Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012


ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ

Ως πότε η αντιπολίτευση θα κάνει κοινοβουλευτισμό;
Ως πότε τα συνδικάτα θα κάνουν απεργίες πορείες & διαδηλώσεις;
Δεν καταλαβαίνετε ότι δεν ιδρώνει τ΄αυτί τους από τέτοια;
Αυτά γίνονται στις Δημοκρατίες.Εδώ έχουμε χούντα καταλάβετέ το.
Κύριοι της αντιπολίτευσης παραιτηθείται τώρα για να διαλυθεί η Βουλή.
Κύριοι συνδικαλιστές σταματείστε την λειτουργία του κοινοβουλίου.Τι περιμένετε; Να καταστραφούμε ολοκληρωτικά;
ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ. Λευτεριά στην Πατρίδα.
Ιάκωβος Τίγκας  

1 σχόλιο:

  1. Το καφενείον η "Ελλάς" άνοιξε. Περάστε κόσμε! Πιείτε ένα καφεδάκι και διαλέξτε με την ησυχία σας. Νησάκια θέλετε; Αγροτικές τράπεζες; Ταμιευτήρια; Αγροτικούς συνεταιρισμούς; Εργοστάσια χρυσού; ΔΕΗ; ΟΤΕ; ΄Ολα δικά σας! Εμείς οι μαγαζάτορες μόνο ένα μπουρμπουάρ θέλουμε. Για να περάσουμε καλά την άχαρη ζωούλα μας! ΄Οσο γι' αυτούς τους χαζούς από το χωριό, που μας ορίσανε μαγαζάτορες και μας δώσανε το καικανονισμό, μην σας νοιάζει. ΄Οταν φάνε την κλτσιά στα καπούλια, τότε θα καταλάνουνε τι κάνανε. Τώρα κοιμούντε ακόμα τον ύπνο τον βαθύ, και λένε "Άσε τον μαγαζάτορα να κανονίσει. Ξέρει αυτός τι κάνει! Δεν θα μας αφίσει να χρεωκοπήσουμε. ΄Ενα ξεροκόματο θα μας το εξασφαλίσει. Να ζήσουμε! Κι ας τα παραδώσαμε όλα. Κι αξιοπρέπεια και ψυχή και τα πάτρια εδάφη τα ποτισμένα με αίμα! Δεν πειράζει! Ψωμί κι ελιά και την Τρόϊκα αγκαλιά να μας δίνει την επόμενη δήοσ, για να της την επιστρέφουμε πίσω διπλή! Δεν πειράζει! Την υγειά μας να 'χουμε! Μόνο να μην την χάσουμε. Γιατί δεν υπάρχουν πια ούτε νοσοκομεία να μας περιθάλψουν. Στο σπίτι μας θα πεθάνουμε. Σαν τα σκυλιά στ' αμπέλι.
    Εβίβα Ρεμπέτες! Μόνο που δεν θα 'χουμε και κείνο το κεχριμπαρένιο το κρασάκι που μυρίζει σταφύλι, για να πάμε ευχαριστημένοι. Βλέπεις μας το φάγανε κι αυτό οι επιδοτήσεις της καλής κυρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Παγκοσμιοποίησης γενικότερα. Τώρα όλοι στην ίδια μηχανή θα γίνετε κιμάς. Θα ξεχάσετε ότι ιδιαίτερο είχε η χώρα σας και το χώμα που πατάγατε. ΄Ολοι το ίδιο! ΄Ολοι στο ίδιο παραμύθι μπλεγμένοι. Στο παραμύθι του χρέου. Της πλαστής οικονομίας, της οικονομίας των χαρτιών, που την χρεωκοπήσαμε για να σας φέρουμε εκεί που θέλουμε. "΄Ανθρωποι χωρίς πρόσωπο" "Ανθρωποι μηχανές" που ξέχασαν ποιοί είναι και θα δώσουνε τα πάντα για ολίγον "Αρτο και θεάματα" Πάρτε κόσμε! Πιείτε το καφεδάκι σας άρχοντες του κόσμου τούτου και διαλέξτε τις βασιλείες σας. Σας ανήκουν. ΄Ενα μόνο πράγμα δεν σας ανήκει! Οι ψυχές μας! Δεν θα τις πάρετε αν δεν σας τις παραδώσουμε.
    Κουράγιο Αδέλφια!
    Είμαστε Άνθρωποι! Είμαστε ΄Ελληνες! κι η κληρονομιά μας είναι βαριά γι' αυτό το πνεύμα που μας χάρισε ο Θεός και ζεί εδώ και 4.0000 χρόνια. 'Ορθιοι! Και Εκείνος που μας οριοθέτησε στο χώρο και στο χρόνο, θα κάνει και τα υπόλοιπα.

    Αλμπατρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή