Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ;

Εχουμε ξαναπεί ότι αυτή η οικονομική κρίση είναι κατασκευασμένη. Επομένως για ν΄απαντήσουμε στο ερώτημα της επικεφαλίδας, θα πρέπει να εξετάσουμε προς τι έγινε αυτή η κατασκευή.
Είναι σαφές ότι ο ερχόμενος παγκόσμιος ηγέτης θέλει ντε & καλά να ελέγξει απόλυτα το Ελληνικό φρόνημα. Γι΄αυτό κατάστρεψε την γλώσσα μας, αλοίωσε τον τρόπο σκέψης, διαστρέβλωσε την Ιστορία μας, βομβαρδίζει μικρούς & μεγάλους με φόβο, πίεση, στρές, αδιαφορία, ραγιαδισμό & δουλοπρέπεια, κομφορμισμό & όλων των ειδών το σκουπιδαριό των ΜΜΕ TV & τύπο.
Με δυό κουβέντες: Θέλει να μας φορέσει το τσιπάκι.
 Προς αυτήν την κατεύθυνση έχει βρει πολλούς συνεργάτες στην πολιτική & πολιτειακή εξουσία αλλά & στην Εκκλησιαστική κοινότητα. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ διενεργείται στην Χώρα μας αφού οι ελληνόφωνες πολιτικοί εξαθλιώνουν & εξοντώνουν τον Λαό μας & οι παπάδες κυρήτουν δουλοπρέπεια & ραγιαδισμό εντελώς ξένο με την Διδασκαλία του Χριστού μας, επενδύοντας στην αμορφωσιά των ανθρώπων. Υπάρχουν όμως & αγωνιστές Πατριώτες που αντιστέκονται & θα αντιστέκωνται.
  Πολλοί ελπίζουν ότι αυτή η κρίση θα πάρει τέλος. Δεν θα τελειώσει φίλοι μου αυτή η κρίση παρά μόνον όταν η μούρη μας φάει χώμα. Τότε θα μας προσφερθεί η μία & μοναδική λύση.Το τσιπάκι. Και όλα θα λυθούν ως διά μαγίας. Ετσι θα νομίζουν οι άνθρωποι & θα γλεντούν & θα ευφραίνονται. Ομως πλανούντε πλάνην οικτράν όσοι νομίζουν κάτι τέτοιο. Γιατί μετά θα αρχίσει η πραγματική δυστυχία ώσπου να "κλίνει παν γόνυ".
   Ιάκωβος Τίγκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου