Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Μασονία. Η έχιδνα του Σιωνισμού

Το σπάνιο βιβλίο του Νίκου Ψαρουδάκη 1917-2006


Επειδή η Ιστορία της Ανθρωπότητας, διέρχεται την εσχάτη περίοδο, τουλάχιστον όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα, παραθέτω στο παρά πέντε, ένα σπάνιο & δυσεύρετο βιβλίο του Νίκου Ψαρουδάκη, που μου είχε δώσει ο ίδιος, το 1994.
Το βιβλίο αυτό μπαίνει στα άδυτα της Μασονίας & περιγράφει την πνευματική διάσταση, που πραγματικά έχει, επιβεβαιώνοντας όσα λέω περί των όσων σήμερα βιώνουμε, ως δήθεν οικονομική κρίση, ανομία, δανειστές, ανθρώπινος πόνος.
Η Μασονία ή Τεκτονισμός, δεν είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα, αλλά κατασκεύασμα του Σατανά, του εκπεσώντα  Αρχαγγέλου.
Οπως η Εκκλησία του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού, του Υιού του Θεού, δεν είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα, αλλά το έργο του ίδιου του Θεανθρώπου.
Ο πόλεμος που βιώνουμε δεν είναι πόλεμος του Λαού & κάποιων επικυρίαρχων, που θέλουν να τον καταδειναστεύουν, αλλά πόλεμος του ιδίου του Διαβόλου με τα όργανά του, ενάντια στην Εικόνα του Θεού, τον Ανθρωπο.
Τα πρώτα θύματα του ανθρωποκτόνου διαβόλου, είναι οι ίδιοι οι Μασόνοι, τους οποίους έχει υποχείριά του, τους έχει τόσο πολύ πωρώσει, που δεν το αντιλαμβάνονται αρκετοί από αυτούς.
Οι Μασόνοι, είναι αυτοί για τους οποίους μίλησε ο Θεάνθρωπος Ιησούς, οι απόγονοι των κακών γεωργών, που σκότωσαν τον κληρονόμο για να ιδιοποιηθούν την κληρονομιά.
Είναι οι πνευματικοί απόγονοι των Φαρισέων, των σκληρών Σιωνιστών, οι οικοδομούντες που απεδοκίμασαν τον λίθον, ο οποίος κατέστη ακρογωνιαίος.
http://iaktigas.blogspot.gr/2017/11/blog-post_26.html 
Είναι οι απόγονοι αυτών για τους οποίους είπε ο ίδιος ο Θεάνθρωπος ότι έχουν πατέρα τους τον Διάβολο & όχι τον Αβραάμ.
Στο σημείο αυτό, πρέπει να διαχωρίσω τον Σιωνισμό από τον Σημιτισμό. Οι Σιωνιστές είναι οι ακραίοι Εβραίοι Εθνικιστές, με θρησκευτικές προεκτάσεις, Θεομάχοι συνειδητοί, οι απόγονοι των Σανχεντρίν & Φαρισαίων, των Σταυρωτών του Ιησού Χριστού, ενώ γνώριζαν ποιός είναι.
Οι Εβραίοι ο Σημιτικός αυτός Λαός, είναι ο αγαπημένος περιούσιος Λαός του Θεού, ο πρώτος στην τάξη, & μετά οι Ελληνες, για τον οποίο Λαό των Εβραίων είναι γραμμένο ότι στο παρά πέντε, επιστρέφει & σώζεται: "Δεν θα με ξαναδείτε εδώ, μέχρι να αναφωνήσετε Ευλογημένος ο Ερχόμενος εν Ονόματι Κυρίου".
Οι Μασόνοι είναι οι υπεύθυνοι για το γενικό μπάχαλο που βιώνει ο Πλανήτης. Είναι παντού, σε όλες τις Χώρες & τις δομές των κοινωνιών.
Από το ένα δωμάτιο, οργανώνουν το μπάχαλο, & από το διπλανό δωμάτιο, οργανώνουν τους Λαϊκούς αγώνες. Από το ένα δωμάτιο καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, & από το άλλο δωμάτιο φωνασκούν για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εφαρμόζοντας την τακτική της αναγέννησης του Φοίνικα, από τις στάχτες του, το γνωστό έμβλημα της Χούντας, που απροκάλυπτα είχαν εκθέσει τότε.
Ιδιοποιούνται το δίκαιο & την αρετή, αρκεί να μην στρέφεται το δίκαιο ενός μη Μασόνου, κατά κάποιου αδερφού τους.
Στην ορκωμοσία & μύηση του Ιππότη Καδώς που σημαίνει Αγιος, στον 30ο βαθμό,  θεωρούν ότι Αγιοποιούνται & φέρουν την αυθεντία της Δικαιοσύνης. Αλίμονο στον μη Μασόνο που θα ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στις αυθαιρεσίες τους, κραυγάζοντας το ρηθέν από τον Ψαλμό: "Ο Νόμος του Θεού εν τη καρδία αυτού, & ουκ υποσκελισθήσεται τα διαβήματα αυτού", διατρανώνοντας την ανιδιοτελή αίσθηση του Δικαίου, ως Θεϊκή ιδιότητα.
Ασχολούνται με την μαγεία & διάφορες τελετές.
Γνώρισα αρκετούς Μασόνους, άλλους δηλωμένους & άλλους κρυπτόμενους κατά τους όρκους σιωπής που δίνουν.
Αρκετοί με βοήθησαν, με αγαπούν & τους αγαπώ.
Θυμάμαι το 1996 σε σχετική συζήτηση που είχα με διευθυντικό στέλεχος γνωστής γαλακτοβιομηχανίας, ο οποίος μου δήλωσε την Μασονική του ιδιότητα, αφού αρνήθηκε την οποιαδήποτε σχέση του Τεκτονισμού με τον Σιωνισμό, μου είχε πει, ότι σε μερικά χρόνια, όλοι οι άνθρωποι, θα συμπεριφέρονται ως παθητικοί Μασόνοι. Οταν τον ρώτησα τότε που το προσδιορίζει αυτό χρονικά, μου είχε πει σε 20 χρόνια. Σήμερα, επιβεβαιώνεται τραγικά. 
Οι Μασόνοι, είναι αριστεροί, δεξιοί, δημοκράτες, φασίστες, τα πάντα.
Επιβεβαιώνονται όλα όσα είχε γράψει ο αείμνηστος Νίκος Ψαρουδάκης το 1991.
Ο πόλεμος αυτός, είναι άνισος & όχι ανθρώπινος, & δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με ανθρώπινες δυνάμεις μόνον.
Ο ανθρωποκτόνος διάβολος είναι ισχυρότερος κατά πολύ του αδύναμου ανθρώπου. Αυτό ακριβώς είναι που θα προκαλέσει την επέμβαση του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού, χάριν αυτών που την ζητούν βοώντας ημέρας & νυκτός, αφού πλέον παραβιάζονται το στοιχειώδες δικαίωμα, αυτό του ανθρωπίνου προσώπου.
Οπως ο συγγραφέας του βιβλίου μου είχε πει, & όπως αναγράφει στο βιβλίο, ο σκοπός του ήταν η αφύπνιση των ανθρώπων, προκειμένου να καταλάβουν τι ακριβώς γίνεται.
Οι ευθύνες της Διοικούσας Εκκλησίας, είναι τεράστιες για το σημερινό κατάντημα, αφού οι εις τόπον & τύπον Χριστού ιστάμενοι Ιερείς & Αρχιερείς, άφησαν τον Λαό του Θεού απροστάτευτο, & προσχωρώντας πολλοί από αυτούς στις τάξεις της Μασονίας, συμβιβασμένοι & ενάντια στην καταδίκη της Μασονίας από την Εκκλησία της Ελλάδας το 1933, την οποία αψηφούν.
Παραθέτω στην μνήμη του συγγραφέα & την συνέχιση του έργου του, σε αυτές τις δύσκολες μέρες, όπου έχει επιβεβαιωθεί τραγικά, το βιβλίο σε τρία μέρη, προς μελέτη & κριτική σκέψη, ευχόμενος ο φιλεύσπλαχνος Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, να μας βοηθήσει όλους & πρωτίστως τους Μασόνους & όλα τα θύματά τους, εγκαθιδρύοντας σύντομα το Πολίτευμά του, αυτό του Σταυρού & της Ζωής, σε όσους το θέλουν & το ζητούν.
Ιάκωβος Τίγκας

Μέρος πρώτο
Μασονία η έχιδνα του Σιωνισμού
https://drive.google.com/file/d/1KHRPxLM_DFAw_lr4b-sQ1OuQVrXpRGyX/view?usp=sharing

Μέρος δεύτερο
Μασονία η έχιδνα του Σιωνισμού
https://drive.google.com/file/d/1wvS4emGOhH6pRnpdPxf4AO69QxcxZU06/view?usp=sharing 

Μέρος τρίτο
Μασονία η έχιδνα του Σιωνισμού
https://drive.google.com/file/d/1UcBjDfVl0AHLIoAygd5acNdgdwufu93m/view?usp=sharing


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου