Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Ιός κορόνα Covid 19: Οι ψύχραιμες επιστημονικές φωνές που καταπνίγονται

Τα νούμερα δεν βγαίνουν, η ίωση του ιού κορόνα Covid 19, είναι ήπια & σχετικά αβλαβής. Δεν προκύπτει από τους αριθμούς, ούτε πανδημία, ούτε επιδημία, ούτε απλή έξαρση της νόσου.


Η δικαίωσή μου, από καθηγητή της Ιστορίας της Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Ξένων Σπουδών του Πεκίνου, κοινωνιολόγου και γιατρού, καθηγητή της Ιστορίας της Ιατρικής και διευθυντή (μέχρι την πρόσφατη συνταξιοδότησή του) του Ινστιτούτου Ιστορίας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Heinrich Heine, στο Ντίσελντορφ. Το βιβλίο του «Homo Hygienicus - Υγεία και Ιατρική στη Σύγχρονη Εποχή» θεωρείται πρότυπο έργο, όπως σημειώνει το περιοδικό Ντερ Σπίγκελ.
«Καμία επιδημία δεν μπορεί να είναι τόσο κακή ώστε εξ αιτίας της να μπορεί να διακόπτεται η επικοινωνία των πολιτών».
"Μέχρι στιγμής, μόνο το 2020, έχουμε περίπου 18.000 περιστατικά γρίπης στη Γερμανία. Ο αριθμός των αποδεδειγμένων θανάτων από τη γρίπη είναι περίπου 200."
"Πρέπει να πούμε ότι αυτός ο κορονοϊός είναι σχετικά αβλαβής."
"Και γνωρίζουμε από τις συγκρίσεις με τα παιδιά στην DDR (σ.σ., Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας), που τριγύριζαν γύρω από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς με μύξες, ότι είχαν σημαντικά λιγότερες αλλεργίες από τα παιδιά της Δύσης που είχαν υποβληθεί σε εξαντλητικό αντιβιοτικό καθαρισμό."
"Labisch: Πρώτον, θα διατηρούσα τα χέρια καθαρά, δεύτερον θα ερχόμουν σε όσο το δυνατόν λιγότερη σωματική επαφή με άλλους, τρίτον, φτάρνισμα οπωσδήποτε στον αγκώνα, τέταρτον, δεν θα πήγαινα σε πολύ κλειστούς χώρους ή σε συναντήσεις όπου υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι.

Κατά τα άλλα θα ζούσα κανονικά."
Τα νούμερα δεν βγαίνουν, η ίωση του ιού κορόνα Covid 19, είναι ήπια & σχετικά αβλαβής. Δεν προκύπτει από τους αριθμούς, ούτε πανδημία, ούτε επιδημία, ούτε απλή έξαρση της νόσου.
Αυτές οι σκέψεις με βασανίζουν όλες αυτές τις μέρες. Κλονίστηκα όταν είδα αγαπημένους φίλους του Υπουργείου Υγείας, με βαριές περγαμηνές, μεταπτυχιακά & εξειδικεύσεις, να επικροτούν την παράλογη καταστροφή που γίνεται & τα παράλογα μέτρα που λαμβάνονται. Εγώ τι είμαι; Ενας απλός Επόπτης Δημόσιας Υγείας, Ανώτερης εκπαίδευσης , δεν μπορεί όλοι αυτοί να έχουν άδικο & να έχω δίκιο εγώ.
Ομως άκουγα συνέχεια τις φωνές της λογικής: "Τα νούμερα δεν βγαίνουν, η ίωση του ιού κορόνα Covid 19, είναι ήπια & αβλαβής"
Έκανα ξανά & ξανά τους υπολογισμούς των ποσοτών θνητότητας, θνησιμότητας, & νοσηρότητας του πληθυσμού. Πάντα τα ίδια. Έβαλα στην άκρη την αριθμομηχανή, & πήρα μολύβι & χαρτί & τα έκανα με το χέρι, μήπως η αριθμομηχανή είχε χαλάσει. Τα ίδια. Τα νούμερα δεν βγαίνουν, η ίωση του ιού κορόνα Covid 19, είναι ήπια & αβλαβής.
Η θνητότητα 2% στην πραγματικότητα είναι μικρότερη, αφού δεν καταγράφονται όλα τα κρούσματα που υπάρχουν ως ήπια. Γι αυτό τελευταία δεν θέλουν να πηγαίνουν στα νοσοκομεία με το παραμικρό. Όσο αυξάνεται η νοσηρότητα, τόσο παίφτει το ποσοστό θνητότητας, & αυτό δεν θέλουν να φανεί.
Εάν ανακοινωθούν παράλληλα οι αριθμοί που αφορούν την ινφλουέτζα & παραινφλουέτζα, τους ρινοϊούς, τους αδενοϊούς, την γρίπη κλπ., τα νούμερα θα δείξουν όλο το φιάσκο που έχουν στήσει.
Μέχρι που βρήκα αυτό το άρθρο που παραθέτω & ησύχασα.
Πράγματι τα νούμερα δεν βγαίνουν, & η αριθμομηχανή δεν είναι χαλασμένη.
Οι καταστροφικές συνέπειες που έχουν προκληθεί, από τα μέτρα & όχι από τον ιό, είναι σκόπιμες & με δόλο & προκαλούν & άλλα νοσήματα της ψυχικής & κοινωνικής υγείας.
Πως θα ζήσουν όλοι αυτοί που πλήτtονται; 
Πόσοι θρηνούν απόψε;
Πόσοι θάνατοι θα υπάρξουν από την λήψη των μέτρων;
Πόσοι θάνατοι θα υπάρξουν από την νόσο που οι ίδιοι λένε ότι είναι μια ήπια ιωσούλα, εάν δεν λαμβάνονταν τα μέτρα;αλλά & τώρα που λαμβάνονται;
Οι αρμόδιοι του Υπουργείου Υγείας που τα επικροτούν δεν μου απαντούν.
Εξωθείται η παράνομη πορνεία αφού έκλεισαν τους νόμιμους οίκους ανοχής, με ανεξέλεγκτη εν δυνάμει αύξηση αφροδισίων νοσημάτων.
Και δεν είναι μόνον αυτοί που τους έκλεισαν τις επιχειρήσεις. Είναι & αυτοί που τους τροφοδοτούν. Μια αλυσίδα καταστροφής χωρίς τέλος.
Το έννομο αγαθό της ζωής δεν προστατεύεται στην Ελλάδα πλέον.
Σε αντίθεση με την απομονωτική τακτική του Υπουργείου Υγείας, "μένουμε σπίτι" λοιπόν βγείτε έξω στον ήλιο. Αγαπείστε & αγκαλιάστε τους συνανθρώπους σας, αφείστε τα παιδιά να αγκαλιαστούν με τους παπούδες & τις γιαγιάδες, πάρτε προφυλάξεις αυτές που όλοι ξέρουμε όταν υπάρχουν συμπτώματα.
Το μέγα λάθος, που δείχνει μεταξύ άλλων το μέγα ψεύδος.
Σε όλες αυτές τις αερογενείς λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, το πρώτο & βασικότερο που λέμε, είναι ο καλός φυσικός αερισμός & φωτισμός, των κλειστών χώρων, κάτι που γνωρίζουν όλοι.
Γιατί παραλήφθηκε αυτή η σύσταση, από τα μέχρι τώρα σποτάκια της καμπάνιας "μένουμε σπίτι";
Απλά για να μην αναρωτηθούν οι αποδέκτες πολίτες, αφού πρέπει να αερίζουν καλά τα σπίτια, για πιο λόγο τους λένε να μην βγουν στον αέρα, ενώ η Δημόσια Υγιεινή & προληπτική Ιατρική ασκείται πλέον από τα συστημικά κανάλια, που ενοχλήθηκαν σφόδρα, επειδή πήγαν οι άνθρωποι στις παραλίες βόλτα, ενώ ανακοίνωσαν ότι θα κλείσουν & τις παραλίες.
Η οργή είναι ασυγκράτητη.
Οσο για το γνωστό ευφυολόγημα με το ζατρίκιο & τους κόκκους ριζιού, αναρωτιέμαι από που προκύπτει ότι ο Covid 19 θα αναπτυχθεί με τέτοιους ρυθμούς;
Ποια είναι τα στατιστικά στοιχεία επιπολασμού του περυσινού στελέχους του ιού κορόνα, τα προπέρσυνα, τα παραπροπέρσυνα κ.ο.κ. Πότε αναπτύχθηκε επιπολασμός του, με στοιχεία ζατρικίου;
Γιατί αυτά είναι καταγεγραμμένα. Δεν είναι κάτι νέο οι ιοί κορόνα. Τα στελέχη τους αλλάζουν κάθε χρόνο, όπως & οι άλλοι αερογενώς μεταδιδόμενοι ιοί, της γρίπης, της ινφλουέντζας & παραϊνφλουέντζας, κλπ.
Υπάρχει κάτι νέο στον Covid 19 που τεκμηριώνεται επιστημονικά; ή απλώς υποθέτουν κινδυνολογώντας;
Μην αφήνετε την πανούκλα των μαυροψύχηδων να σας μαυρίζει την ψυχή. Η Αγάπη, έξω βάλει τον φόβο. Ξαναγίνετε άνθρωποι. Μην τους αφήνετε να σας εκφυλίσουν.
Δύναμη & ο Θεός είναι μαζί μας.
Ιάκωβος Τίγκας
Επόπτης Δημόσιας Υγείας
Διαβάστε εδώ το άρθρο που με δικαιώνει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου