Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012





CHEMTRAILS ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Οι αεροψεκασμοί είναι γνωστοί σε όλους. Εκείνο που δεν είναι γνωστό είναι τι ακριβώς συμβαίνει. Οι πτήσεις των αεροσκαφών σε ύψη 30000 πόδια & πάνω (10000 μέτρα) δημιουργεί υγροποίηση των καυσαερίων που βγαίνουν καυτά από τις τουρμπίνες, λόγω πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν σε αυτά τα ύψη κάτω από το 0, αλλά & λόγω της χαμηλής ατμοσφαιρικής πίεσης. Η υγροποίηση αυτή εμφανίζεται σαν μικρές λευκές ουρές που ακολουθούν τα αεροσκάφη, οι οποίες εξαφανίζονται αμέσως, χωρίς να αφήνουν ίχνη. Αυτό είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Εκείνο όμως που παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια, είναι συνεχείς διελεύσεις αεροσκαφών, τα οποία αφήνουν πίσω τους μεγάλες σε μήκος λευκές ουρές οι οποίες παραμένουν επί ώρες δημιουργώντας μια θολούρα στον ουρανό. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό.
Πρόκειται για αεροψεκασμούς για τους οποίους έχουν διατυπωθεί διάφορες απόψεις & βεβαίως περιέργως για το ζήτημα δεν γίνεται καμία αναφορά από επίσημα χείλη διεθνώς, ή αυτά που κατά καιρούς λένε επίσημα δεν πείθουν κανέναν. Εχει ειπωθεί ότι ψεκάζουν χημικά με σκοπό στα πλαίσια της γεωμηχανικής να περιορίσουν την ηλιακή ακτινοβολία ώστε να περιοριστεί η υπερθέρμανση του πλανήτη. Τα συνομοσιολογικά σενάρια όμως που τα τρέφει η μυστικότητα μιλάνε για σχέση των αεροψεκασμών με το υπερόπλο HAARP που βρίσκεται στην Αλάσκα, & το οποίο χρησιμοποιεί τον τεχνιτό καθρέπτη που φτιάχνουν οι ψεκασμοί στον ουρανό για εκπομπή & ανάκλαση στην Γη των χαμηλών συχνοτήτων του HAARP προσβάλοντας έτσι επίγειους στόχους. Οι συχνότητες αυτές λένε είναι παρόμοιες με αυτές που εκπέμπει ο ανθρώπινος εγκέφαλος & με τον τρόπο αυτόν, επειρεάζουν την σκέψη & τα συναισθήματα των ανθρώπων.
Πριν από πολλά χρόνια στην δεκαετία 1970-1980,είχα διαβάσει στο περιοδικό Αθλητική Αεροπορία (σοβαρό περιοδικό) ότι οι σοβιετικοί είχαν κατασκευάσει ένα μηχάνημα το οποίο χρησιμοποιούσε τους τηλεοπτικούς αναμεταδότες & μπορούσε να στείλει σε ανυποψίαστους τηλεθεατές κύματα πανικού μέσα στα σπίτια τους. Μάλιστα το περιοδικό παρέθετε & φωτογραφία του μηχανήματος την οποία εξασφάλισαν οι καλοί Αμερικανοί κατάσκοποι.
Αλλες απόψεις μιλάνε για ψεκασμούς με ψυχοφάρμακα κατασταλτικά & ψυχοτρόπα, για μαζικούς εμβολιασμούς & για δημιουργία ουράνιας οθόνης, ώστε να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές του προγράμματος "Γαλάζια Δέσμη" ένα πρόγραμμα της ΝΑΣΑ υπαρκτό, για την παρουσίαση ουράνιων ολογραμμάτων στον ουρανό το οποίο θα περιλαμβάνει εξωγηίνους, μεσίες, ιπτάμενους δίσκους & τέλος πάντων απ΄όλα τα καλά. Η χρησιμοποίηση ολογραμμάτων είναι εφαρμογή υπαρκτή γίνεται για διαφημιστικούς λόγους αλλά & ζωντανά το CNN TY παρουσίασε ολόγραμμα δημοσιογράφου στο στουντιο των ειδήσεων που βρισκόταν πολλά μίλια μακρυά. Στην Γαλία καταστήματα γυναικείων εσωρούχων έχουν στις βιτρίνες τους ολογράμματα μοντέλα γυμνών γυναικών που παρουσιάζουν εσώρουχα. Η σύγχρονη τεχνολογία κατασκεύασε & τα λεγόμενα ένθετα ολογράμματα τα οποία γίνονται αντιληπτά & με την αφή!!!
Σε όλη αυτή την ιστορία είναι περίεργο το γεγονός ότι παρά τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα διεθνώς, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Και καλά αυτοί που εμπλέκονται άμεσα. Μα υπάρχουν χιλιάδες πιλότοι & ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Οι πτήσεις των αεροσκαφών διέπονται από διεθνείς Κανόνες Εναέριας Κυκλοφορίας που απαιτούν σχέδια πτήσης στα οποία αναγράφονται το νηολόγιο του αεροσκάφους, ο σκοπός πτήσης, αεροδρόμιο απογείωσης & προορισμού, καθορισμός αεροδιαδρόμων ώρα απογείωσης & άφιξης, όνμα πιλότου,...΄΄ολοι στο κόλπο είναι; Μου είναι αδύνατον να το πιστέψω. Εάν δεν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία, το αεροσκάφος που πετάει, παραβιάζει Εθνικούς εναέριους χώρους & τον λόγο έχει η Πολεμική Αεροπορία. Πριν από δύο μήνες περίπου έστειλα ένα mail στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας & τους ρωτούσα σχετικά χωρίς βεβαίως να πάρω καμία απάντηση. Μια εβδομάδα αργότερα εξέδωσε μια ανώνυμη ανακοίνωση η Πολεμική Αεροπορία & διαβεβαίωνε ότι όλα τα εισερχόμενα αεροσκάφη στον Εθνικό εναέριο χώρο ελέγχονται & καταγράφονται. Πρόσφατα ρώτησα  έναν συμαθητή μου φίλο πιλότο σχετικά & μου είπε ότι ειλικρινά δεν γνωρίζει. Τελικά τι συμβαίνει;...Θα δούμε.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου