Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Στο λυκόφως των εκλογών

Γράφει η Ντιάνα Ζηκοπούλου
Τέτοια μαφιόζικη επίθεση στα πολιτικά πράγματα έχει να δει η Ελλάδα από την Αποστασία. Τέτοιο μηχανισμό έχουν μόνο τα “τζάκια” της Μεταπολίτευσης που γνωρίζουν τους πάντες και τα πάντα. Τα γνωστά τζάκια που μας έχωσαν στο ΔΝΤ. Eντελώς τυχαία οι πάντες δηλώνουν αντιφασίστες και αντιναζιστές.

Εντελώς τυχαία αγαπάνε χρυσή αυγή και Σύριζα.....

Εντελώς τυχαία ο Πρωθυπουργός της χώρας είναι χαλαρά εξαφανισμένος!

Εντελώς τυχαία η Ελλάδα τώρα που ξεπουλιέται, είναι πρώτη στον αντισιωνιμό! Εντελώς τυχαία οι ευρωεκλογές είχαν πάθος και ένταση αλλά δεν έβγαλαν εθνικές εκλογές! Εντελώς τυχαία οι πάντες ευχαριστημένοι...με πρωτιά Σύριζα! Εντελώς τυχαία έπεσε σιωπή στα μεγάλα blogs για τα νέα μέτρα που έρχονται...... Η πρακτική της “ποδοσφαιροποίησης” της κοινωνίας, εντελώς τυχαία έπιασε τόπο. Εντελώς τυχαία κανένας ΔΗΜΑΡΧΟΣ -ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ δεν ανέφερε ποτέ το όνομα Φούχτελ....μια κατάσταση που θυμίζει την Ρωσία του εβραίου Τσουμπάις που μοίραζε ότι ήθελε σε διεφθαρμένους “οικονομικοπολιτικούς” παράγοντες με κέρδος την σιωπή. Να “κατασπαράξουν” δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις και να τις διαχειρίζονται κατά το δοκούν για να δημιουργούν ιδιόκτητους “στρατούς” πεινασμένων υπαλλήλων έτοιμων να τους υπερασπιστούν κάτω από όλες τις συνθήκες.


Ναι μην κοιμηθεί κανείς απόψε. Εχουμε γλαρόσουπα ......

Πολλές "ευχές" δόθηκαν στις εκλογές.......πολλά κρυφά δαχτυλίδια. H νύχτα των μεγάλων μαχαιριών......η οποία βέβαια υπηρετεί συγκεκριμένες σκοπιμότητες....Η εξουσία δίνει στεγνά τα υποχείριά της, προκειμένου να προχωρήσει ανοιχτά σ’ ένα καθεστώς κλειστό και υποχθόνιο….. για τις τρομακτικές αλλαγές.
Peri majestic

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου