Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012


ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ

HAARP

ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ

Εδώ & μερικά χρόνια οι άνθρωποι μοιάζουν με μικρά άμυαλα παιδιά που παίζουν με δυνάμεις που δεν μπορούν να ελέγξουν. Ετσι λοιπόν στην Gakona της Αλάσκας οι Αμερικάνοι έχουν κατασκευάσει ένα "πάρκο κεραιών" πομπών το λεγόμενο υπερόπλο HAARP. Πρόκειται για ένα σύστημα εκπομπής κυμάτων HF υψηλής ισχύος (2,8-10ΜΗΖ) τα οποία επισήμως διεγείρουν την ιονόσφαιρα αναγκάζοντάς την να παράγει ασθενή κύματα VLF, ELF, 30-300Hz με σκοπό την διευκόλυνση των επικοινωνιών την ανίχνευση σε μαγάλα βάθη του υπεδάφους & του θαλάσσιου πυθμένα προς ανακάλυψη υπόγειων κυτασμάτων. Επί πλέον χρησιμοποιείται & στην γεωμηχανική σε συνδιασμό με τους αεροψεκασμούς για τροποποίηση του κλίματος προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου & η τρύπα του όζοντος. Κάνει & άλλα πράγματα όμως που δεν τα λένε & τα αναγάγουν στην σφαίρα της συνομωσιολογίας, όπως η πρόκληση σεισμών, η επίδραση στον ψυχισμό των ανθρώπων, η επιλεκτική διακοπή & ο έλεγχος των επικοινωνιών, η δημιουργία & προβολή ολογραμμάτων στην ουράνια τεράστια οθόνη, η προσβολή με ανάκλαση επιλεκτικών επίγειων στόχων & ποιός ξέρει τι άλλες εφαρμογές, με ότι αυτό συνεπάγεται για το περιβάλλον.
Παρόμοιο σύστημα είναι το Ευρωπαϊκό EISCAT στο Τρόμσο της Νορβηγίας & το Ρωσικό SURA. Αναμεταδότης υπάρχει & στην Κύπρο.
Ο σεισμός στην Φουκοσίμα μετατόπισε τον άξονα της Γης κατά 15 εκατοστά. Πολλοί λένε ότι ο σεισμός αυτός προκλήθηκε από το HAARP. Αν το συνδιάσουμε με το χτύπημα στην σελήνη με πύραυλο πριν από ενα χρόνο περίπου για να δούνε δήθεν αν υπάρχει πάγος & αν θυμηθούμε τις ανιστόρητες ανοησίες που έλεγαν πριν από πολλά χρόνια κάτι ψυχικά διταραγμένοι επιστήμονες ότι ήθελαν να μετατοπίσουν την τροχιά της Γης κατά 50 χλμ. για να βγει από την τρύπα του όζοντος χτυπώντας την με πύραυλο από την σελήνη,...τότε ίσως υπάρχει βάση αληθείας για τον σεισμό της Φουκοσίμα. Θα μου πείτε είναι δυνατόν; Αυτό ανρωτιέμαι & εγώ. Τόση βλακεία ποιά; Θάλεγε κανείς πως κάποιοι έχουν βάλει σκοπό & στόχο να επαληθεύσουν την Αποκάλυψη.
                      Ιάκωβος Τίγκας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου