Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Τζιχάντ & στην Ελλάδα;

Τζιχαντιστές στην Ευρώπη.
 Πόσο βάσιμοι είναι οι φόβοι για Τζιχάντ (Ιερό Πόλεμο) στην Ελλάδα; Πόσο βάσιμος είναι ο χάρτης που κυκλοφόρησαν οι Τζιχαντιστές; Ποιοί τους οπλίζουν & τους χρηματοδοτούν; Αυτό είναι το χάος που θα στέψει τον Παγκόσμιο Ηγέτη; Ετσι θα δημιουργηθούν οι στάχτες που χρειάζεται για να τσιπάρει όλον τον κόσμο;
Δημοσιεύματα μιλούν για εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους με χαμηλό νοητικό επίπεδο που ζουν στην Ελλάδα κάτω από άθλιες συνθήκες, άστεγοι, πεινασμένοι, χωρίς μοίρα ούτε προοπτική. Πως θα μπορούσαν άλλωστε όταν δεν υπάρχει πλέον προοπτική για τους Ελληνες.
Αρα γε τι απήχηση θα είχε σε τέτοιους ανθρώπους ένα σάλπισμα, σφάξτε, κάψτε, αποκεφαλίστε, βιάστε, αρπάχτε για να τρώτε & να πάτε στον παράδεισο;
Ετσι δεν ξεκίνησαν στην Συρία; Ετσι δεν έκαναν στο Ιράκ;
Είναι σαφές ότι ο "Βασιλιάς" θέλει σπονδή & στάχτη για να παραστήσει επαξίως τον "σωτήρα" σε όσους θα ζουν, ανακατεμένοι χωρίς Πατρίδα, αξίες, φυλή, θρησκεία, Εθνος. Παγκόσμιοι Πολίτες θα λέγονται & θα είναι υπήκοοι του Παγκόσμιου Βασιλιά.
Οσον αφορά τον υπόλοιπο κόσμο & την τελική μορφή της καταστροφής με επί μέρους μέτωπα, τα σκηνικά είναι φτιαγμένα. Ας έχουμε κατά νουν & αυτό το σκηνικό.
http://greekcitizen.pblogs.gr/2014/07/h-syria-antexe-tria-hronia-h-ellada-poso-nomizete-th-antexei.html

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου