Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΣΤΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ.


Τα καυσόξυλα λένε είναι επιβλαβή για την Δημόσια Υγεία.Ποιοί το λένε αυτό; Κάτι ξεπουλημένες αυθεντίες όπως οι εικονιζόμενοι. Αυτοί που τόσα χρόνια έχουν φρακάρει όλες τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας, όπως η ασύρματη μεταφορά ενέργειας του Τέσλα, τα βιοκαύσιμα, το νερό ως καύσιμο, & πολλά άλλα, αυτοί που μας γύρισαν πίσω στο καυσόξυλο, τώρα ανακάλυψαν ότι τα καυσόξυλα είναι επιβλαβή. Χιλιάδες χρόνια που οι άνθρωποι έκαιγαν ξύλα δεν δημιουργήθηκε τρύπα του όζοντος. Χιλιάδες άνθρωποι αναστήθηκαν δίπλα στα τζάκια & τις ξυλόσομπες & έφτασαν σε ηλικίες 100 & βάλε χρόνια.Τώρα γίνανε επιβλαβή & ανθυγειινά τα ξύλα; Τώρα που τα έχουμε ανάγκη; Τόση αλητεία;
Ως Υγειονομικός Επιθεωρητής δεν θα εκπλαγώ καθόλου, αν έρθει καμιά κατάπτυστη διαταγή από τους καρεκλοκένταυρους του Υπουργείου Υγείας πιστά ανδρείκελα της προδοτικής πολιτικής Ηγεσίας, που να απαγορεύει την καύση ξύλων.
Αναδημοσίευση από makaleio.gr
  
Η υποκρισία έχει όρια. Και η φτώχεια έχει τον πάτο της υπομονής της.
Στην υπηρεσία της διαστρέβλωσης της αλήθειας και των συνιστωσών της κοινωνικής πραγματικότητας, εδώ και μία εβδομάδα με έκρηξη το πρωινό της Τετάρτης διάφοροι μαιντανοί της υποτιθέμενης ενημέρωσης του λαού βγήκαν στα κανάλια της ντροπής με αρρωγούς κονομημένους παχύσαρκους της δημοσιογραφίας για να απαγγείλουν κατηγορίες για την καταστροφή στην υγεία που προκαλούν τα τζάκια και οι σόμπες.
Όμως κανένα από αυτα τα υποκείμενα δεν ανέφερε ότι γενιές και γενιές μεγάλωσαν πάνω από ένα τζάκι, μωρά αναστήθηκαν από παππούδες στην φουφού, οικογένειες πήραν τα πάνω τους και συνέχισαν να ζούνε εδώ και πενήντα χρόνια κάτω από τις καμινάδες του κάρβουνου και της αιθαλομίχλης.
Στην υπηρεσία των στρατευμένων του μνημονίου και των διαφόρων Σαμαράδων του ΔΝΤ και της θείας Μέρκελ, νάτος ξεπήδησε και ο γιατρός Πατούλης. Ο πρόεδρος του ΙΣΑ. Με ύφος χιλίων καρδιναλίων βγήκε να επισημάνει τους κινδύνους με λογικοφανείς επιστημοσύνες και φιλολογήματα. Ο κ.Πατούλης όμως που έχει κάνει Αθήνα-Πειραιά τα ταξίδια του στην Κωνσταντινούπολη για να ψωνίζει στην  τουρκική αγορά ακριβά δερμάτινα αυτός και ξανθιά μανταμίτσα του, δεν μας είπε και δεν έκανε έκκληση στο φίλο του το Σαμαρά- την πολιτική του οποίου εξυπηρετεί εδώ και καιρό-να μειώσει την τιμή του πετρελαίου που έχει φθάσει το 1.40 για να μην καίει ο λαός τα ξύλα ώστε να ρυπάινεται το περιβάλλον.
Μιλάμε για μέγιστη υποκρισία. Και πρώτοι υπεύθυνοι όλων των κακών είναι αναμφίβολα κάποιοι δημοσιογραφοι που παίζουν με τη φτώχεια του κόσμου.
Ρίξτε λοιπόν κι άλλο ένα ξύλο τη φωτιά και γραψτε τους εκεί που ξέρετε.



 Εγώ να προσθέσω το κλασσικό: Σανίδα βρεγμένη που σας χρειάζεται.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου