Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

ΕΞΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ;

ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ


Για ανατροπή πολιτεύματος μιλάει το Αγιορίτικο βήμα, επικαλούμενο δημοσίευμα ξένου site.Διαβάστε την αναδημοσίευση & μετά τα σχόλιά μας.

Στα πρόθυρα μείζονος εθνικής αναταραχής που θα καταλήξει σε εμφύλιο πόλεμο και πιθανόν μια κυβέρνηση μη δημοκρατικά εκλεγμένη η οποία όμως θα εξασφαλίσει την ασφάλεια και την ηρεμία, αλλά και την εθνική υπερηφάνεια στους πολίτες της, βρίσκεται η Ελλάδα, υποστηρίζει άρθρο του διεθνούς απήχησης ιστότοπου huffingtonpost.com.

Ο αρθρογράφος Bill Frezza – επενδυτής επιχειρηματικών κεφαλαίων και συνεργάτης μεγάλων οικονομικών εντύπων- σίγουρα δεν... "μασάει τα λίγια του": Διατυπώνει το ερώτημα "αν υπάρχει περίπτωση να δούμε έναν νέο Εμφύλιο Πόλεμο στην Ελλάδα.

Και απαντά ο ίδιος καταφατικά: «Πόσος χρόνος χρειάζεται μέχρι η ταλαιπωρημένη και τρομοκρατημένη μεσαία τάξη στηρίξει μια χούντα που υπόσχεται ασφάλεια; Κάποιος θα πρέπει να επαναφέρει την τάξη όταν τα γερμανικά χρήματα σταματήσουν να ρέουν διότι σίγουρα δεν θα σπεύσουν οι Γερμανοί στρατιώτες να αποκαταστήσουν την ειρήνη».

Δεν λείπουν οι αναφορές στα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα και το ερώτημα «Πόσος καιρός θα χρειαστεί μέχρι να έχει κάποιος την έξυπνη ιδέα να βάλει μια Reichstag fire» (φωτιά που μπήκε στο γερμανικό κοινοβούλιο το 1933. Η κυβέρνηση είχε κατηγορήσει τους κομμουνιστές για εμπρησμό με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης).

Στην εισαγωγή του άρθρου, o Frezza προτείνει να ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν – προκειμένου να διδαχτούμε για το μέλλον (...), για να αναφερθεί στη συνέχεια στη γενέτειρα της Δημοκρατίας που σήμερα είναι το "παιδί πόστερ" (η Ελλάδα...) για την οικονομική κρίση.

Αναφέρει πως η δύσμοιρη χώρα μας κατάφερε τελευταία να μείνει μακριά από τα πρωτοσέλιδα, αν και η πολιτική σκηνή εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναβρασμό, με διάχυτη τη δυστυχία και την απελπισία που προκαλούν αναταραχές και παραβατικότητα.

Ειδική αναφορά γίνεται στην άνοδο των εξωσυμβατικών πολιτικών δυνάμεων που σπεύδουν καλύψουν το κενό πολιτικό κέντρο της Ελλάδας.

Δεν λείπουν οι αναφορές στις εφόδους που πραγματοποιούν κάποιοι σε δάση και πάρκα για να εξασφαλίσουν ξύλα για τζάκια και σόμπες, με την εμπρηστική διαπίστωση «Τα καλά νέα είναι ότι τώρα που θα δέντρα εξαφανίζονται ,λιγότεροι Έλληνες θα κατηγορούν τους αδίστακτους εργολάβους ή τους Τούρκους πράκτορες ότι βάζουν φωτιά στα δάση».

Βέβαια αυτήν την στιγμή δεν έχουμε Δημοκρατία αφού το Σύνταγμα έχει κουρελιαστεί & μπαίνει ζήτημα εφαρμογής του άρθρου 120 περί Πατριωτισμού των Ελλήνων. Το ερώτημα όμως που αναφείεται είναι κατά πόσον οι ανατροπείς των προδοτών θα είναι Πατριώτες ή πατριδοκάπηλοι, οι οποίοι με το πρόσχημα του άρθρου 120 του Συντάγματος, θα εξυπηρετήσουν τα ποθούμενα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, & θα εγκαθιδρύσουν μια χούντα, προκειμένου με την ωμή πλέον βία, να καθυποτάξουν ή να καθαρίσουν & τον τελευταίο αντιστασιακό. Αυτά να τα δουν τα κόματα της αντιπολίτευσης, τα οποία θα έχουν ακέραιη την ευθύνη σε περίπτωση μιας τέτοιας εξέλιξης, γιατί έπρεπε να έχδουν παραιτηθεί εδώ & καιρό από το βουλευτικό αξίωμα.
Ιάκωβος Τίγκας. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου