Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ...ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.


Η καρικατούρα που λέγεται Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα στήσει λέει δύο; τρείς; κάλπες για να ψηφίσουν οι βουλευτές ανάλογα με το πρόσωπο που θέλουν να παραπεμφθεί στην εξεταστική επιτροπή για τα εγκλήματα που έχουν κάνει. Και θα πάνε όλοι οι Δημοκράτες της συμφοράς, να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους στον Ναό της Δημοκρατίας, όπως βαρύγδουπα λένε με ύφος καρδιναλίου & βάλε. Βέβαια υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια ότι έτσι καταργείται η μυστικότητα της ψηφοφορίας, απαραίτητη προϋπόθεση για Δημοκρατικές διαδικασίες. Αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια ποιός του δίνει σημασία!!!
Αλλως τε οι ονομαστικές ψηφοφορίες είναι κάτι σύνηθες στην Ελληνική "Δημοκρατία". Ολα τα εγκλήματα ψηφίστηκαν με ονομαστική ψηφοφορία που μάλιστα πολλές φορές την ζήτησαν τα κόματα της αντιπολίτευσης που κόφτονται για το καλό αυτού του Λαού. Ωστε να μην μπορεί κανείς δειλός, να κρυφτεί πίσω από την ανωνυμία & να ψηφίσει κατά συνείδηση. Γιατί & οι δειλοί έχουν συνείδηση. Σιγά μην την αφήσουν οι καραγκιόζηδες της Ελληνικής "Δημοκρατίας" να εκδηλωθεί.
Ελληνες τα ελικόπτερα έχουν αρχίσει & ζεσταίνουν μηχανές. Από εμάς εξαρτάται αν θα προλάβουν να την κοπανήσουν. Μην περιμένετε σωτηρία ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, ούτε από το ΚΚΕ. (Οποιος περιμένει σωτηρία από την Χρυσή Αυγή απαλλάσεται λόγω βλακείας). Είναι όλα συμπεφωνημένα & μεμιλημένα: "Οι Ελληνες πρέπει να πάψουν να υπάρχουν". ΤΕΛΟΣ. Το άρθρο 120 του Συντάγματος μας δίνει κάθε δικαίωμα αλλά & υποχρέωση να προασπίσουμε με κάθε μέσον την Δημοκρατία & την αξιοπρέπειά μας. Οποιος έχει αξιοπρέπεια & Δημοκρατικές πεποιθήσεις ας πράξει ανάλογα. Οι ραγιάδες όπως στρώνουν θα κοιμηθούν.
Ιάκωβος Τίγκας.  

 


1 σχόλιο:

  1. To άρθρο 120 υπάρχει και μας δίνει το δικαίωμα να αντιδράσουμε δυναμικά, αλλά εμείς το έχουμε βάλει πείσμα να μην σηκωθούμε από τον καναπέ!!! Ο ένας περιμένει τον άλλο και τίποτα δεν γίνεται. Μακάρι να μην είναι πολύ αργά όταν επιτέλους θα σηκωθούμε από τον ρημαδοκαναπέ και θα βγούμε στους δρόμους... Φοβάμαι όμως ότι όταν έρθει αυτή η περιβόητη αντίδραση που όλοι περιμένουν θα έχει σιτέψει το πράγμα τόσο που θα έχει χάσει το νόημα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή