Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Εμφανής πλέον η ανάληψη δράσης του Παγκόσμιου Ηγέτη.

Ο Διεθνής Εμπειρογνώμονας Cephas Lumina


1.Προς την Κυβέρνηση της Ελλάδας
Ο Ανεξάρτητος Εμπειρογνώμονας συνιστά τηνκυβέρνηση:

2.Προς τους Διεθνείς Δανειστές
Ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας καλεί τουςδιεθνείς δανειστές της χώρας:
Διεθνής Ανεξάρτητος Εμπειρογνώμονας λοιπόν.
Με τον όρο αυτόν ο άνω εμφανιζόμενος, σε Εκθεση του ΟΗΕ που δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο του 2014, τραβάει τα αυτιά στην Ελληνική Κυβέρνηση & τους διεθνείς δανειστές της, λέγοντας ότι έχουν κατακουρελιάσει τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία προστατεύονται από το Ελληνικό Σύνταγμα. Είναι εντυπωσιακό, καθώς για πρώτη φορά σε επίσημη έκθεση του ΟΗΕ, γίνεται επίσημα λόγος για τις παρανομίες δανειστών & πολιτικών της Χώρας, των οποίων ζητάει την τιμωρία.!!!!!!!!!!!!!
Λυπάται ο κ. Cephas Lumina που η Ελλάδα δεν τήρησε τις εντολές του & δεν δεσμεύθηκε από αυτές για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!!!!!!!!!!!!!!

 Εχω ξαναγράψει χρόνια πριν υιοθετώντας τις απόψεις σοφών ανθρώπων, ότι ο επερχόμενος Παγκόσμιος Ηγέτης, που ήδη κινεί τα νήματα, θα έλθει να λύσει τα προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε παρασκηνιακά.
Το ότι ξαφνικά & από το πουθενά δημιουργήθηκε η οικονομική δήθεν κρίση στην Ελλάδα & στον κόσμο, το γνωρίζει & ένα μικρό παιδί. Το ότι η δήθεν οικονομική κρίση είναι η μεγαλύτερη μούφα, όλων των εποχών, επίσης. Το ότι σκοτώνουν τους πολίτες άνθρωποι του υποκόσμου, στιγνοί εγκληματίες που σήμερα μοστράρουν τις φάτσες τους δημόσια ως υποψήφιοι ενώ θα έπρεπε οι αφίσες τους να γράφουν καταζητείται για εγκλήματα κατά της κοινωνίας & της Ελλάδας, επίσης είναι πασιφανές.
Εκείνο που δεν είναι πασιφανές, είναι ότι όλους αυτούς τους εγκληματίες, που τόσα χρόνια υπηρετούν τον Παγκόσμιο Ηγέτη, στρώνοντάς του το κόκκινο χαλί του χάους, μέσα από το οποίο θα αναδυθεί ως σωτήρας, ο ίδιος αυτός Παγκόσμιος Ηγέτης θα τους κάνει παρανάλωμα, προς τέρψη & ευχαρίστηση των θυμάτων τους.
Κάποιοι ελάχιστοι από αυτούς, κάτι έχουν αρχίσει να ψιλοκαταλαβαίνουν, αλλά δεν το πολυπιστεύουν . Ο Παγκόσμιος Ηγέτης λοιπόν ήδη κινεί τα νήματα έντονα πλέον. Ας ετοιμαστούμε για την υποδοχή του & ο Θεός μαζί μας.
Δείτε όλο το κείμενο της έκθεσης του ΟΗΕ

http://justiceforgreece.wordpress.com/2014/05/06/%CE%AD%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B7%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1/ 
Iάκωβος Τίγκας

3 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΙΑΚΩΒΕ.
    ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΠΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΚΥΠΡΟ.
    ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.ΘΕΛΩ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ Η ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΕ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΝΑ ΤΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ Η ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ,ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ,ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΟΜΑΣΩΝΟΥΣ,ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ,ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΤΛ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ.ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΟΣΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜΟ,ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ ΙΑΚΩΒΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ .ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ,ΚΑΛΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστώ αδελφέ για τα καλά σου λόγια. Για τον πατέρα Μάξιμο έχω γράψει παλιότερα τα λόγια του Γαμαλιήλ. "Αφήστε τους, αν είναι ψευδοδιδάσκαλοι, θα χαθούν από μόνοι τους. Αν όμως λένε την Αλήθεια, προσέξτε μην γίνετε Θεομάχοι". Ο χρόνος θα δείξει. Οπως & νάχει το πράγμα, είναι βέβαιο ότι ζούμε τους Εσχατους Καιρούς.

      Διαγραφή
  2. "Εκείνο που δεν είναι πασιφανές, είναι ότι όλους αυτούς τους εγκληματίες, που τόσα χρόνια υπηρετούν τον Παγκόσμιο Ηγέτη, στρώνοντάς του το κόκκινο χαλί του χάους, μέσα από το οποίο θα αναδυθεί ως σωτήρας, ο ίδιος αυτός Παγκόσμιος Ηγέτης θα τους κάνει παρανάλωμα ..." Το αυτονόητο δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή