Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Απάτη ο ντόρος για τον κορονοϊό.

Επερχόμενη σοβαρή παραβίαση του ανθρωπίνου προσώπου.


Μετά από μια παρατεταμένη ψεύτικη οικονομική κρίση, στον βωμό της οποίας παραβιάστηκαν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα & στοιχειώδης νομιμότητα, σειρά έχει ένας ψεύτικος παγκόσμιος συναγερμός για τον κορονοϊό, με διασπορά φόβου & πανικού στον πληθυσμό, για έναν δήθεν θανατηφόρο ιό, που διασπείρεται στην Κίνα, & έχει καταγράψει 1/2/2020, σύμφωνα με τα μεταδιδόμενα, από τους καθ΄υπαγόρευση τρομοκράτες των ΜΜΕ στην Ελλάδα, 12.000 κρούσματα, & 260 θανάτους, ποσοστό θνητότητας δηλαδή 2%, μικρότερο από άλλες ασθένειες ενίοτε & της εποχικής γρίπης, σε έναν πληθυσμό 1,386 δισεκατομμυρίων (καταγραφή 2017), δηλαδή ποσοστό κρουσμάτων στον πληθυσμό της Κίνας την 1/2/2020 0.00086580086%!!!

Με αυτά τα στοιχεία, έχουν απομονωθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό, όπως ανακοινώνεται από τα Ελληνικά ΜΜΕ, δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων στην Κίνα, ενώ έχουν στηθεί μπλόκα στους δρόμους & κάνουν θερμομετρήσεις ανθρώπων, ενώ δείχνουν ανθρώπους με στολές σαν αστροναύτες, να διαχειρίζονται την κατάσταση.

Με αυτά τα στοιχεία, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.), «αναγκάστηκε» όπως χαρακτηριστικά μετέδωσαν οι καθ΄υπαγόρευση τρομοκράτες των ΜΜΕ να κηρύξει παγκόσμιο συναγερμό, ενώ θα αρκούσε μια ανακοίνωση για την απλή επιτήρηση της νόσου.

Με μια ανακοίνωση χωρίς τεχνικούς επιδημιολογικούς όρους ο Π.Ο.Υ. ενώ κήρυξε παγκόσμιο συναγερμό, δεν απαγόρευσε τα ταξίδια, αφού δεν έχει επαρκή στοιχεία, για την ώρα, & άναψε πράσινο φως ουσιαστικά, στους κατά τόπους πολιτικούς διαχειριστές, να κάνουν ό,τι τους κατεβαίνει στο κεφάλι, αφού ως πολιτικοί προϊστάμενοι των επιστημόνων, εύκολα μπορούν να τους φιμώσουν, & ήδη υιοθετούν & επιβάλουν μια σειρά αντιεπιστημονικών μέτρων με κλείσιμο συνόρων, ματαιώσεις πτήσεων, κοινωνικό αποκλεισμό ομάδων, & ατόμων, & ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε.

Ο στόχος είναι η επικράτηση παράνοιας φόβου, η οποία κάνει τους ανθρώπους διαχειρίσιμους εύκολα, σε μια επερχόμενη σοβαρή παραβίαση του ανθρωπίνου προσώπου & των δικαιωμάτων του.


Αλλά τι είναι ο κορονοϊός; Είναι ένας ιός που ανήκει στην κατηγορία των κορονοϊών, οι οποίοι μαζί με τους ρινοϊούς είναι αυτοί που προκαλούν συνηθέστερα τα κοινά κρυολογήματα. Ο "καινούριος" κορονοϊός που κατέγραψε μέχρι στιγμής 12000 κρούσματα στην Κίνα, με πληθυσμό 1,386 δισεκατομμύρια ανθρώπους & 260 θανάτους ευπαθών ατόμων με εξασθενημένο ανοσοποιητικό, έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια και θεωρείται πολύ πιο σοβαρός τάχα από τους προϋπάρχοντες, προήλθε από μία μετάλλαξη, η οποία τον έκανε πιο δυνατό, πιο ανθεκτικό.
Ποιος ή τι προκάλεσε την μετάλλαξη;

Ενδεικτικά να θέσουμε υπόψη, στοιχειώδεις όρους επιδημιολογίας.

Επιδημία είναι η εμφάνιση σε ομάδα πληθυσμού, κρουσμάτων μιας νόσου, σε μεγαλύτερο αριθμό από τον συνήθως αναμενόμενο, τα οποία προέρχονται, από κοινή αιτία ή πηγή.
Η διερεύνηση της επιδημίας βασίζεται στο ιστορικό
της πάθησης και την συσχέτισή της ως προς τον
χρόνο , τον τόπο , και τα άτομα που προσβλήθηκαν, συγκριτικά με το σύνολο του πληθυσμού.
Δεδομένα όσον αφορά επίπτωση της υπό διερεύνηση
νόσου πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν προκειμένου να
εκτιμηθεί κατά πόσο πρόκειται για επιδημική έξαρση ή
απλώς για μικρή αύξηση της επίπτωσης της νόσου.
Πανδημία : αναφέρεται στην επέκταση μιας επιδημικής
νόσου πέρα από τα σύνορα μιας χώρας σε ηπειρωτικό επίπεδο.
Ενδημία: χαρακτηρίζεται η συνεχής παρουσία νοσήματος σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. (π.χ. ελονοσία).

Ιάκωβος Τίγκας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου