Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Horrible incident / Lviv Circus ( Жесть ) / Трагедия во Львовском цирке

Οταν παραβιάζονται οι κανόνες του Σύμπαντος.
Ολα τα όντα έλογα & άλογα ζώα που ζουν μέσα στο Σύμπαν, υπόκεινται στους Νόμους του Σύμπαντος & κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του, γιατί αργά ή γρήγορα θα την πληρώσει.

Τα άλογα ζώα με την λειτουργία του ενστίκτου βρίσκονται σε ισορροπία μεταξύ τους, όπως αυτή ορίζεται από την φύση. Οι νοήμονες άνθρωποι όμως, πολλές φορές παραβιάζουν τους Συμπαντικούς Νόμους & γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε & θα πάμε ακόμη παραπέρα. 

Ο άνθρωπος από τότε που έχασε την κυριαρχία του πάνω στα ζώα, εξ΄αιτίας της κακίας του, έχασε & τον σεβασμό στα ζώα, τα οποία έμαθαν να σέβονται τον άκακο άνθρωπο & όχι τον άνθρωπο κτήνος, όπως έχει καταντήσει το Γένος μας.

Ετσι λοιπόν κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν μαγκιές στα τσίρκα με άγρια λιοντάρια. Και γενικότερα να χρησιμοποιούν τα ζώα για θέαμα στα μάτια αργόσχολων ματαιόδοξων άλλων ανθρώπων. Κάτι που θα έπρεπε να απαγορευτεί με Διεθνή Συνθήκη καθώς αποτελεί μέγιστη προσβολή της Δημιουργίας & του Δημιουργού. Δείτε λοιπόν τι συμβαίνει όταν παραβιάζονται οι κανόνες του Σύμπαντος Κόσμου, & αναλογιστείτε τον "συμβολισμό" που υπάρχει για το τι πρόκειται να συμβεί όταν οι παραβιάσεις γίνονται μεταξύ των έλογων όντων.

Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου