναγνωρίζεται το δέντρο. Εχουν βουίξει οι μικρές κοινωνίες από τους καρπούς τους, ανεξάρτητα από κόμματα & στηρίξεις.
Μερικοί από αυτούς, ανεξάρτητα από την συνειδητότητά τους, κυρίως οι "κακοί", θα εκτελεστούν από το αφεντικό τους για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων. Τα πρώτα θύματά του θα είναι αυτοί που δεν έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία.

Και μετά τα πράγματα θα είναι εύκολα για τους πολλούς.
Τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει. Η μάλλον θ΄αλλάξουν πολλά, προς το χειρότερο.
Οσον αφορά την Ευρώπη & τους Ευρωβουλευτές, εκεί τα πράγματα είναι σαφή. Δεν είναι επί του παρόντος τα της Ευρωβουλής. Το μόνο που λέω είναι ότι στην παρούσα φάση, τα συμφέροντά μας, είναι εκτός Ευρώπης & ΝΑΤΟ & ανοιχτή συμμαχία με τους Ρώσσους, κάτι το οποίο βέβαια δεν θα το δεχτούν πρώτα οι Ρώσσοι τουλάχιστον τώρα. Γι αυτό πρέπει να γίνει σταδιακά.
Κάτω από αυτό το πρίσμα, οι εκλογές αυτές, είναι άκυρες (αν γίνουν),  & για τον λόγο ότι είναι κατοχικές. Με εκκρεμούσες μηνύσεις για Εσχάτη Προδοσία Κυβέρνησης & Βουλευτών, με εξαθλιωμένους ψηφοφόρους, αναρωτιέμαι τι είδους αδιάβλητες εκλογές μπορεί να είναι.
Αν είχαμε μιά ελπίδα, αυτή θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί με την απόσχιση της Δικαιοσύνης & των Ενόπλων Δυνάμεων από τις προδοτικές Δυνάμεις του Παγκόσμιου Ηγέτη & την προσάρτησή τους στον Ελληνικό Λαό, στην διάθεση του οποίου έπρεπε να τεθούν με Υπηρεσιακή Κυβέρνηση Δικαστών, έγκριτων Συνταγματολόγων, έγκριτων Καθηγητών Πανεπιστημίου, ανθρώπων του πνεύματος & της Τέχνης. Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται στον ορίζοντα.
Το ζήτημα πλέον τείθεται στην προσωπική ευθύνη ενός εκάστου, για την τιμή των όπλων, αλλά & για την ανάληψη των ευθυνών, διορισμού των Δημίων των Δήμων. Των στρατιωτών του αναμενόμενου & σύντομα εμφανιζόμενου, βδελύγματος της Ερήμωσης. Καλή μας Λευτεριά.
Iάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου