Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ

Πριν από μερικά χρόνια δεν ήταν δυνατόν να ερμηνευθούν πολλά πράγματα & ειδικά το κεφάλαιο 13 της Αποκάλυψης του Ιωάννη. Σήμερα με την ανάπτυξη της πληροφορικής όλοι γνωρίζουμε ότι τα λογισμικά χρησιμοποιούν τον αριθμό 6 & αυτό γιατί ο αριθμός 6 διαθέτει μια μοναδική ιδιότητα που κανένας άλλος αριθμός δεν διαθέτει.Τα πηλίκα των διαιρέσεών του με τους άρτιους αριθμούς προστιθέμενα, δίνουν ξανά τον αριθμό 6: 6:6=1, 6:3=2, 6:2=3.        3+2+1=6.Αυτή η ιδιότητα καθιστά τον αριθμό αυτόν τέλειο & "βολεύει" την ανάπτυξη & λειτουργία των λογισμικών.                       Μέχρι εδώ όλα καλά & τίποτε επιλήψιμο δεν υπάρχει, όπως τίποτε επιλήψιμο δεν υπάρχει στην τεχνολογία η οποία άλλωστε είναι δοσμένη στον άνθρωπο από τον Θεό.Η χρήση της τεχνολογίας είναι εκείνη που προσκτάται χαρακτήρα καλού ή κακού.
      Εφτιαξαν λοιπόν οι επίδοξοι κυρίαρχοι των Λαών μια ψεύτικη οικονομική κρίση & δημιούργησαν αδιέξοδα με επαπειλούμενο οικονομικό κράχ, οδηγώντας ανεπιστρεπτί σε μία & μοναδική διέξοδο.Την κατάργηση του συμβατικού τρόπου συναλλαγών με νομίσματα & την καθιέρωση των ηλεκτρονικών χρηματοπιστωτικών μονάδων με παγκόσμια ισοτιμία.Ετσι θα υπάρξει απόλυτος έλεγχος των συναλλαγών & όλων των δραστηριοτήτων των ανθρώπων, υγεία, ασφάλεια, εξυπηρέτηση, αποτρέποντας κάθε εκτροπή που θα μπορούσε να φέρει σε κίνδυνο την παγκόσμια κοινότητα των ανθρώπων.Εκείνο που χρειάζεται είναι η χορήγηση ενός ηλεκτρονικού μέσου ατομικού όπου θα αποθηκεύονται οι δραστηριότητες ενός εκάστου. Και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από ένα μικροτσίπ εμφυτεύσιμο στο ανθρώπινο σώμα στην τελική του μορφή ή ένα ηλεκτρονικό τατουάζ.
    Ηδη στις ΗΠΑ ψηφίστηκε νόμος σύμφωνα με τον οποίο οι Αμερικανοί πολίτες για να απολαμβάνουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, υποχρεούνται να φορέσουν τσιπάκι. Οι αντιδράσεις πολλές. Πολιτείες των ΗΠΑ έχουν κάνει προσφυγές.Αυτές ακριβώς τις αντιδράσεις προσπαθούν να κάμψουν & γι αυτό θα φάει η μούρη μας χώμα, ώστε όταν δεν θα μπορούμε να ζήσουμε, με χαρά να δεχθούμε το τσιπάκι που θα μας προσφέρει ανακούφιση. Αλλοίμονο όμως, γιατί οι συνέπειες θα είναι τρομερές.Παραχωρείται η ελευθερία της βουλήσεως & το άτομο δεν είναι πλέον άνθρωπος. Τα τσιπάκια αυτά είναι τεχνολογίας RFID δηλαδή επαναπρογραματιζόμενα εξ΄αποστάσεως.Η γυάλινη αμπούλα λιθίου μέσα στην οποία βρίσκονται εάν σπάσει μέσα στο σώμα προκαλεί έλκη.Νάτο λοιπόν το "έλκος κακό & πονηρό"
Το απόλυτο φακέλλωμα λοιπόν βρίσκεται σε ταχεία εξέλιξη.Θα το δεχθούμε λοιπόν μοιρολατρικά λέγοντας έ τι να κάνουμε; ή θα αντισταθούμε; Ο καθένας θα κάνει τις επιλογές του.Οσο για την Εκκλησία,...Αν η στάση της ήταν κατά Θεόν, η Αποκάλυψη δεν θα είχε γραφτεί έτσι.
Ιάκωβος Τίγκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου