Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Οταν η επιστήμη "επαληθεύει την θρησκεία"

Πανδημία ιού κορόνα Covid 19: Είμαστε μπροστά σε ένα φιάσκο;
Ήμουν ο πρώτος ταπεινός, κατώτερος Υγειονολόγος στην Ελλάδα, που μίλησα για το φιάσκο της "πανδημίας" του Covid 19, κάνοντας απλούς συλλογισμούς στοιχειώδους επιδημιολογίας. Άλλωστε αυτή & μέχρι εκεί είναι η δουλειά μου.
Μετά την σκυτάλη αναλαμβάνουν οι ανώτατοι επιστήμονες. Χαίρομαι που από τότε μέχρι σήμερα, έγκριτοι ιατροί & καθηγητές ανωτάτου βελινεκούς με σύνθετους συλλογισμούς, δικαίωσαν, την αρχική μου εκτίμηση.
Λυπάμαι για την αλλοίωση καιρών & νόμων, ακόμη & της επιστήμης, που πλέον μπαίνει σε μια άλλη λογική αντιμετώπισης κρίσεων υγείας, υπαρκτών ή ανύπαρκτων, αυτήν της καταστολής για προληπτικούς λόγους, που δεν έχει καμιά σχέση με την Δημόσια Υγιεινή & Προληπτική Ιατρική, την Κοινωνική & Ψυχική Υγιεινή που εγώ διδάχθηκα, & όποιον πάρει ο χάρος.
Και άλλο άρθρο με δικαιώνει, που δημοσίευσε ο Έλληνας καθηγητής Ιατρικής, Επιδημιολογίας και Υγείας του Πληθυσμού και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο του Stanford Γιάννης Ιωαννίδης*, ένας εκ των πιο έγκριτων επιστημόνων στον κόσμο, σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού και τους τρόπους αντιμετώπισης της από τις Αρχές. Σε μια αποστροφή του λόγου του μιλάει για τον πανικό του ελέφαντα, που δέχεται επίθεση από μια γάτα, & πηδάει από έναν βράχο & σκοτώνεται.
Ετσι περιγράφει το γενικό lock-down καταστολής που επιβάλλεται, από το οποίο δεν θα γλιτώσει κανείς, από όσους γλιτώσουν από τον Covid 19 & τις άλλες ιώσεις γρίπης κλπ.
Και βέβαια, ο μονόδρομος που οδηγεί το γενικό lock-down, είναι αυτός που περιγράφεται στα ενδιαφέροντα περί Ψηφιακης Ταυτότητας μικροεπεξεργαστές και ανοσοποίηση υπογεγραμμένα από την Ευαγγέλου Μπλάνα Μαριάννα βιοχημικό εδώ, όπου αναφέρεται μεταξύ των άλλων, "... Όλα αυτά προωθούν το κοινό για μια ενδεχόμενη εντολή εμβολιασμών με μικροτσίπ, η οποία θα είναι απαραίτητη για κάθε άτομο προκειμένου να αγοράσει και να πουλήσει προϊόντα. Ο Chowdhury παραδέχτηκε ανοιχτά αυτό το γεγονός λέγοντας ότι τα συστήματα ψηφιακής ταυτότητας θα είναι απαραίτητα για την «πρόσβαση των ατόμων σε υπηρεσίες και μέσα διαβίωσης...»


Αυτός είναι ο στόχος & έτσι επαληθεύει η επιστήμη συνδυαστικά με το κλείσιμο των Εκκλησιών, την Θρησκεία.
Απλή λογική.
Αξίζει η ανάγνωση & ο Θεός ας μας λυπηθεί.

"...καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´."
Ιάκωβος Τίγκας
Επόπτης Δημόσιας Υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου