Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΤΣΙΠΡΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.


Αναδίπλωση του Τσίπρα από την Αμερική παρακαλώ. Το ΔΝΤ ομολογεί ότι έκανε λάθος, & ο Τσίπρας δεν θα σκήσει λέει το μνημόνιο,....από τις ΗΠΑ που βρίσκεται. Φαίνεται ότι οι Αμερικανοί του τράβηξαν δυνατά τ΄αυτάκι & ξέχασε την μονομερή καταγγελία του μνημονίου που έλεγε. Τώρα έγινε επαναδιαπραγμάτευση. Είναι 3 & γίναν 4. Εγώ θα έβαζα & άλλους στο κάδρο. 
Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, μετά τους βρηχυθμούς, ρούφηξαν τ΄αυγουλάκι τους μόλις οι φασιστοπροδότες τους επίταξαν. Τους έβγαλαν λέει από το αμαξωστάσιο,...ποιοί; Η Αστυνομία; Πως;....Οι εργατοπατέρες τους τους έβγαλαν. Αυτοί που οδήγησαν & τους υπόλοιπους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς να βγάλουν τον σκασμό. Γιατί άρα γε;
Ο Τσίπρας έλεγε ότι από την επίταξη κινδυνεύει η "Δημοκρατία".
Ποιά Δημοκρατία βρε αθεόφοβε Αλέξανδρε; Αυτήν που έχετε κουρελιάσει όλοι σας & οι 300; Εγιναν λοιπόν οι ζημώσεις για το ξεπούλημα του αντιμνημονιακού μετώπου.Οι εργαζόμενοι ελέγχονται εξ΄ολοκλήρου από τους δήθεν επαναστάτες.
Τώρα κατεβαίνουν στους δρόμους & οι αγρότες. Ε και λοιπόν; Χειμώνας είναι, δουλειές δεν έχουν, ας εκτονωθούν & αυτοί λίγο, ας ξελαρυγγιαστούν, δήθεν ότι αγωνίζονται,....& μετά τους μαζεύουμε. Μόνον οι αγρότες στην πρώτη γραμμή με τα τρακτέρ, μπορούν να αντιμετωπίσουν τα ματ. Μπορούν να πάνε στο Σύνταγμα. Τρέμουν στην ιδέα μήπως κατέβουν τρακτέρ στο Σύνταγμα. Αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γιατί οι γνωστοί αγροτοπατέρες είναι δικοί τους & ελέγχουν απόλυτα το θηρίο που λέγεται αγροτιά. Και σήμερα δεν υπάρχουν Αντύπες.
 Βίβα Τσίπρα φαντάσου τι κολοτούμπες & αναδιπλώσεις θα κάνεις όταν οι βλαμένοι θα σε κάνουν Πρωθυπουργό.
Για σένα είναι η ζωή. Βαράτε ο Λαός αντέχει. Να πούμε & στα παιδιά από τα chemtrails να σταματήσουν να ψεκάζουν πάνω από την Ελλάδα. Αυτοί οι Ελληνες είναι ηλίθιοι από μόνοι τους.
Ιάκωβος Τίγκας.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου