Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Αποχή: Ο μεγάλος Νικητής

Η Αποχή έκανε θραύση. Εντρομοι οι Αιρετοί για τις συνέπειες.
  
 "Ο γράφων, ως πολίτης της Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας, "προειδοποιεί" τον "νικητή" Δακή ότι μπορεί να μιλάει ως αντιπρόσωπος του εαυτού του ή των νεοδημοκρατών της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά όχι ως αντιπρόσωπος των πολιτών της και άρα και του γράφοντος.

Τον "προειδοποιεί" ότι, αν, ως "αυθαίρετος" καταληψίας της θέσης του Περιφερειάρχη, πάρει μια απόφαση, για την οποία ο γράφων κρίνει ότι θίγει τα συμφέροντα τόσο του ιδίου όσο και της οικογένειάς του, τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλοι του θα του κάνουν συνεχείς μηνύσεις."
Καλογήρου Παναγιώτης
Σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, η αποχή από τις εκλογές παρωδεία της περασμένης Κυριακής, κυμάνθηκε σε όλη την Ελλάδα από 55% έως & 70% κατά μέσον όρο.
Σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο αλλά & την κοινή λογική, ένας αιρετός νομιμοποιείται όταν καλύπτει το 50+1% των πολιτών. Αυτό το 50+1% δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί όταν η συμμετοχή επί συνόλου 100% των εγγεγραμένων είναι μικρότερη του 50%.
Οι αιρετοί αυτοί δεν εκπροσωπούν τους πολίτες, απλά γιατί οι πολίτες τους έφτυσαν.
Το ζήτημα που μπαίνει είναι ολοκάθαρο με ποινικές ευθύνες για παράνομη κατάληψη Δημόσιας Θέσης, & Αντιποίηση Αρχής αφού οι αιρετοί αυτοί, δεν έχουν την δεδηλωμένη.
 Άκυρα είναι τα αποτελέσματα στις εξής περιφέρειες:
Αττικής, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων,
Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου
Άκυρα είναι τα αποτελέσματα στους τρεις μεγαλύτερους Δήμους της χώρας.

Για την Κεντρική Μακεδονία δεν έχουμε ολοκληρωμένα στοιχεία ακόμη.
Ο δρόμος λοιπόν έχει δειχθεί. Αποχή & στην συνέχεια προσφυγές στην Δικαιοσύνη.
http://analytakis.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=28096&blid=54 
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου