Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Λαμβάνω την τιμή να παρουσιαστώ & να αναφέρω.

Εφεδρος Υπολοχαγός Πυροβολικού Ε.Α. Τίγκας Ιάκωβος. ΑΣΜ 100/6464/79. Λαμβάνω την τιμή να παρουσιαστώ & να αναφέρω. Στρατηγέ Μου Ε.Α. κύριε Φραγκούλη Φράγκο.

Εφεδρος Υπολοχαγός Πυροβολικού Ε.Α. Τίγκας Ιάκωβος. ΑΣΜ 100/6464/79. Λαμβάνω την τιμή να παρουσιαστώ & να αναφέρω. Στρατηγέ Μου Ε.Α. κύριε Φραγκούλη Φράγκο.
Ακουσα με πολύ προσοχή & συγκίνηση όσα είπατε περί της Ελληνικότητας της Μακεδονίας, για την οποία ουδεμία χωρεί αμφιβολία, καθώς το φως του Μεγίστου των Ελλήνων Στρατηλάτη Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθιστά γελοιότητες τις όποιες αμφισβητήσεις. Ομως δεν κατάλαβα για ποια Εθνική Κυριαρχία είπατε, ότι ο ισχυρός Ελληνικός Στρατός σθεναρώς προασπίζει; Την Εθνική Κυριαρχία που υποθήκευσαν οι Πολιτικοί απατεώνες για λόγους δανεισμού, κάτι που σύμφωνα με τον Συνταγματολόγο κύριο Κασιμάτη, δεν γίνεται ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο, ως πρωτοφανές στα Παγκόσμια χρονικά της ανθρώπινης Ιστορίας; Για αυτήν την Εθνική Κυριαρχία μιλήσατε στους υπόδουλους Ελληνες;
Πως προάσπισε & προασπίζει ο ισχυρός Ελληνικός Στρατός στα πλαίσια του Συντάγματος, τα σπίτια των Ελλήνων που χάνονται από τον εσωτερικό εχθρό, αυτούς που επί τούτου παραχώρησαν την Εθνική Κυριαρχία; Πως προάσπισε & προασπίζει τις οικογένειες των χιλιάδων αυτοκτονημένων; Πως προάσπισε & προασπίζει τους διωγμούς & την αξία του ανθρώπου, που καθημερινά εξευτελίζεται, από τους δοσίλογους προδότες αυτής της ταλαίπωρης Χώρας, που ενεργούν για λογαριασμό των κατακτητών;
Σε υπόδουλους Ελληνες μιλούσατε Στρατηγέ Μου & όχι σε ελεύθερο Κυρίαρχο Λαό. Σε Ελληνες χωρίς θέρμανση, ρεύμα, τρόφιμα, σε βαθειά ένδοια, & οργή.
Ζητήσατε δημοψήφισμα για την Μακεδονία μας, να διεξάγουν ποιοί; Αυτοί που καταπάτησαν το δημοψήφισμα του 2015 & έφτυσαν στα μούτρα τον Ελληνικό Λαό; Αυτοί που κατέλυσαν κάθε λέξη του Συντάγματος & των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων; Και δεν μιλάω μόνον για τους παρόντες Κυβερνητικούς, αλλά & τους προκατόχους τους, που από το 2011 & μετά σπέρνουν τον όλεθρο & την δυστυχία, σκοτώνουν ανθρώπους & ξεκληρίζουν οικογένειες, για λόγους μιας δήθεν οικονομικής κρίσης ψεύτικης, που δημιούργησαν με επίκεντρο την Ελλάδα, μιας & γνωρίζουν ότι έχουν να κάνουν με έναν Λαό του ύψους & του βάθους, ζητώντας χρήματα που δεν υπάρχουν, ενώ πλουτίζουν οι κάθε λογής μεγαλόσχημοι απατεώνες. Αυτά δεν είναι Εθνική Κυριαρχία;
Ούτε ο Στρατός, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε η Εκκλησία προάσπισε την Εθνική Κυριαρχία των Ελλήνων πολιτών, μέχρι στιγμής, ως καθ΄ύλην αρμόδιοι που ασκούν εξουσία με βάση το Σύνταγμα ανθρωπίνως στο Ονομα του Παντοδυνάμου Θεού τον οποίο & εσείς επικαλεστήκατε & του Ελληνικού Λαού, & από κοινού όλοι έχουν τεράστια δύναμη να ελευθερώσουν την σκλαβωμένη Ελλάδα εν μια νυκτί, αλλά προδίδουν τα ιερά & τα όσια, προδίδουν τις αρχές & τις αξίες, την ίδια τους την υπόσταση, όχι βέβαια όλοι.
Στρατηγέ Μου. Σας διαβεβαιώνω ότι πιστός στους όρκους που έχω δώσει πολλές φορές, σαν Επιστήμονας, σαν Στρατιώτης, & σαν πολιτικός Δημόσιος Λειτουργός, είτε κατά μόνας είτε με άλλους συνΕλληνες Πατριώτες, θα προασπίσουμε με κάθε μέσον τα ιερά & τα όσιά μας, & το Σύνταγμα, που αφήνεται στα χέρια μας, με βάση τα οριζόμενα της ακροτελεύτειας διάταξης του άρθρου 120, που αποτελούν βαριά παρακαταθήκη για κάθε Ελληνα Πατριώτη, από κάθε Πολιτικό απατεώνα & κάθε επίορκο υπάλληλο & στρατιώτη, όπου & αν βρίσκονται αυτοί, ελπίζοντας στο Πολίτευμα του Θεού, τον οποίο τόσον εσείς, όσο & το Σύνταγμα επικαλείστε.
Αγαθώς & εναρέτως διατάξτε.

Ιάκωβος Τίγκας
Εφεδρος Υπολοχαγός Πυροβολικού Ε.Α.
ΑΣΜ 100/6464/79
Πολιτικός Δημόσιος Λειτουργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου