Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Ο ΠΑΠΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ» ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ

Δημοσιεύεται με κάθε επιφύλαξη όσον αφορά την διακίνηση αποθήκευση & διανομή τροφίμων.
 Με κάθε επιφύλαξη δημοσιοποιώ πληροφορίες που αναφέρουν ότι:
Ο Πάπας Francis κάνει έκκληση για "παγκόσμια ηθική κινητοποίηση" κατά τη διάρκεια συνάντησής του με ανώτερους αξιωματούχους των Ηνωμένων Εθνών.
Μια τέτοια κινητοποίηση, είπε, θα ωθούσε τα τεχνικά προγράμματα για τη δικαιοσύνη, την ειρήνη και την ανάπτυξη περαιτέρω με την προώθηση του σεβασμού της ανθρώπινης ζωής, «αδελφότητα και αλληλεγγύη».
"Ένα σημαντικό μέρος της ανθρωπότητας δεν μοιράζεται τα οφέλη της προόδου και στην πραγματικότητα, υποβιβάζεται σε ενα καθεστώς πολιτών δεύτερης κατηγορίας", φέρεται να δήλωσε ο Πάπας κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Βατικανό με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Μπάν Κι Μούν και Στελέχη Επιτροπής τουΟΗΕ για τον Συντονισμό.

Το διοικητικό συμβούλιο περιλαμβάνει τους διευθυντές των 29 εξειδικευμένων οργανισμών και υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών. Το Βατικανό και οι καθολικέςοργανώσεις σε όλο τον κόσμο συνεργάζονται στενά με πολλές από αυτές, όπως το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης.
Οι άνθρωποι πρέπει επίσης να αναγνωρίσουν ότι τα πνευματικά, διανοητικά και τα υλικά αγαθά "που η πρόνοια του Θεού έχει τοποθετήσει στα χέρια μας" είναι γραφτό να μοιραστούν, μεταξύ άλλων, μέσω της φιλανθρωπικής ενίσχυσης και "της νόμιμης ανακατανομής των οικονομικών οφελών από το κράτος." (Ετσι τους βολεύει).
Ενα λογικό σενάριο σύμφωνα & με την εμφανή πλέον ανάληψη δράσης από τον Παγκόσμιο Ηγέτη, http://iaktigas.blogspot.gr/2014/05/blog-post_6.html είναι & το ακόλουθο:
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, σε έκτακτη συνεδρίαση, θα εξουσιοδοτήσει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων να αναλάβει την παραγωγή και διανομή τροφίμων σε όλον τον πλανήτη, μετά από μιά γενικευμένη κρίση χάους, η οποία εξυφαίνεται ήδη.
Κάθε έθνος, επαρχία, κράτος, πόλη και χωριό θα διαθέτει Συμβούλιο Τροφίμων.Αυτο θα αποτελείται από μια μικρή ομάδα μεσαζόντων που θα επιλέγεται από τιςαρχές ως νομίμως και ηθικώς υπεύθυνη για την κατανομή, την αποθήκευση και την διανομή των τροφίμων. Αυτή θα είναι και η στιγμή που ενω όλοι πανικόβλητοι θα προσπαθούν με σπασμωδικές ενέργειες να επιβιώσουν, η Μητρική Εταιρεία θα αναλάβει τον έλεγχο και την διακυβέρνηση του πλανήτη. Αυτά τα συμβούλια τροφίμων, που ουσιαστικά θα αποτελούνται από υπαλλήλους της Μητρικής Εταιρείας,θα εκδώσουν διάταγμα που θα ορίζει πως μόνο οι πολίτες με το σήμα η το όνομα η τον αριθμό του ονόματος του παγκόσμιου ηγέτη θα έχουν πρόσβαση στα τρόφιμα και άλλα καθημερινά και απαραίτητα προιόντα.
Αυτός ο νόμος θα εδραιωθεί και θα δημοσιευτεί στο όνομα της ομοιομορφίας και της δικαιοσύνης (σκληρό σταλινικό μέτρο), ώστε να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να μοιράζονται τα τρόφιμα και τα υπόλοιπα αγαθά και να τους αποτρέψουν από τη μαζική συλλογή και αποθήκευσή τους.
Στα πλαίσια αυτά εξηγείται πλήρως γιατί τα ζητήματα με τα τρόφιμα, εξετάζονται πλέον με γνώμωνα τα οριζόμενα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου & όχι με γνώμωνα την Δημόσια Υγεία. Τώρα γίνεται σαφής ο ρόλος του συστήματος αυτοελέγχου HAACP με τις 7 ακαταλαβίστηκες αρχές του. http://iaktigas.blogspot.gr/2013/05/haccp.html
Και βέβαια με το όλο σκηνικό δένει απόλυτα η ουσιαστική διάλυση των ελεγκτικών μηχανισμών Δημόσιας Υγείας με εκείνα τα "περίεργα" νομοθετήματα περί δήθεν απλούστευσης των διαδικασιών & την κατάργηση των αδειών για επιχειρήσεις Υγειονομικού ενδιαφέροντος, που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Το πιθανότερο είναι οι ελεγκτές Δημόσιας Υγείας να μετατραπούν σε ελεγκτές διαχειριστές διανομής & αποθήκευσης τροφίμων, ελέγχοντας παρεπιπτώντως & κάποιες συνθήκες υγιεινής, οι οποίες βεβαίως, δεν θα είναι δεσμευτικές ή απαγορευτικές.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου