Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ.


Κινδυνεύουν λέει οι Προδότες από την λίστα Λαγκάρντ. Δηλαδή εάν δεν την έβγαζε ο Βαξεβάνης φόρα παρτίδα, δεν έτρεχε τίποτα. Δεν θα κινδύνευε κανείς. Τόση σαπίλα, τόση μπόχα, που μόλις κάποιος την σκάλισε & άρχισε να βρωμάει, δεν την αντέχουν ούτε αυτοί οι βρωμιάρηδες που την αναδίδουν. Και πόσα άλλα ακόμη που δεν ξέρουμε.
Βέβαια ξεφύγαμε λίγο από τα πραγματικά ζόρια που θα τα νοιώσουμε σήμερα κιόλας στα ταμεία πληρωμών. Ο Αρχιπροδότης Σαμαράς καυχάται ότι η ατιμωρησία τελείωσε.
Βέβαια πρέπει να υπάρξουν & μερικά εξιλαστήρια θύματα κατά την προσφιλή τους τακτική για στάχτη στα μάτια.
Βρε για ποιά λίστα Λαγκάρντ μας μιλάτε & κουραφέξαλα; Εδώ έχει ξεπουληθεί η Ελλάδα ολάκερη, η Εθνική κυριαρχία, ο Ελληνικός χρυσός, τα εδάφη & οι περιουσίες των Ελλήνων πολιτών. Ο φασισμός της ολοκληρωτικής ψυχολογικής βίας, οδηγεί χιλιάδες ανθρώπους στην αυτοκτονία. Τα στοιχεία του χρέους πλαστογραφήθηκαν & αλοιώθηκαν, κουρελιάστηκε το Σύνταγμα & νομιμοποιείται η ανομία, ο κάθε ρουφιάνος τσανακογλύφτης ότι γουστάρει κάνει προστατευόμενος από τους ομοίους του, τα όργανα της Διοίκησης είναι ανύπαρκτα, σήψη & διάλυση παντού. Η λίστα Λαγκάρντ είναι το κυρίως θέμα; Από αυτό κινδυνεύουν οι προδότες; Τα άλλα δεν τους αγγίζουν; Αν είναι έτσι, έ τότε για άλλη μια φορά, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Ιάκωβος Τίγκας. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου