Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Επιβεβαίωση του στόχου της απάτης του ιού κορόνα, η Θεία Μετάληψη, της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού.

Ρεαλιστικότερο, δεν γίνεται.



Επιβεβαιώνεται πανηγυρικά η πρόβλεψή μου από την αρχή αυτής της αθλιότητας, ότι ο στόχος, ήταν το Μυστήριο της Θείας Μετάληψης, μέσα από το οποίο οι πιστοί, λαμβάνουμε αυτά που εμείς δεν έχουμε, για να ξεχρεώσουμε την υποθηκευμένη ψυχή μας, ώστε να μην έχουν απαιτήσεις & δικαιώματα οι κατήγοροί μας.
Με την Σάρκα & το Αίμα εκείνου, που έδωσε την ζωή του για όλους εμάς. Γι αυτό δεν κατέβηκε από τον Σταυρό.
Καμιά επιδημία, είτε υπαρκτή, είτε ανύπαρκτη, όπως η παρούσα μπούρδα, δεν μπορεί αυτό να το σταματήσει, γιατί είναι γραμμένο ότι "πύλαι άδου, δεν θα κατισχύσουν της Εκκλησίας του Χριστού, έως την συντέλεια αυτού του αιώνα".
Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Σε πάρα πολύ καλό δρόμο.
Ήδη τέθηκε σε εκτεταμένη δημόσια διαβούλευση το Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας σχετικά με την μετάδοση από αυτό του ιού κορόνα, με τον Τσίπρα & τον Πολάκη μαινόμενους, να ζητούν ουσιαστικά την κατάργηση της Θείας Μετάληψης, δείτε τα βίντεο & το σχετικό ρεπορτάζ του Αντ1 εδώ: Κορωνοϊός: Διχασμένοι επιστήμονες και πολιτικοί για την Θεία Κοινωνία - Το θέμα στην Ιερά Σύνοδο

Και λίγα λόγια για το ιστορικό της αθλιότητας
Οι ιοί που προκαλούν λοιμώξεις του αναπνευστικού, είναι πολλοί. Μεταξύ αυτών οι συνεθέστεροι είναι κυρίως οι ρινοϊοί, με περισσότερους από 200 οροτύπους, οι αδενοϊοί με άνω των 50, οι ιοί της ινφλουένζας και της παραϊνφλουένζας, οι ιοί κορόνα, ο ιός του αναπνευστικού συγκυτίου, ο ανθρώπινος μεταπνευμονοϊός και ο ανθρώπινος ιός Boca.
Δηλαδή σύμφωνα με την επίκαιρη μπουρδολογία των ημερών περί του ιού κορόνα, του γνωστού κορονοϊού, εάν κάποιος διαγνωστεί με εμπύρετο συνάχι που οφείλεται σε ιό της γρίπης για παράδειγμα, που έχει περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσει επιπλοκή πνευμονίας, δεν μας απασχολεί.
Εάν κάποιος διαγνωστεί με εμπύρετο συνάχι που οφείλεται στον ιό κορόνα, που έχει λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσει επιπλοκή πνευμονίας & έχει μικρότερη θνητότητα σε ευπαθή & εξασθενημένα άτομα, πρέπει να γίνει όλος αυτός ο ντόρος που γίνεται.
Τώρα λοιπόν που τον επέλεξαν & κατέγραψαν την δράση του στην Κίνα, ένα πολυπληθές Κράτος όπου εύκολα & γρήγορα θα μπορούσαν να μετρήσουν χιλιάδες κρούσματα & θανάτους, χωρίς καμιά επιδημιολογική σημασία, έπλασαν & το παραμύθι, ότι οι Κινέζοι έπαθαν αυτό το μεγάλο κακό, επειδή τρώνε νυχτερίδες & αράχνες, ταυτοποίησαν τον ορότυπο Covid 19, κανείς δεν ασχολήθηκε με τα υπάρχοντα κρούσματα στον υπόλοιπο κόσμο, μέχρι να τα συνδέσουν επιδημιολογικά τάχα με την Κίνα.
Τώρα λοιπόν που τον έφεραν & στην Ελλάδα, από τον Πανάγιο Τάφο, μέσω Κορέας, με προσκυνητές, τα πράγματα μπήκαν σε καλό δρόμο.
Δηλαδή σύμφωνα πάντα με την καθ΄υπαγόρευση μπουρδολογία των μπουρδολόγων, εάν κάποιος διαγνωστεί με εμπύρετο συνάχι, & διαπιστωθεί ότι αυτό οφείλεται στον ιό κορόνα & τις προηγούμενες ημέρες είχε Εκκλησιαστεί & Κοινωνήσει, όλοι όσοι ήταν μέσα στον Ναό, όσοι Κοινώνησαν μαζί του, οι επαφές τους & όλο τους το σόϊ, πρέπει να απομονωθούν & ο Ναός να κλείσει. Εάν όμως οφείλεται σε άλλον ιό, δεν τρέχει τίποτε, δεν πουλάνε οι άλλοι, άλλωστε αυτός επιλέχθηκε, είναι εύηχος. Ωραία. Το γοργόν & χάριν έχει. Ας το κάνουν. Τι φοβούνται;
Να δω λοιπόν ο Αρχιμπουρδολόγος τους, ο πατέρας του ψεύδους, που τους τα υπαγόρευσε όλα αυτά, πως θα ξεφύγει από την παγίδα που έστησε για εμάς. Πάσχα έρχεται, θα το τολμήσει; ή θα πει ότι πέρασε η επιδημία; Εμπρός λοιπόν.
Παραθέτω ένα ενδιαφέρον άρθρο περί ιογενών αναπνευστικών λοιμώξεων, του Νοεμβρίου του 2011, που αναφέρεται & στους ιούς κορόνα.

Διαβάστε ακόμη:

Ιάκωβος Τίγκας
Επόπτης Δημόσιας Υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου