Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Ξεπουλάνε τα πάντα. Ακόμη & τον κροκόδειλο!!!

Σύλληψη του κροκόδειλου του Ρεθύμνου και πώλησή του στη Lacoste, το κρυφό σχέδιο Σαμαρά για εισροή εσόδων! 
Μία πολύ έξυπνη επιχειρηματική ιδέα η επιτυχής υλοποίηση της οποίας αναμένεται να οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε θεαματικότατη αύξηση του ήδη μεγάλου πρωτογενούς πλεονάσματος της πατριδας μας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή καλά κρυμμένη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της δημοσιογραφικής ομάδας του komikotragiko, μέσα στο συρτάρι του πρωθυπουργικού γραφείου που ως γνωστόν βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ειδικότερα, ο ευρηματικός πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς στοχεύει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό για την πατρίδα τρόπο την πρόσφατη και απροσδόκητη εμφάνιση ενός δίμετρου αδέσποτου κροκόδειλου στο Ρέθυμνο της Κρήτης.
Το κρυφό σχέδιο του έλληνα πρωθυπουργού το οποίο φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά το komikotragiko κόντρα στην συνομωσία σιωπής των συστημικών μέσων μαζικής ενημέρωσης της χώρας μας, περιλαμβάνει τα ακόλουθα διαδοχικά στάδια:
1. Εντοπισμό και σύλληψη του διαβόητου κροκόδειλου από τις αστυνομικές και λιμενικές αρχές.

2. Εκχώρηση του κροκόδειλου στο ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου) προκειμένου να μπορεί να αξιοποιηθεί επιχειρηματικά από το Ελληνικό Δημόσιο ως περιουσιακό στοιχείο του κράτους.

3. Πώληση του κροκόδειλου του Ρεθύμνου σε δελεαστική πλην άκρως ικανοποιητική τιμή σε κάποια από τις εταιρείες που χρησιμοποιούνε ως εμπορικό σήμα τους την εικόνα του κροκόδειλου, δηλαδή είτε στη γαλλική Lacoste είτε στην ελληνική Crocodilino.
Όλα δείχνουν ότι η Lacoste θα είναι αυτή που θα αξιοποιήσει τελικά τον κροκόδειλο για τους διαφημιστικούς της σκοπους – Σκοντάφτει στο οικονομικό η Crocodilino!
Σύμφωνα με τους τους στενούς επιστημονικούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, σχεδόν σίγουρη πρέπει να θεωρείται η τελική αξιοποίηση του κροκόδειλου μέσω πώλησής του στη γνωστή γαλλική εταιρεία ρούχων Lacoste αφού είναι και αυτή η οποία μέχρι στιγμής έχει εκδηλώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την αγορά του κροκόδειλου.
Από την άλλη πλευρά, η γνωστή ελληνική μάρκα παιδικών παπουτσιών Crocodilino αν και σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμεί και αυτή διακαώς  την εμπορική αξιοποίηση του κροκόδειλου σκοντάφτει στο οικονομικό του θέματος.
Η Lacoste που όπως προαναφέραμε είναι και απόλυτο το φαβορί για την επίμαχη αγορά έχει ήδη αρχίσει μάλιστα να σχεδιάζει την νέα διαφημιστική της καμπάνια στο 99% της οποίας αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο κροκόδειλος του Ρεθύμνου!
Με έκτακτο διάγγελμα θα προαναγγείλει την πώληση του κροκόδειλου στη Lacoste ο έλληνας πρωθυπουργός!
Με έκτακτο και πανηγυρικού χαρακτήρα διάγγελμα κατά τη διάρκεια του οποίου θα προβάλλονται slides και video από τις βόλτες ψυχαγωγίας του κροκόδειλου στη λίμνη φραγμάτων του Ρεθύμνου, πρόκειται να προαναγγείλει την επιχειρηματική αξιοποίηση του κροκόδειλου ο Αντώνης Σαμαράς!
Το διάγγελμα του πρωθυπουργού  θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου λίγα μόλις λεπτά με την σύλληψη του κροκόδειλου ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι για την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση αυτού έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον το τηλεοπτικό κανάλι του National Geographic το οποίο ως γνωστόν εκπέμπει και μέσω του OTE TV!
Το διαβάσαμε στο 
http://komikotragiko.wordpress.com/2014/07/08/%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%81%CE%B5%CE%B8%CF%8D%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CF%85/ 
Ιάκωβος Τίγκας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου