Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΣΚΥΛΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΝΑΟ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ.


Συνεχίζει να πηγαίνει στον Ναό όπου πήγαινε με την νεκρή ιδιοκτήτριά του. Συγκινητική ιστορία που δείχνει την υπεροχή ενός σκύλου,...από πολλούς ανθρώπους. Αναδημοσίευση από Αγιορείτικο βήμα.

Δύο μήνες αφότου η ιδιοκτήτριά του πέθανε, ο Τσίτσιο συνεχίζει να πηγαίνει κάθε μέρα στην εκκλησία της ιταλικής πόλης Σαν Ντονάτσι, όπου εκείνη συνήθιζε να παρακολουθεί τη λειτουργία κάθε απόγευμα.
Η συγκινητική αυτή ιστορία κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του Διαδικτύου αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την πίστη και την αφοσίωση των σκύλων στους ανθρώπους.

Ο Τσίτσιο είναι ένα 12χρονο αδέσποτο, το οποίο είχε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μια ιδιαίτερη σχέση με την 57χρονη γυναίκα, η οποία πέθανε ξαφνικά τον προηγούμενο Νοέμβριο. Μαζί της πήγαινε κάθε απόγευμα στη λειτουργία και το ίδιο συνεχίζει να κάνει μέχρι σήμερα.

«Κάθεται ήρεμα στο ιερό μαζί με τους πιστούς, χωρίς να γαβγίζει ή να δημιουργεί πρόβλημα, αποχαιρετώντας με τον τρόπο του τη γυναίκα που τον φρόντιζε.
H πράξη του έχει συγκινήσει τους κατοίκους της πόλης αλλά και το ποίμνιο της εκκλησίας, που συνεχίζουν να τον περιποιούνται αλλά και να τον αφήνουν να παρακολουθεί ευλαβικά τη λειτουργία», λέει ο ιερέας Ντονάτο Πάνα.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου