Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ

ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ 1000 ΕΥΡΩ.


Φυλάκιση χωρίς αναστολή θα προβλέπει το νέο φορολογικό, για χρέη ακόμη & 1000 Ευρώ. Ο μαφιόζος Στουρνάρας προωθεί τον χαρακτηρισμό του "αδικήματος" ως ιδιώνυμο, ώστε με συνοπτικές διαδικασίες να κλείνουν τον κόσμο φυλακή. Η μέθοδος της τρομοκράτησης του Ελληνικού Λαού με απειλές μέσα στα ίδια του τα σπίτια, μέσα στην ίδια του την Χώρα, έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής. Οι άνθρωποι του υποκόσμου που μας έχουν κάτσει στον σβέρκο, ως νονοί της νύχτας τολμούν & απειλούν φιλήσυχους νοικοκυραίους που τους κατάντησαν διακοναρέους & τους ζητούν & τα ρέστα από πάνω. Δρομολογούν επίσης τις κατασχέσεις με συνοπτικές διαδικασίες. Και οι "αντιμνημονιακοί" πολιτικοί αβανταδόροι των κακοποιών της "κυβέρνησης" θα πάνε να συζητήσουν μαζί τους & να κάνουν αντιπολίτευση υπέρ του Λαού. Εμείς θα καθόμαστε να τους βλέπουμε; Πότε θα αποφασίσουμε να τους πάρουμε φαλάγγι; Διαβάστε αναδημοσίευση από newsbomb.gr

Ιδιαίτερα σκληρές ποινές θεσπίζονται με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα έρθει τον Απρίλιο στη Βουλή.
Η κυβέρνηση θέλει να προλάβει ή να ανασχέσει μία ενδεχόμενη στάση πληρωμών από τους πολίτες που μπορεί να οφείλεται είτε σε συνειδητή αντίδραση είτε σε εξάντληση της φοροδοτικής ικανότητάς τους.
Ο κ. Στουρνάρας εμφανίζεται αποφασισμένος να επιβάλλει με κάθε τρόπο την επίτευξη των στόχων του προγράμματος αλλά και την τήρηση των δεσμεύσεων απέναντι στους δανειστές.
Έχει ήδη δώσει σαφείς κατευθύνσεις, σε συνεννόηση πάντα με την τρόικα, για το περιεχόμενο του νέου φορολογικού νομοσχεδίου με τη λήψη πειθαρχικών μέτρων και τη θέσπιση ποινών για όσους φοροδιαφεύγουν ή αρνούνται να πληρώσουν φόρους και χαράτσια.
Προβλέπεται να χαρακτηριστεί ιδιώνυμο αδίκημα, προκειμένου οι ποινές να καθορίζονται ανεξάρτητα και να μην έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όποιος δεν καταβάλλει φόρους και χαράτσια θα οδηγείται στη φυλακή, ακόμα και για οφειλές 1.000 ευρώ.
Ταυτόχρονα αναμένεται να θεσμοθετηθεί η κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών αλλά και περιουσιακών στοιχείων, χωρίς κανέναν από τους περιορισμούς που υπάρχουν μέχρι σήμερα, κάτι που αποτελεί και απαίτηση των Γερμανών.
Πίσω από όλα αυτά κρύβεται η μεθόδευση για την μεγαλύτερη αναδιανομή που έχει γίνει ποτέ στο χώρο της αγοράς ακινήτων, που θέλουν να επιβάλλουν οι δανειστές. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η τρόικα θεωρεί ότι οι Έλληνες έχουν ασυνήθιστα μεγάλη ιδιωτική, ακίνητη περιουσία.
Στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο έχει επενδύσει πολλά η κυβέρνηση προκειμένου να μην χάσει τον έλεγχο στο πρώτο εξάμηνο του 2013, το οποίο και θεωρεί το πιο κρίσιμο για την πολιτική της επιβίωση.
Ταυτόχρονα θέλει να ''στριμώξει'' το ΣΥΡΙΖΑ και να τον ταυτίσει με το κίνημα ''Δεν πληρώνω''.
Εκτιμούν ότι με αυτό τον τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταστεί στα μάτια της πλειοψηφίας των πολιτών, ένα κόμμα που αρνείται την καταβολή φόρων και κινείται έξω από τα όρια της νομιμότητας.
Ιάκωβος Τίγκας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου