Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

TA AITIA TΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ

Ανέκαθεν ανά τους αιώνες η Ιστορία έχει καταγράψει διάφορες μορφές χειραγώγησης των ανθρώπων από τις εξουσίες διοίκησης που κατασκεύασαν οι κοινωνίες για να υπάρξουν.

Από την εποχή του Σωκράτη ακόμη, βλέπουμε την χειραγώγηση στην Αθήνα, αλλά & στο Βυζάντιο & στην Δύση,

Αυτό που συμβαίνει σήμερα όμως είναι τελείως διαφορετικό & έχει άμεση σχέση με το υπαρξιακό ζήτημα του ανθρώπου. Δεν καταστρώθηκαν επί σειρά ετών & με τόση σπουδή & μεθοδικότητα σχέδια επί σχεδίων τα οποία σήμερα είναι ορατά σε εκείνους που θέλουν να δουν, αποκλειστικά & μόνον για να ελεγχθεί η θνητή & πεπερασμένη ανθρώπινη ζωή.Αρα κάτι άλλο συμβαίνει.Αυτό το διαφορετικό θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε από αυτό το ιστολόγιο & που δεν είναι άλλο από τον απόλυτο έλεγχο & την πλήρη υποταγή των ανθρώπων στην αιωνιότητα.Μια σειρά από γεγονότα που θα καταδείξουμε σιγά σιγά, αποδεικνύουν τον τρομακτικό ιστό της αράχνης που έχει στηθεί για την ανθρωπότητα.

Η οικονομική κρίση που μας επέβαλαν είναι ψεύτικη & κατασκευασμένη, όλοι χρωστάνε αλλά κανείς δεν μας λέει ποιός είναι ο δανειστής.Το οικονομικό σύστημσ που στηρίζεται σε χαρτιά ως αντίκρυσμα των αξιών των αγαθών,ενώ κάποιοι μαζεύουν το χρυσάφι τα λέει όλα.Οι πλαστές καταγραφές & η διόγκωση του χρέους αποτελεί πλέον κοινό μυστικό.Μιλούν για ανάπτυξη & κάνουν το οτιδήποτε για να προκαλέσουν ύφεση.Εξαθλιώνουν τους ανθρώπους για να προσφέρουν την λύση που δεν είναι άλλη από την καθιέρωση ηλεκτρονικών συναλλαγών & κατάργηση των νομισμάτων με ηλεκτρονικές χρηματοπιστωτικές μονάδες με παγκόσμια ισοτιμία.Δρομολογούν Παγκόσμια Κυβέρνηση & εξαγγέλουν παγκόσμιο Ηγέτη που θα λύσει όλα τα προβλήματα. Για να γίνουν όμως αυτά θα πρέπει να καμφθούν οι αντιδράσεις. Ετσι λοιπόν στα πλαίσια της επίτευξης του στόχου, εφαρμόζεται έμπρακτος φασισμός στην Ελληνική κοινωνία, προκαλούν διοργάνωση γελοίων αντιδράσεων Λαϊκών (αγανακτισσμένοι, φανατισμένοι παραθρησκευτικοί, κομματικές πορείες κλπ.)          Η αντιπολίτευση αμπελοφιλοσοφεί & ασκεί αντιπολιτευτική κοινοβουλευτική  δράση την στιγμή που στην Ελλάδα διενεργείται κατά συροή Εσχάτη Προδοσία, ενώ εάν ήθελαν να μην είναι συνυπεύθυνοι, θα έπρεπε να παραιτηθούν σύσσωμοι ώστε να διαλυθεί η Βουλή.

Σε αυτήν την χειραγώγηση πρέπει να αντισταθούμε & να εφαρμόσουμε το άρθρο 120 του Συνταγματος το οποίο έχουν καταλύσει με το έτσι θέλω, σύμφωνα με το οποίο "οι Ελληνες δικαιούνται & ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να αντισταθούν με κάθε μέσον ενάντια σε όποιον προσπαθήσει να καταλύσει το Σύνταγμα με την βία". ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ.

     Ιάκωβος Τίγκας

2 σχόλια: