Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ολγα & Τάνυα Γεριτσίδου

Οι δύο Λεοντόκαρδες γυναίκες-η ώρα της Δικαιοσύνης έφτασε.
Η Όλγα Γεριτσίδου, γεννημένη το 1955, είναι Ελληνίδα εκπαιδευτική ψυχολόγος, ψυχοκοινωνική ερευνήτρια, αναλύτρια και συγγραφέας,[1] με έντονη κοινωνικοπολιτική και ακτιβιστική δράση. 
 Τάνυα Μαρία Γεριτσίδου : Η Τάνυα είναι ειδική ψυχοπαιδαγωγός και συγγραφέας και έχει μπορέσει να ξαναχτίσει από το μηδέν ή και από το μείον την αυτοπεποίθηση και την πίστη στην ικανότητα τους χιλιάδων παιδιών και εφήβων τα οποία καταρρακώθηκαν στο εκπαιδευτικό σύστημα και της ανατέθηκαν από τους γονείς τους ως τελευταία λύση.
 Εξαιτίας της κρίσης του Ελληνικού κράτους, η Όλγα Γεριτσίδου μαζί με την θυγατέρα της χρησιμοποιεί την δυνατότητα προσφυγής στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης (ΔΠΔΧ)[18][19][20] βάσει της διαδικασίας του άρθρου 15 του Συμφώνου της Ρώμης, για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και γενοκτονία εν καιρώ ειρήνης εις βάρος του Ελληνικού Λαού, την οποία προσφυγή τεκμηρίωσε και τεκμηριώνει με πραγματικά στοιχεία και αποδείξεις. Την πράξη της αυτή ακολούθησαν και άλλοι Πολίτες ενώ η υποστήριξη στο εγχείρημα της με έμπρακτη έγγραφη αποστολή γραμμάτων-αιτημάτων στον εισαγγελέα του ΔΠΔΧ ήταν τεράστια όπως ομολογείται από διεθνή ΜΜΕ.[21][22]. Ολοι οι πολίτες που έχουμε θέμα με παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με κακουργηματικές πράξεις, βρισκόμαστε ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης.
Ο εισαγγελέας του ΔΠΔΧ πρωτοκόλλησε και άνοιξε μόνιμο φάκελο για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και γενοκτονία εν καιρώ ειρήνης εις βάρος του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδας βάσει πράξεων κυβερνητικών και συνεργατών τους από το 2009.[23]
Οπως οι ίδιες διαβεβαιώνουν στην χθεσινή τους εκπομπή 15/5/2014, βρισκόμαστε στο τέλος του εφιάλτη. 
Και να δω που θα πάνε να κρυφτούν όλοι οι προδότες Κυβέρνησης & αντιπολίτευσης, αλλά & οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που με τα μνημόνια & τα διαρκή κακουργήματα, που επισύρουν την διαδικασία του Διαρκούς αυτοφόρου, καταδίωξαν συνανθρώπους τους.
Δείτε το βίντεο από την χθεσινή εκπομπή τους, εδώ.
http://www.ustream.tv/recorded/47592567 
Το βιογραφικό της Ολγας εδώ.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%8C%CE%BB%CE%B3%CE%B1_%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%85
Η ώρα της Δικαιοσύνης έφτασε.
Ιάκωβος Τίγκας

1 σχόλιο: