Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Φοβήθητε τὸν Κύριον καὶ δότε αὐτῷ δόξαν, ὅτι ἦλθεν ἡ ὥρα τῆς κρίσεως αὐτοῦ, καὶ προσκυνήσατε τῷ ποιήσαντι τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν καὶ τὴν θάλασσαν καὶ πηγὰς ὑδάτων.

ἔπεσεν, ἔπεσε Βαβυλὼν ἡ μεγάλη, ἣ ἐκ τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τῆς πορνείας αὐτῆς πεπότικε πάντα ἔθνη.


Δημόσια έκκλιση.
Σεβασμιωτάτους Ποιμενάρχες των Ιερών Μητροπόλεων της Ελληνικής Επικράτειας.

Σεβασμιώτατοι Ποιμενάρχες. Όπως γνωρίζετε η Πατρίδα μας & η Εκκλησία μας τις τελευταίες ημέρες βιώνουμε έναν απίστευτο διωγμό, εν πάση απάτη της αδικίας & τέρασι ψεύδους, με πρόσχημα μια ψεύτικη δήθεν πανδημία, όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία που θα παραθέσω στα σχόλια της ανάρτησης
Καλείται με πρωτοφανή βλάσφημο τρόπο, στα Ελληνικά χρονικά, η Εκκλησία να διακόψει τις Λειτουργίες & να αφήσει ακοινώνητο το ποίμνιο του Χριστού, με πρόσχημα τον κίνδυνο μετάδοσης νοσημάτων, από τον συγχρωτισμό & την Θεία Μετάληψη, δήθεν προσωρινά, με στόχο την μόνιμη κατάργηση του Μυστηρίου της Ζωής, καθώς επιδημίες πολύ σοβαρότερες της τάχα υπάρχουσας σε παρόντα χρόνο, είχαμε & πέρυσι, & πρόπερσι & παραπρόπερσι, κ.ο.κ. γρίπης, ιού κορόνα, ινφλουέντζας & παραϊνφλουέντζας, αδενοϊών, ρινοϊών & πολλές άλλες ιογενείς αερογενώς μεταδιδόμενες λοιμώξεις, του ανώτερου αναπνευστικού.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της Κυβέρνησης, & επειδή είναι βέβαιο ότι θα έχουμε & την επόμενη χρονιά (εάν υπάρξει επόμενη χρονιά) επιδημία υπαρκτή ή ανύπαρκτη, κάποιας αερογενούς, ιογενούς λοίμωξης, του ανώτερου αναπνευστικού.
Κατά συνέπεια, δρομολογήθηκε ήδη, η μεθόδευση & μάλιστα με ψευδή στοιχεία, της κατάργησης της Θείας Κοινωνίας, & κάθε χρόνο, βρήκαν δουλειά να κάνουν, αρχομένης από το 2020, ενώ ουδέποτε μέχρι σήμερα διανοήθηκαν, τα αδιανόητα που διαλαμβάνονται σε παρόντα χρόνο.
Σεβασμιώτατοι Ποιμενάρχες. Δεν θα είναι κάτι προσωρινό, όπως μας λένε. Δρομολογήθηκε ήδη η ερήμωση των Εκκλησιών, εκπληρώνοντας τα λόγια του Κυρίου μας Βασιλέα των Εθνών Ιησού Χριστού, που μας προειδοποίσε για το βδέλυγμα της ερημώσεως, το ρηθέν από τον Δανιήλ, που θα το δούμε να στέκεται σε τόπο Άγιο.
Σεβασμιώτατοι, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, κρατείστε τους Ναούς του Θεού ανοιχτούς, ακολουθώντας το παράδειγμα του Αγίου Κηθύρων, στηρίξτε τον, & μετατρέψτε τις ποιμαντορικές σας ράβδους, σε ράβδους σιδηρές, με την Δύναμη του Παντοδυνάμου Θεού & του Κυρίου των Κυρίων Ιησού Χριστού. Σταθείτε εις τύπον & τόπον Χριστού, ως οι θυρωροί, που πήραν εντολή να γρηγορούν & να δίνουν την τροφή εν καιρώ στους συνδούλους τους εν Κυρίω.
Καλέστε τον Λαό του Θεού στις Εκκλησίες, μην ολιγοπιστείτε, μην φοβάστε για την ζωή σας, & θυμηθείτε, «όποιος θελήσει να σώσει την ζωή του θα την χάσει, & όποιος την χάσει ένεκα εμού & του Ευαγγελίου, θα την ζωογονήσει».
Θαρσείτε & ανδρίζεστε, ακολουθείστε το παράδειγμα του σύγχρονου Ιεράρχη Κηθύρων, αλλά & το παράδειγμα των Τριών Ιεραρχών, Μεγάλου Βασιλείου, Γρηγορίου του Θεολόγου, Ιωάννη του Χρυσοστόμου, οι οποίοι δεν δίστασαν μπροστά στους τότε ισχυρούς. Αυτά δεν μας λέτε; πράξτε τα.
Μην δώσετε τους εαυτούς σας άξιους διχοτόμισης, & το μέρος σας μετά των υποκριτών, όπου εκεί είναι ο κλαυθμός & ο βρυγμός των οδόντων.
Ζούμε εν Κυρίω Ιησού, όπως & εκείνος ζει για τον Πατέρα.
Δεν έχει κανένα νόημα η ζωή μας χωρίς Χριστό.
Μην ακούτε τις φωνές των άγευστων της Χάριτος του Θεού, που αλλαλάζουν σε όλα τα έθνη όπως ο ψαλμός λέει για την αποτίναξη του ζυγού του Κυρίου & του Χριστού αυτού.
Ελευθερώστε τον Λαό του Θεού, από τον ζυγό του διαβόλου, & θυμηθείτε ότι πύλαι άδου, δεν θα κατισχύσουν της Εκκλησίας του Χριστού, έως την συντέλεια του αιώνα τούτου.
Είστε αυτοκέφαλοι επί πνευματικών ζητημάτων & άρα έχετε εξ΄ολοκλήρου την ευθύνη απέναντι στον Κύριο Ιησού, για τις εκατοντάδες χιλιάδες ψυχές της περιοχής ευθύνης του καθενός, εάν θα τις πάρετε στον λαιμό σας.
Αύριο Κυριακή της Σταυροπροσκύνησης, ανοίξτε του Ιερούς Ναούς, χτυπείστε τις καμπάνες, κάνετε εκείνο που πρέπει για την αβίαστη & ανεμπόδιστη τέλεση της Λατρείας, όπως & τα άρθρα 3, 13, & 14 του Συντάγματος προβλέπουν & τα οποία παραβιάζονται βάναυσα, & ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός θα κάνει τα υπόλοιπα.
Από εμάς περιμένει να δει την στάση ενός εκάστου, δοκιμάζεται η πίστη ενός εκάστου χωριστά. Ο Σατανάς του δόθηκε να μας περάσει από κόσκινο όλους & τον καθένα χωριστά.
Μην απογοητεύσετε τον Κύριό μας & μην τον παραπικράνετε & μην τον δοκιμάζετε.
Απευθυνθείτε στον αξιότιμο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειο Πλιώτα, χρησιμοποιείστε τα στοιχεία που θα σας παραθέσω στα σχόλια της ανάρτησης, για την κατάφορη παραβίαση των άρθρων 3, 13, & 14 του Συντάγματος & σκεφτείτε απλά.
Όταν ο Νομοθέτης έγραφε τα άνω άρθρα δεν υπήρχαν επιδημίες & εξάρσεις ιογενών λοιμώξεων αερογενώς μεταδιδόμενες του ανωτέρου αναπνευστικού; Υπήρχαν αλλά πουθενά δεν ανάφερε την παρεμπόδιση της λατρείας ένεκεν αυτών, αφού το Σύνταγμα δέχεται ως κεφαλή της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας τον ίδιο τον Χριστό & το γράφει, & έχει συνταχθεί στο Όνομα της Αγίας Αδιαιρέτου & Ομοουσίου Τριάδας, αναγνωρίζοντας έτσι με σαφήνεια που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, ότι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, ως ποιητής των πάντων & αυτής της Επιστήμης, ο Ιατρός ψυχών & σωμάτων, δεν είναι ο ίδιος αντικείμενο του επιστητού καμιάς επιστήμης που ο ίδιος γνώρισε στους ανθρώπους, Πατέρας των Επιστημών ο ίδιος.

Με δεδομένο ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη, δέχεται ως κεφαλή της τον Κύριο ημών Ισού Χριστό, την εικόνα του οποίου έχουν αναρτημένη οι Δικαστές & Εισαγγελείς όλων των βαθμίδων, υπεράνω των κεφαλών τους & στα γραφεία τους, αναγνωρίζοντας τον Χριστόν ως την Ακρότητα των Εφετών, στο όνομα του οποίου αποδίδουν Δικαιοσύνη, ο αξιότιμος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κύριος Βασίλειος Πλιώτας, φρονώ ότι θα πρέπει να εξετάσει σε συνεργασία με τον αξιότιμο Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης, για ποιον λόγο & κάτω από ποιες συνθήκες, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, κήρυξε πανδημία τον ιό κορόνα Covid 19, χωρίς επαρκή στοιχεία, όπως οι αριθμοί δείχνουν & όπως σήμερα έγκριτοι επιστήμονες μαρτυρούν όπως φαίνεται στα σχόλια της ανάρτησης στα σχετικά άρθρα, με δεδομένο ότι στην αρχή αυτής της ιστορίας, εν μέσω πιέσεων που μεταδίδονταν από τα Ελληνικά ΜΜΕ για να κηρύξει πανδημία, εν τούτοις αρνείτο & έλεγε δια του επί κεφαλής του, ότι δεν έχει στοιχεία προς τούτο.
Αργότερα όμως & ενώ ουσιαστικά δεν είχε αλλάξει κάτι κήρυξε την πανδημία με το αιτιολογικό ότι παρατηρήθηκε διασπορά στην κοινότητα, εντελώς ανεπαρκές στοιχείο για ένα ήπιο & σχετικά αβλαβή ιό, αερογενώς μεταδιδόμενο.
Στην περίπτωση άσκησης πιέσεων στον ΠΟΥ, συνδιαστικά με το γεγονός της υιοθέτησης μέτρων γενικής καταστολής των πληθυσμών, με ολέθριες συνέπειες στην κοινωνική & ψυχική υγεία, & εκφοβισμό, σε αντίθεση με τα όσα προβλέπονται από την Δημόσια Υγιεινή & προληπτική Ιατρική, & υιοθετούνται από υγιείς & έγκριτους επιστήμονες, υπάρχουν βάσιμες αποχρώσες ενδείξεις των Βιβλικών κειμένων, οι οποίες πρέπει να εξεταστούν, ειδικά από τον Δανιήλ συνδυαστικά με την Αποκάλυψη, για το εάν οι όποιες πιέσεις ασκήθηκαν από Ελλάδα προς τον ΠΟΥ, προκειμένου να αποκαλυφθεί ο άνομος, ο υιός της απωλείας, το βδέλυγμα της ερημώσεως, συνδυαστικά με το πλήγμα κατά του Μυστηρίου της Θείας Κοινωνίας.
Ιάκωβος Τίγκας
Επόπτης Δημόσιας Υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου