Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Χαραγμα χξς, επίθεμα 666

 Τελική Φάση 

Χάραγμα χξς-επιθεμα 666


Τελική Φάση. 


Παράσημο  σε μορφή τσιρότο-επίθεμα με χιλιάδες μικροσκοπικες  βελόνες-ακιδες, διαθέσιμο από το 2022, σε ανθρωπους.


Το διαβάσαμε στο ΕΘΝΟΣ, φρέσκο, σημερινό, 1 Νοεμβρίου  2021.


Ακριβώς. Αυτή είναι και η τυπική μορφή του χαραγματος  στην κυριολεξία. 


"Το επίθεμα έχει πλάτος ενός εκατοστού και διαθέτει 5.000 μικροσκοπικές πλαστικές ακίδες μήκους 0,25 χιλιοστών η κάθε μία, οι οποίες είναι επικαλυμμένες με αποξηραμένο εμβόλιο, που είναι πιο σταθερό από τη συνήθως υγρή μορφή του. Το επίθεμα πιέζεται ανώδυνα στο δέρμα και έτσι το εμβόλιο εισχωρεί στο σώμα."


Μάθαμε ακόμα από το άρθρο, ότι δεν απαιτείται  κατάψυξη  -70οC, για την διατήρηση τους, αλλά θερμοκρασία περιβαλλοντος, προφανώς, είναι τα κιβώτια που έφεραν με οχήματα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος,  στις αρχές του 2021, και είχε αναφέρει στον αφορισμό του, ο Αμβρόσιος. 


Δεν απαιτείται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την εφαρμογή του, θα μπορεί δηλαδή,  ο κάθε φαύλος,  πραιτωριανος, να το κολλάει στον καθένα.


Όχι όμως με το ζόρι, αλλά με εκβιασμό. 


Πως θα επιβληθει; με γενικό μπλακ άουτ,  όπου θα τεθούν εκτός λειτουργίας τράπεζες, ίντερνετ, ηλεκτρισμός, καύσιμα, τροφοδοσία αγαθών, βλέπε παγκόσμια τα πλοία στην ραδα, που δεν μπορούν να φορτοεκφορτωσουν αγαθά, είτε λόγω των μέτρων, είτε για άλλους λόγους, χάος και ακινητοποιηση των πάντων.


Μετά θα σας πουν, πως δεν είναι υποχρεωτικό τίποτα, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αγοράσει κανείς ούτε καρφίτσα, αφου πλέον δεν υπάρχουν χρήματα, και τα υπάρχοντα δεν περνάνε, παρά μονάχα το νόμισμα Q, το οποίο μπορεί να κατατεθεί  μονον σε πορτοφόλι QR code.


Για τους συνταξιούχους, και όσους δεν έχουν χάσει τις δουλειές τους, δεν υπάρχει κανείς, να κάνει κατάθεση μισθοδοσίας, ούτε τράπεζα, για να την καταθέσει, εκτός,  από τους δορυφόρους  starling 5G που θα διαχειρίζονται  τεράστιο όγκο δεδομένων,  και μπορούν  να στέλνουν  ασύρματα,  τα ψηφιακά νομίσματα Q, σε όσους θα διαθέτουν  το ψηφιακό  πορτοφόλι QR code, το οποίο τάχα, προστατεύει και από πάσα νόσο, και πάσα μαλακια, αρκεί,  να τηρούνται οι αποστάσεις 😆😆😅 για να μην μπερδεύουν  οι δορυφόροι,  τα πορτοφόλια Q των άλλων.


Και αυτό, θα είναι για όλους, ανεξαρτήτως δόσεων, που έκανε ή  δεν έκανε.  Τελικό  και αμετάκλητο. 


Κανείς δεν θα μπορεί να βοηθήσει τον διπλανό του, ούτε να του δώσει από τα δικά του, αφού το κάθε άτομο  θα καλύπτει  αποκλειστικά τις ανάγκες του.


Ή  συμορφωνεσαι, ή  λες το ποίημα. 


Όμως όπως είναι γραμμένα,


1. Ουκ επ αρτω μονον ζησεται άνθρωπος, αλλά επί παντι ρήματι  εκ Θεού,  εκπορευομενο.


2. Ο επικαλεστεις το Όνομα Κυρίου,  οὗτος  σωθήσεται. 


3. 5 ψωμιά και 2 ψάρια, χορτασαν 5000 άνδρες, χωριστά οι γυναίκες και τα παιδιά 


4. 40 χρόνια το μάνα  εξ ουρανού  και τα ορτυκια,  έθρεψαν έναν ολόκληρο λαό του Ισραήλ, και με νερό,  που έβγαζε Μωυσής,  χτυπώντας πέτρες στην έρημο. 


Ο πυρήνας, η ουσία του χαραγματος, είναι η γενετική τροποποίηση του ανθρώπινου DNA που ήδη ξεκίνησαν, με τις ενεσιμες φολες και  το οποίο με τον βίαιο τρόπο που το έκαναν, ο Θεός τους αποκάλυψε. 


Πρέπει να είναι κάποιος τυφλός για να μην το βλέπει. Έτσι, για να είναι όλοι αναπολογητοι.


Γι αυτό μιλάει με τόσο σκληρά λόγια και προειδοποιεί ο Θεός στα Ιερά Κείμενα. Γιατί πείραξαν την Δημιουργια και άγγιξαν το κατ εικόνα και ομοίωση, τροποποιωντας το ανθρώπινο DNA. 


Έτσι ακυρώνεται η Σταυρικη Θυσία, και το Σώμα και Αίμα, της Θείας Μεταληψης, εις αφεσιν  αμαρτιών  και εις ζωήν αιώνιον, που  απευθύνεται σε ανθρωπους, και όχι σε γενετικά τροποποιημενα οντα.


Θα το ξεκινήσουν, όμως δεν θα το ολοκληρώσουν.


Δόξα τω Θεω, είμαστε κοντά.


Και κάτι άλλο. Το ελκος κακόν και πονηρο, έχει να κάνει με επίδραση του mRNA, στους γαμετες, και πιθανή προκλιση ερμαφροδιτισμου σε ενήλικες.


Όπως ακριβώς το είχε πει ο Μάνος Χατζηδάκης το 1998, σε συνέντευξη του στο περιοδικό Γυναίκα, για την κατάργηση των φύλων, και επιβεβαίωσε και ο ερμαφροδιτος  Κοντσιτα, στην Γιουροβιζιον το 2014.


Θέλει ο πονηρός, να επαναφέρει τον άνθρωπο στην ερμαφρόδιτη κατάσταση που είχε, πριν ο Θεός τους χωρίσει και βγάλει την γυναίκα από τον Αδάμ.


Όταν λέω ότι δεν θα το ολοκληρώσουν, εννοώ, ότι δεν θα καταφέρουν να χαράξουν όλους.


Έστω και ένας να μείνει, η ανθρωπότητα σώζεται.


Και δεν είναι ένας.


Είναι πολλοί, αμέτρητοι, μυριαδες. 

Ι. Τ. 

https://www.ethnos.gr/health/article/180593/koronoiosemboliotsirotodermatosdineientyposiakaapotelesmatatideixnoynoiereynes?fbclid=IwAR10yUMk49BBDL6KIr34I-hKRUogQ28pZ0iZmlbglLGdkuI5id_tJrmZlgc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου