Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Κλείσιμο Ιερών Ναών & μέτρα που πρέπει να ληφθούν άμεσα.

contact@ecclesia.gr


Του Ιακώβου Τίγκα

Επόπτη Δημόσιας Υγείας

βαθμός Α                                              Πολύγυρος 9/4/2020



Μακαριώτατε, Σεβασμιώτατοι Ποιμενάρχες.

Υικώς απευθυνόμενος σε εσάς & επικαλούμενος, την εις τύπον & τόπον Χριστού Αγιότητά σας, σας αναφέρω τα ακόλουθα, εις δόξαν Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.



Εργαζόμενος το τάλαντο του Κυρίου μας που μου δόθηκε, με την εξουσία του ταπεινού κατώτερου Υγειονολόγου, (Ματθαίος 25), ήμουν ο πρώτος Υγειονολόγος στην Ελλάδα, που έγραψα δημόσια, για την παγκόσμια απάτη της ανύπαρκτης πανδημίας του ιού κορόνα Covid 19.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα από έγκριτους επιστήμονες με βαριές περγαμηνές. Ενδεικτικά αναφέρω τους κ.κ. Ιωάννης Ιωαννίδης καθηγητής Ιατρικής, Επιδημιολογίας και Υγείας του Πληθυσμού και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο του Stanford, Άλφονς Λάμπις (Alfons Labisch), ομότιμου (για την προσφορά του στην καταπολέμηση επιδημιών) καθηγητή της Ιστορίας της Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Ξένων Σπουδών του Πεκίνου, κοινωνιολόγου και γιατρού, καθηγητή της Ιστορίας της Ιατρικής και διευθυντή (μέχρι την πρόσφατη συνταξιοδότησή του) του Ινστιτούτου Ιστορίας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Heinrich Heine, στο Ντίσελντορφ, Φαίδων Βόβολης επεμβατικός καρδιολόγος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με ιδιωτικό ιατρείο στην Κηφισιά, “Kifissia Heart Center”, Δόκτωρ Kωνσταντίνoς Μουρούτης με Διδακτορικό τίτλο (Doctor of Science) με Ακαδημαϊκή διάκριση "Cum Laude", Μάριος Ματσάκης Κύπριος Ιατροδικαστής.

Σχετικά δημοσιεύματά μου στους συνδέσμους που ακολουθούν.


Επειδή δεν γνωρίζω τι αποκόμισε το τάλαντο του Κυρίου καταθέτω επίσης αυτό στους Τραπεζίτες, (Ματθαίος 25) δηλαδή σε εσάς, θεωρώντας σας ως τους γρηγορούντες Θυρωρούς δια την τροφήν εν καιρώ, (Μάρκος 13), & έχοντας υπόψη ότι η θύρα της Εκκλησίας δεν κλείνει, ούτε γι αυτούς που έχουν μικρή δύναμη (Αποκάλυψη 3), πόσο δε μάλλον εσείς που έχετε τεράστια δύναμη απέναντι στον Θεό & τον Λαό.

Δεδομένης της απάτης της δήθεν πανδημίας, ενώ πρόκειται για μια απλή εκδήλωση μιας ήπιας ίωσης όπως ήδη γνωρίζετε, & εν΄όψη της Μεγάλης Εβδομάδας, ισταμένου ήδη του Υιού Ανθρώπου επί όρους Σιών (Αποκάλυψη 14), & δεδομένου του απαράδεκτου των μέτρων πρόληψης που απροκάλυπτα πλέον στόχο έχουν την Εκκλησία του Χριστού, την εξουθένωση των ανθρώπων με την καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων & εργαζομένων & πολλαπλά προβλήματα ψυχικής & κοινωνικής υγείας, εξ΄αιτίας των απαράδεκτων μέτρων πρόληψης, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος με δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι OPEN προτείνει ευθέως το χάραγμα της Αποκάλυψης χξς=666. Σχετικό δημοσίευμα εδώ:


Υπ αυτές τις συνθήκες Μακαριώτατε & Σεβασμιώτατοι, θεωρείται πλέον βέβαιο, ότι πρόκειται περί διωγμού & μάλιστα μόνιμου, αφού με την αισχρή αυτήν επινόηση, κάθε λίγο & λιγάκι, θα θέτουν ζήτημα Δημόσιας Υγείας, από την Λειτουργία των Ιερών Ναών & της Εκκλησίας γενικότερα.

Σας ζητώ υικώς, να ανοίξετε άμεσα & ελέυθερα τους Ιερούς Ναούς καλώντας τον Λαό του Θεού να προσέλθει σε αυτούς, αφού στον Ναό κατοικεί ο Θεός & όπου κατοικεί ο Θεός δεν υπάρχει ασθένεια ακόμη & επί υπαρκτής σοβαρής νόσου.

Παράλληλα με την ισχυρή Δύναμη Κυρίου & εις Δόξαν αυτού, ζητώ να λάβετε το προσωρινό μέτρο του αφορισμού, του Πρωθυπουργού της Χώρας, του Υπουργού Υγείας, του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας & του καθηγητή κ. Τσιόδρα, & κατά παντός που θα παρεμποδίσει πιστό να προσέλθει στους Ιερούς Ναούς, με την επιφύλλαξη άρσεως του μέτρου του αφορισμού, εφ΄όσον & αυτοί άρουν τα απαράδεκτα μέτρα δήθεν προφύλαξης, από μια ανύπαρκτη πανδημία, με σκοπό το χάραγμα της Αποκάλυψης.

Μακαριώτατε Σεβασμιώτατοι Ποιμενάρχες. Σας ζητώ να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων ως καλοί ποιμένες & όχι ως μισθωτοί (Ιωάννης 10), & να φυλάξετε το ποίμνιο από τους λύκους, που ήδη έχουν ορμίσει.

Εχετε την Δύναμη εις Δόξαν Κυρίου να αναχαιτίσετε την ορμή του διαβόλου, ως ζεστοί & όχι χλιαροί (Αποκάλυψη 3).

Μην αφήσετε να κουνηθεί η λυχνία σας. (Αποκάλυψη 2).

Καλή Ανάσταση με την Δύναμη του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, είθε αυτό το Πάσχα να είναι το Λαμπρότερο της ανθρώπινης ιστορίας.



Ιάκωβος Τίγκας

Επόπτης Δημόσιας Υγείας

βαθμός Α


2 σχόλια: