Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

Ο Υιός του Ανθρώπου &..."ο υιός του ανθρώπου"

"Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν τρίτην, ἤκουσα τοῦ τρίτου ζῴου λέγοντος· ἔρχου. καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος μέλας, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ᾿ αὐτὸν ἔχωνζυγὸν ἐν τῇ χειρὶ αὐτοῦ· καὶ ἤκουσα ὡς φωνὴν ἐν μέσῳ τῶν τεσσάρων ζῴων λέγουσαν· χοῖνιξ σίτου δηναρίου, καὶ τρεῖς χοίνικες κριθῆς δηναρίου· καὶτὸ ἔλαιον καὶ τὸν οἶνον μὴ ἀδικήσῃς...."(Αποκάλυψη στ, 6)
 Το σχέδιο της μεγάλης πλάνης με στόχο να πλανήσει ει δυνατόν & τους εκλεκτούς, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, & σηματοδοτείται από σειρά γεγονότων με κορυφαία αυτά της ανθρωποθυσίας του Μαλαισιανού αεροσκάφους, & την μαζική "μετανάστευση" των Εβραίων της διασποράς, στο Ισραήλ.
Κάποτε μιλούσαμε για καταστροφολόγους επειδή ήταν λίγοι. Σήμερα όλοι βλέπουν την καταστροφή εκτός από τους λίγους αναπτυξιολόγους της Κυβέρνησης & των προπαγανδιστών της παγκόσμιας εξουσίας.Ο Πλανήτης φλέγεται, πόλεμοι & ακοαί πολέμων, η εξαθλίωση υλικών αγαθών & πνευματικών αξιών έφτασε στο αποκορύφωμα, το Διεθνές Δίκαιο παραβιάζεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα, στην Ελλάδα & στον Κόσμο, η "ακατανόητη νομοθέτηση" οργιάζει παγκόσμια, ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους.
Η έλειψη προοπτικής & η απόγνωση των ανθρώπων γεννάνε την λάθος ελπίδα, που συντηρούν οι προπαγανδιστές πλανεμένοι & μη, αναπτυξιολόγοι & "όψιμοι δικαιοκρίτες".Ο έγκριτος Συνταγματολόγος Κασσιμάτης διαπίστωσε ότι "δεν είμαστε στο χείλος του γκρεμού αλλά άρχισε η ελεύθερη πτώση...", για το αμέσως επόμενο διάστημα, οι αναπτυξιολόγοι της συμφοράς, έχουν προαναγγείλει την "αναπτυξιακή καταστροφή", οι Αμερικανοί απαγορεύουν την είσοδο στην Χώρα τους Ρώσων αξιωματούχων & αντίστροφα, το ίδιο & η Ε.Ε. & δυστυχώς & η Ελλάδα.
Από την άλλη μεριά οι επίδοξοι σωτήρες, προπαγανδίζουν την τιμωρία των ενόχων & την εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου, το οποίο θα γίνει.
Οι συνειδητοποιημένοι προπαγανδιστές της λάθος ελπίδας, μιλούν για ένταση του άκρατου φασισμού το επόμενο χρονικό διάστημα, οριοθετώντας μιά περίοδο δύο μηνών σκότους, το οποίο καταλογίζουν στον "μαυροψύχη", όπως τον ανομάζουν, καλούν σε ψυχραιμία & κουράγιο, & προαναγγέλουν την λάμψη του Ηλιου για την ανθρωπότητα. "Του υιού του ανθρώπου" ο οποίος θα παραστήσει τον Υιό του Ανθρώπου. Οψιμος Δικαιοκρίτης & τιμωρός των αδίκων έρχεται να επιβάλει την τάξη, καθορίζοντας τις δαπάνες διαβίωσης για όλους ανεξαιρέτως δίκαια & αμερόληπτα, με βάση τις ηλεκτρονικές πληροφορίες ενός εκάστου οι οποίες θα απαιτούνται για την "έγκριση" κάθε κίνησης αγοράς, ή πώλησης, έστω & "
χοῖνιξ σίτου δηναρίου, καὶ τρεῖς χοίνικες κριθῆς δηναρίου". 

 Και τότε οι άνθρωποι ανακουφισμένοι θα τρέξουν να δώσουν τις ψηφιακές πληροφορίες με ψηφιακή σήμανση, νομίζοντας ότι αυτός έχει τον σίτο & την κριθή. Οταν όμως θα κλείσουν οι Ουρανοί & δεν θα βρέχει, Αυτός που πραγματικά έχει τον σίτο & την κριθή, τότε να δω τι θα τους κάνει τους σπόρους της Μονσάντο με τους οποίους ντε & καλά ελέγχει όλον τον κόσμο. Τότε να δω οι πραγματιστές ανακουφισμένοι που θα βρούν ψωμί να φάνε, έστω & πανάκριβα, " χοῖνιξ σίτου δηναρίου, καὶ τρεῖς χοίνικες κριθῆς δηναρίου".
Αυτοί που νομίζουν ότι θα ζήσουν σαν αριθμοί, θα πεθάνουν σαν αριθμοί. Και αυτοί που θα προτιμήσουν να πεθάνουν σαν άνθρωποι, θα ζήσουν σαν άνθρωποι. Γιατί μετά:


"Καὶ εἶδον ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν ἕκτην, καὶ σεισμὸς μέγας ἐγένετο, καὶ ὁ ἥλιος μέλας ἐγένετο ὡς σάκκος τρίχινος, καὶ ἡ σελήνη ὅλη ἐγένετο ὡς αἷμα,   Αποκ. 6,13     καὶ οἱ ἀστέρες τοῦ οὐρανοῦ ἔπεσαν εἰς τὴν γῆν, ὡς συκῆ βάλλουσα τοὺς ὀλύνθους αὐτῆς, ὑπὸ ἀνέμου μεγάλου σειομένη, Αποκ. 6,14  καὶ ὁ οὐρανὸς ἀπεχωρίσθη ὡς βιβλίον ἑλισσόμενον, καὶ πᾶν ὄρος καὶ νῆσος ἐκ τῶν τόπων αὐτῶν ἐκινήθησαν·      κα ο βασιλες τς γς κα ο μεγιστνες κα ο χιλίαρχοι κα ο πλούσιοι κα ο σχυρο κα πς δολος κα λεύθερος κρυψαν αυτος ες τ σπήλαια κα ες τς πέτρας τν ρέων,       Αποκ. 6,16    κα λέγουσι τος ρεσι κα τας πέτραις· πέσατε φ᾿ μς κα κρύψατε μς π προσώπου το καθημένου π το θρόνου κα π τς ργς το ρνίου,           Αποκ. 6,17    τι λθεν μέρα μεγάλη τς ργς ατο, κα τίς δύναται σταθναι;"
 Ο "υιός του ανθρώπου" πιθανόν κλώνος ων, δεν θα περάσει καθόλου καλά εδώ από τον Υιό του Ανθρώπου. Γκέκε;
Iάκωβος Τίγκας

1 σχόλιο:

 1. http://www.tlig.org/el/messages/830/

  Το Σημείο Του Υιού Του Ανθρώπου
  23 Δεκεμβρίου, 1993
  Δάσκαλε, η συκιά θα αρχίσει να σχηματίζει τα σύκα της,
  και τα αμπέλια θα αρχίσουν να βλασταίνουν.
  Όχι, νύφη Μου, η συκιά έχει κιόλας σχηματίσει τα σύκα της και τα αμπέλια έχουν κιόλας βλαστήσει. Κόρη Μου, δεν μπορείς να δεις; Δεν πρόσεξες το Σημείο Μου στον ουρανό; 1 Άκου και γράφε: γενεά, συνεχώς σου έστελνα και ακόμη σου στέλνω τους αγγέλους Μου 2 , για να συνάξουν τους εκλεκτούς Μου από τους τέσσερις ανέμους - από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη - για να βρίσκονται σε ετοιμότητα γιατί ο Νυμφίος σύντομα θα κατέβει από τον ουρανό και θα είναι μαζί σας. Ο σημερινός σας κόσμος γρήγορα θα φθαρεί. Σας στέλνω τους αγγέλους Μου για να συγκεντρώσουν τους εκλεκτούς Μου, τον λαό Μου, για να ανανεώσουν την Εκκλησία Μου. Δεν το προσέξατε; Δεν καταλάβατε; Ακόμη δεν διακρίνετε το Σημείο Μου;
  Σήμερα το Άγιο Πνεύμα Μου αρπάζει τον ένα από τους δύο, τον τυλίγει με την λαμπρή Φλόγα Του και τον στέλνει έξω για να γίνει μάρτυρας του Υψίστου. Το Άγιο Πνεύμα Μου ανυψώνει τον ένα ενώ αφήνει τον άλλο πίσω στο χώμα, ανάμεσα στο χώμα, έναν παίρνει, άλλον αφήνει. Το Άγιο Πνεύμα Μου, σαν άνεμος, πνέει όπου θέλει - ακούς τον ήχο του αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις από πού έρχεται ή πού πηγαίνει. Το Άγιο Πνεύμα Μου, σαν Νυμφίος, φανερώνεται στις μέρες σας για να σας ελκύσει, να σας σαγηνεύσει και να σας νυμφευθεί. Το Άγιο Πνεύμα Μου τοποθετείται σαν πολύτιμος ακρογωνιαίος λίθος μέσα στην καρδιά σας για να γίνει ο θεμέλιος λίθος της πίστης σας, της αγάπης σας και του ζήλου σας για Μένα τον Θεό σας. Το Άγιο Πνεύμα Μου, στις μέρες σας, πνέει πάνω σας, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Η Πνοή Του είναι σαν ποτάμι που ρέει προς κάθε κατεύθυνση, και όπου κυλάει αυτό το ποτάμι, φυτρώνουν καρποφόρα δένδρα με φύλλα που ποτέ δεν μαραίνονται αλλά είναι θεραπευτικά, και όποιος τρώει απ' αυτά θεραπεύεται.
  Ναι, το Άγιο Πνεύμα Μου είναι μια ζωοδότρια πηγή, η εσωτερική Δύναμη της Βασιλείας Μου, που αναδεικνύει μαθητές της Σοφίας. Το Άγιο Πνεύμα Μου οικοδομεί, ανανεώνει και ομορφαίνει, αλλά ο Απατεώνας καταστρέφει και χτυπάει μέχρι θανάτου ό,τι είναι άγιο. Πώς δεν μπορείτε να διακρίνετε το εκθαμβωτικό Φως του Αγίου Μου Πνεύματος; Όπως το φως επτά ημερών συγκεντρωμένο σε μια, λάμπει σήμερα το Άγιο Πνεύμα Μου στον ουρανό - τούτο το Σημείο του Υιού του Ανθρώπου που φανερώνεται στον ουρανό 3 δεν σας είναι αρκετό; Σαν τον βοσκό που συγκεντρώνει το κοπάδι του, το Άγιο Πνεύμα Μου συνάζει και σώζει το σκορπισμένο κοπάδι. Σας αποκαλύπτω πράγματα κρυφά και άγνωστα για σας, γενεά, στον κατάλληλο καιρό, σας αποκαλύπτω αυτά τα πράγματα. Είτε δεξιά είτε αριστερά στραφείτε, θα δείτε το εκθαμβωτικό Σημείο του Αγίου Μου Πνεύματος στον ουρανό και τ' αυτιά σας θ' ακούσουν:
  Εγώ Είμαι! 4 Ο Ων είναι μαζί σας στην καρδιά. Ο Ων είναι εδώ για να χτίσει τις ελπίδες σας, τη δύναμή σας, την πίστη σας και την αγάπη σας. Παιδί Μου, "Κούμι!" Σήκω τώρα εσύ που έχεις από καιρό χαθεί. Σήκω τώρα, παιδί Μου, και πάρε τη θέση σου. Εδώ βρίσκεται ένα ποιμαντικό ραβδί - θα κατευθύνω την ψυχή σου για να δεχθεί οδηγίες. Πήγαινε έξω τώρα και ψάξε για τα υπόλοιπα χαμένα Μου πρόβατα. Μην αποκάνεις Εγώ θα σε μεταφέρω στους Ώμους Μου. Σήμερα, Εγώ ο Ίδιος θα συγκεντρώσω τα πρόβατά Μου...
  Αχ, γενεά, πώς μπορείς να ζητάς περισσότερα σημεία, περισσότερα από το Σημείο του Υιού του Ανθρώπου που σου φανερώνω σήμερα; Ποιος άνθρωπος δεν μπορεί, πράγματι, να δει τις προθέσεις Μου; Λέω την Αλήθεια κι όμως δεν πιστεύετε ότι είμαι Εγώ αυτός που μιλάει - πώς γίνεται να μην διακρίνετε την Φωνή Μου; Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς ίσιωσαν οι δρόμοι αυτών που ζούσαν στο χώμα; Αναρωτηθήκατε ποιος ήταν αυτός που άνοιξε τα στόματα των βουβών και έδωσε στους αμαθείς λόγο Σοφίας; και ποιος ήταν αυτός που δίδαξε τους πτωχούς στο πνεύμα, τους ταλαίπωρους, όπως τους αποκαλείτε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή