Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ & Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ


Η Ελλάδα & ο κόσμος σήμερα καταστρέφονται βάσει σχεδίου το οποίο δεν είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα. Η παλιά ιστορία της πτώσης του ανθρώπου από την Θεϊκή του υπόσταση επαναλαμβάνεται. Αυτή θα είναι η τελευταία & ισχυρότερη αναμέτρηση ανάμεσα στις δυνάμεις του κακού & του καλού. Η τελική έκβαση θα είναι η νίκη του καλού για έναν πολύ απλό & κατανοητό λόγο. Οι "διαστάσεις" του καλού είναι άπειρες & ατελείωτες, ενώ το κακό είναι πεπερασμένο & κάποτε τελειώνει, δίδοντας την αίσθηση του κορεσμού, αντίθετα με το καλό το οποίο δεν δίνει την αίσθηση του κορεσμού αλλά μία συνεχή ατελείωτη αίσθηση απόλυτης ηδονής πνευματικής & σωματικής.
Στο κηνύγι αυτής της ηδονής οι άνθρωποι έχασαν τον δρόμο, νομίζοντας την πρόσκαιρη ηδονή ως αντικείμενο προς απόκτηση, για το οποίο κάνουν τα πάντα, "μη στώντες καλώς", πλανώμενοι από την διδαχή της πρόσκαιρης ευχαρίστησης, αγνοώντας την ύπαρξη της μονιμότητας αυτής της κατάστασης.
Σήμερα εμφανίζεται το κακό υποδυόμενο την καλωσύνη & την αρετή, η ανομία υποδυόμενη την νομιμότητα. Λένε ότι θα σώσουν την Ελλάδα από την κρίση που κατασκεύασαν & εργάζονται για την καταστροφή της ώστε να βρει ερείπια ο σωτήρας τους για να αναστηλώσει δήθεν, με απότερο στόχο την απόλυτη επικυριαρχία του την οποία εξ΄αρχής διεκδικούσε, στους ανθρώπους. Και βέβαια δεν τον ενδιαφέρουν άνθρωποι θνητοί που έχουν ημερομηνία λήξης.Γιατί ξέρει αυτό που οι περισότεροι αγνοούν ότι οι άνθρωποι δεν έχουν ημερομηνία λήξης ούτε σωματικά ούτε ψυχικά. Ο θάνατος αποτελεί μιά αφύσικη φρικτή κατάσταση πρόσκαιρη, δια της οποίας ο άνθρωπος οδηγείται στην Ζωή. Αυτή η ζωή είναι ο στόχος του.
Πόσο εύκολο είναι να βγούμε από αυτήν την περιπέτεια; ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ. Και το Ιερατείο το γνωρίζει αυτό.Αλλά δεν κουνάνε το μικρό τους δαχτυλάκι. Με την δύναμη που διαθέτουν οι ιερείς & Αρχιερείς μπορούν να ανατρέψουν την Εθνική Προδοσία που γίνεται από τους προδότες που μας έχουν κάτσει στον σβέρκο. Χρησιμοποιώντας την υπακοή με την οποία κρατάνε ελεγχόμενους τους πιστούς μπορούν να τους οδηγήσουν σε Εθνική Εξέγερση από ΑΜΒΩΝΟΣ.Μπορούν να πουν στους ανθρώπους ότι κανείς φόρος δεν ισχύει. Μπορούν να καλέσουν τους ανθρώπους να απέχουν σε όλα τα επίπεδα από τις δραστηριότητες εργασίας, να κλειστούν στα σπίτια τους & να νεκρώσουν κάθε δραστηριότητα. Μπορούν να καλέσουν όλους να μην πληρώσει κανείς κανένα χαράτσι. Μπορούν να εφαρμόσουν έμπρακτα την λατρευτική Αναίμακτη Θυσία, σε κάθε Πόλη σε κάθε χωριό σε κάθε γειτονιά σε κάθε σπίτι. Εχουν την δύναμη.Και ο Λαός θα τους ακούσει.Θα τους ακούσει & ο Θεός. Θα μας ακούσει όλους. Αυτοί όμως τι κάνουν. Εχουν αγκαλιαστεί με τους Μασώνους & αποκοιμίζουν τους ανθρώπους, γεμίζοντάς τους ενοχές περί αμαρτίας, βάζοντάς τους δυσβάσταχτα φορτία εντολές δικές τους που τις έκαναν εντάλματα Θεού, καθηλώνοντας κάθε αντίδραση ενάντια στο κακό. Από προσωπική εμπειρία γνωρίζω καλά αυτήν την τακτική τους & επειδή διαφώνησα αποπέμφθηκα με τον χειρότερο τρόπο. Κάποτε ένας Δεσπότης που δεν υπάρχει ποιά, μου είχε πει καθαρά ότι αυτά που λέω & που κάνω είναι ο "επικίνδυνος Χριστιανισμός του Χριστού" αυτά που κάνουμε εμείς...είναι έτσι για το θεαθείναι. Βέβαια έχω ξαναπεί ότι αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα, η Αποκάλυψη δεν θα είχε γραφτεί έτσι, ούτε θα ανήγγειλε τους δύο ρακένδυτους προφήτες, οι οποίοι δεν θα χρειάζονταν. Οι κύριοι αυτοί που ηγούνται της Εκκλησίας, κυριολεκτικά παίζουν με την φωτιά, καθ΄όσον δεν έχουν να κάνουν με δημοσιονομική πολιτική αλλά με τον ίδιο τον Θεό & το πλάσμα του τον άνθρωπο που τους εμπιστεύθηκε. Τα κρίματά τους είναι βαριά & το τίμημα που θα δώσουν πανάκριβο.Είθε ο Θεός να τους λυπηθεί & αυτούς & όλους μας.
Ιάκωβος Τίγκας.   

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου