Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Σε πρόγραμμα ελέγχου του νου υποβλήθηκε ο Ελληνας Πρωθυπουργός

Δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος αυτός που μίλησε στο Ερωκοινοβούλιο για τις φρικαλεότητες των Ευρωπαίων, που θέλουν να εφαρμόσουν στην Ελλάδα.
με αυτόν που μίλησε σήμερα το πρωί μετά την "ολονύκτια" σύνοδο κορυφής.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, υποβλήθηκε την νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, σε πρόγραμμα ελέγχου του νού.
 • Γύρω στις 22.30 με 23.00, την νύχτα της Κυριακής, ανακοίνωσαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ 1 ότι διακόπηκε η σύνοδος, & αποσύρθηκαν μεταξύ τους ο Τσίπρας, με την Μέρκελ, τον Ολάν & δεν ξέρω ποιούς άλλους. Ταυτόχρονα αναρωτιούνταν οι δημοσιογράφοι γιατί γίνονται όλες αυτές οι φρικαλεότητες, & ότι ζητάνε τον ουρανό με τ΄άστρα, πράγματα που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά & άρα πάμε σε αδιέξοδο.
 • Γύρω στις 9.15 το πρωί της Δευτέρας, σήμερα, ανακοινώθηκε συμφωνία & δώθηκε ζωντανά συνέντευξη τύπου από την οποία ο Ελληνας Πρωθυπουργός ήταν απών, ενώ όλοι τους εμφανίστηκαν φρέσκοι & όχι από αλονύχτια σύνοδο.
 • Μετά από λίγο γύρω στις 9.30 εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός μέσα από μιά πόρτα, & μίλησε στους δημοσιογράφους για επώδεινη συμφωνία. Ηταν σαν να τον έσπρωξε στην σκηνή κάποιος από τα παρασκήνια, & έκανε τα πρώτα του βήματα ασταθή. Το ύφος του ήταν σαν χαμένο, τίποτε δεν έδειχνε την κούραση ολονύχτιας σύσκεψης, ή λίγου ύπνου, αντίθετα έδειχνε σαν να ξύπνησε από βαθιά ύπνωση. Η γλώσσα του σώματος κινούνταν μεταξύ χαμόγελου, αμηχανίας & σαν να μην θυμόταν, ενώ αυτά που έλεγε ήταν ασυναρτησίες & αντιφάσεις. Αμέσως μετά & μέχρι το μεσημέρι, έκανε δύο τουλάχιστον αναρτήσεις στο Facebook, & μετά σύσκεψη στο Μαξίμου & πάει λέγοντας.
 • Καμία ερώτηση δεν του υποβλήθηκε από τους δημοσιογράφους που ήταν πίσω από τα μικρόφωνα & τις κάμερες.
 • Ο Σκουρλέτης & άλλοι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν για φρικαλεότητες. 
 • Το κείμενο που δώθηκε στην δημοσιότητα & υπέγραψε δεν έχει καμιά σχέση με Πολιτικό & οικονομικό κείμενο, αλλά με ημερήσια διαταγή φασίστα Στρατιωτικού & διατάσει την φρικτή & στιγνή εκτέλεση της Πατρίδας & των Ελλήνων.
-Γιατί χρειάστηκε μιά νύχτα για να τον πείσουν ώστε το πρωί να ανακοινώσει ότι συμφώνησε;
-Που ήταν οι άλλοι όταν έμεινε μόνος με τους σκληρούς;
-Τι ακριβώς του έκαναν; Ποιός έμπιστος ήταν μαζί του;
Να θυμήσω πειράματα ελέγχου του νου που έχουν γίνει στον πόλεμο του Βιετνάμ από τους Αμερικανούς.
Δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος αυτός που υπέγραψε τις φρικαλεότητες, με αυτόν που τις κατήγγειλε στο Ευρωκοινοβούλιο, με αυτόν που έκανε το Δημοψήφισμα. Δεν μπορεί, δεν γινεται
Εσείς εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ καταλάβετε επί τέλους με ποιούς τα έχετε βάλει. Και επειδή είστε άθεοι, σας θεωρούν αμελητέες ποσότητες εύκολα αγόμενους & φερόμενους. Τον Πρωθυπουργό σας τον πείραξαν. Χρησιμοποιούν όλα τα μέσα.
Κάντε του ολική επαναφορά & μην τον ακολουθείτε, μέχρι να συνέλθει. Αν συνέλθει.
Ιάκωβος Τίγκας

3 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Προσεκτική εξέταση των επιμέρους στοιχείων της περίπτωσης υποβολής του Τσίπρα σε Mind Control (Mind Control Ultra - MK ULTRA) ως σχόλια στο δικό σας άρθρο, σε διαδικασία Νοητικού Ελέγχου επιβεβαιώνουν100% αυτό (απο φίλο του ιστολογίου μας).

  Μία τέτοια διαδικασία αποτελεί κατάφορη παραβίαση κάθε δικαιώματος και κοινής συναίσθησης ακόμα ειδικά σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για μία χώρα, οι περαιτέρω αναλύσεις απο άσχετους και για άσχετους λόγους πάνω σε αυτή τη πραγματικότητα περριτεύουν παντελώς.

  Συγχαρητήρια για το γενναίο άρθρο σας.

  Τι πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει πάνω σε αυτό; Έχουμε ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης του κόσμου.

  http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/07/14.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή