Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Εικόνες ντροπής στον ήσυχο Πολύγυρο

Λήψη DNA από τους κατοίκους υπερασπιστές στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου

 Αυτές είναι οι σημερινές εικόνες της ντροπής από τον ήσυχο μέχρι πρότινος Πολύγυρο.
Κάτοικοι της Ιερισσού & της Μεγάλης Παναγιάς, καλούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου, να δώσουν δείγμα DNA .
http://respentza.blogspot.gr/2014/05/blog-post_1801.html#more
Γιατί; Επειδή υπερασπίστηκαν τα σπίτια τους, την Χαλκιδική μας, το χρυσάφι μας, από τους λήσταρχους της Ελληνικός Χρυσός Eldorado Gold.


To χρυσάφι της Χαλκιδικής, είναι γνωστό από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η ποσότητά του είναι ικανή να ξεχρεώσει όχι μόνον την Ελλάδα, αλλά όλον τον κόσμο.
Η Καναδικών συμφερόντων εταιρεία "Ελληνικός Χρυσός", επιχειρεί να βγάλει με την μέθοδο της οριζόντιας εξόρυξης με δημιουργία κρανίου τόπο, όσο χρυσάφι δεν έβγαλαν  επί 4000 χρόνια οι άνθρωποι, να το πάρουν & να φύγουν, αφήνοντας την Χαλκιδικιώτικη γη, σεληνιακό τοπίο. Χωρίς να σέβονται περιβαλλοντικούς & πολεοδομικούς περιορισμούς, χωρίς να σέβονται το πόσιμο νερό & τις θάλασσες του Στρατωνίου & της γύρω περιοχής.
Αντί ο πλούτος της Χαλκιδικής, της Ελλάδας, να διαχειριστεί από τα Ελληνικά συμφέροντα, αντί να γίνει λελογισμένη εξόρυξη, με σεβασμό στο περιβάλλον & προς όφελος του Ελληνικού Λαού που μαστίζεται από ένα επωνείδιστο & υποτιθέμενο χρέος, σύρονται οικογενειάρχες υπερασπιστές της Χαλκιδικιώτικης Γης, για λήψη DNA στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου, λες & είναι κοινοί εγκληματίες.
Δεν είδα όμως λήψη DNA για να διαπιστωθεί ποιοί συγκέντρωσαν υψηλές ποσότητες Αρσενικού που θέτει σε κίνδυνο την Δημόσια Υγεία & το πόσιμο νερό.
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/350323/minysi-p-kammenoy-kata-h-pahta-kai-tis-ellinikos-hrysos
Δεν είδα λήψη μέτρων για τις απειλές των μπράβων της Eldorado Gold που εκφράστηκαν διά στόματος του προδότη Πάχτα, για ενδεχόμενο κάψιμο χωριών της Χαλκιδικής, εάν σταματήσουν οι εργασίες. http://news247.gr/eidiseis/politiki/kommata/mhnysh_kata_toy_xrhstoy_paxta_apo_th_voyleyth_twn_anel_x_giatagana.2673354.html
Τα αδέλφια μας σύρονται από αδέλφια Αστυνομικούς, που πρέπει να υπερασπιστούν τους Ελληνες Πατριώτες υπερασπιστές & όχι τα συμφέροντα των μαφιόζων της Eldorado Gold & αυτών που τους πατρονάρουν. Είναι οι ίδιοι που πούλησαν την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας. Στην Χαλκιδική τίθεται πλέον ανοιχτά η Υπεράσπιση της Ελληνικής Γης.

Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου