Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Με την διαδικασία του κατεπείγοντος φέρνουν στην Βουλή την Παρασκευή "νομοσχέδιο" με το οποίο επικυρώνεται η πράξη νομοθετικού περιεχομένου (βλέπε παλαιότερη ανάρτηση), με την οποία η Ελλάδα παραιτείται από κάθε δικαίωμα Εθνικής κυριαρχίας & από το Ελληνικό χρυσάφι, σε περίπτωση που δεν μπορέσει να είναι συνεπής στα συμφωνηθέντα με τους δανειστές. Αυτά δηλαδή που υπέγραψαν οι προδότες & μας υποθήκευσαν όλους. Τώρα ξύπνησαν μερικά blogs & θορυβημένα σχεδόν πανικόβλητα φωνάζουν, γιατί είναι βέβαιο ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να ξεπληρώσει όσα δυσβάσταχτα & ασήκωτα της φόρτωσαν οι προδότες. Ετσι λοιπόν, μεθοδευμένα & σκόπιμα, παραχωρείται το δικαίωμα της κατάσχεσης από ξένες τράπεζες, οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου κρατικού ή ιδιωτικού εντός της Ελληνικής επικράτειας. Παραχωρείται η Ελλάδα μας, εμείς οι ίδιοι τα σπίτια μας τα αυτοκίνητά μας, τα πάντα. 
Η "αντιπολίτευση" θα πάει στην Βουλή την Δευτέρα να συζητήσει υπέρ του Λαού; Με βέβαιη την ψήφιση του νομοσχεδίου από τους προδότες θα πάνε οι αντιμνημονιακοί "σωτήρες" να τους πούνε ότι δεν είναι σωστό; Θα επιτρέψουν οι αβανταδόροι της αντιπολίτευσης να γίνει τέτοια κατάπτυστη συζήτηση;...
Θα το κάνουν γιατί δεν διαφέρουν σε τίποτε. Γιατί είναι & αυτοί μέσα στο κόλπο. Είναι & αυτοί υποταγμένοι από την "δήθεν" μεριά στα σχέδια για την πλήρη & ολοκληρωτική υποταγή των Ελλήνων στην Παγκόσμια διακυβέρνηση του Παγκόσμιου Ηγέτη που έρχεται εντός ολίγου. (πηγή newsbomb.gr)
Ιάκωβος Τίγκας. 
  

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου