Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ο Τρίτος Ναός του Σολομώντα στην Βραζιλία

Συγκλονιστικές Αποκαλύψεις-Ο νέος Διεθνής Ιουδαϊσμός

 Με αφορμή το στήσιμο του Ναού του Σολομώντα στην Βραζιλία, έκανα κάποιες σκέψεις σχετικά.
Μιά ζωή οι Εβραίοι, τόσον στην Παλαιά όσο & στην Καινή Διαθήκη, κατά καιρούς αποστασιοποιούνταν από το θέλημα του Θεού & ήθελαν να εξαναγκάσουν τον Θεό να κάνει Εκείνος τα δικά τους, όπως αυτοί τα αντιλαμβάνονταν, & όχι να υποταχθούν αυτοί στο θέλημα του Θεού.
Το αποκορύφωμα ήταν η συνειδητή Σταύρωση του Χριστού, τον οποίο, ήξεραν ποιός είναι, τουλάχιστον οι Φαρισαίοι.
Σε μιά παραβολή του ο Ιησούς, τους είχε μιλήσει  "για τους γεωργούς του αμπελώνα, στους οποίους ο ιδιοκτήτης του αμπελώνα έστελνε τους υπηρέτες του για να τους αποδώσουν λογαριασμό, εννοώντας τους προφήτες, & εκείνοι τους αγνοούσαν & τους σκότωναν. Κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης του αμπελώνα, τους έστειλε τον γυιό του, εννοώντας τον εαυτό του, σκεπτόμενος ότι δεν μπορεί, αυτόν θα τον εντραπούν & θα του δώσουν λογαριασμό. Εκείνοι όταν τον είδαν, είπαν να αυτός είναι ο κληρονόμος, ελάτε να τον σκοτώσουμε για να καρπωθούμε δική μας την κληρονομιά......." Οι Φαρισαίοι κατάλαβαν ότι για αυτούς τα έλεγε αυτά & έψαχναν ευκαιρία να τον σκοτώσουν φοβούμενοι όμως & τον Λαό.
Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός είχε προαναγγείλει την καταστροφή του δεύτερου Ναού του Σολομώντα, η οποία έγινε το 70μ.Χ από τον Ρωμαίο Στρατηγό Τίτο. Τους είχε πει τα ανατριχιαστικά λόγια: "Ιδού αφίεται ο οίκος υμών έρημος....." & ότι  ".....δεν θα μείνει λίθος επί λίθον...", όπως πράγματι έγινε.
Ετσι λοιπόν τους έκανε σαφές ότι η ιστορία με την Λατρεία του Ναού του Σολομώντα, τελείωσε, οριστικά, αφού άρχισε η νέα αναίμακτη θυσία στους Χριστιανικούς Ναούς. Και βέβαια ο ίδιος Θεός, δεν μπορεί να λατρεύεται με δύο ειδών θυσίες & λατρείες.
Αλλωστε το είχε πει & στην Σαμαρίτιδα, στο πηγάδι, όταν τον ρώτησε "που είναι σωστό να λατρεύεται ο Θεός, στο όρος Γαρηζίν, όπου τον λατρεύουμε εμείς, ή στον Ναό του Σολομώντα, όπου τον λατρεύετε εσείς οι Ιουδαίοι;..." Της είχε απαντήσει τότε ότι, ".....εμείς οι Ιουδαίοι έχουμε την Αλήθεια, αλλά έρχεται καιρός & ήδη ήρθε, όπου ο Θεός θα λατρεύεται εν πνεύματι & Αληθεία.....", εννοώντας την προσευχή & την αναίμακτη θυσία των Χριστιανών.
Από τότε οι Εβραίοι, συνειδητά & αμετανόητοι, επιχείρησαν επί αυτοκράτορα Ιουλιανού του Παραβάτη, τον 4ο αιώνα μ.Χ. να ανοικοδομήσουν τον Ναό, αποτυγχάνοντας οικτρά από θαυμαστά γεγονότα, φυσικά φαινόμενα,νεροποντή με λάσπη, σεισμός, & φλόγες φωτιάς, τα οποία ενώ είναι καταγεγραμμένα μεν ιστορικά & αναφέρονται & στον Ιωάννη Χρυσόστομο, αμφισβητούνται & είναι καλά κρυμένα, αφού μαρτυρούν & αυτά όπως & το Τέμενος του Ομάρ, την αμετάκλητη θέληση του Θεού που έχει τελειώσει με την θυσία βοδιών & ζώων & την παλιά Λατρεία, αφού έχει εγκαθιδρύσει την νέα Λατρεία του Χριστού.
Επί πλέον οι Εβραίοι ακολουθώντας τον δικό τους αποστασιοποιημένο δρόμο, έχουν αποκηρύξει την μετάφραση των 70 της Παλαιάς Διαθήκης η οποία μιλάει ξεκάθαρα για τον Χριστό που Σταύρωσαν, έχουν προσθέσει το Ταλμούδ & την Καμπάλα & επιμένουν να ζητούν την ανοικοδόμηση του Ναού τους & να περιμένουν τον Μεσία τους όπως αυτοί τον θέλουν & όχι όπως τους τον έστειλε ο Θεός.
Αλλά & οι πεποιθήσεις τους περί του προσώπου του Μεσία έχουν αλλάξει σε σχέση με τους προπάτορές τους. Ο Καϊάφας, ρώτησε ευθέως τον Ιησού αν είναι ο Μεσίας ο Υιός του Ζώντος Θεού, & πήρε θετική απάντηση. Οι σημερινοί Ραβίνοι, διακηρύσουν περί του Μεσία ότι δεν έχει καμιά σχέση με τον Θεό, αλλά θα είναι ένας δυνατός άνθρωπος που θα ηγηθεί & θα τους οδηγήσει σε πλήρη συντριβή των εχθρών τους. Οι διακυρήξεις μάλιστα αυτές έγιναν σε Συναγωγή της Θεσσαλονίκης.
Αναρωτιέμαι λοιπόν μετά από αυτές τις σκέψεις, με ποιά λογική ο Θεός θα τους επέτρεπε να ανοικοδομήσουν τον τρίτο Ναό του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ, δίπλα στον Ναό της Αναστάσεως που βγαίνει το Αγιο Φως, να κάνουν τί; Μήπως τελικά όλοι εμείς που πιστεύαμε & περιμέναμε κάτι τέτοιο, κάναμε λάθος; Ο ίδιος ο Χριστός λέει: "Οταν θα δείτε το βδέλυγμα της ερημώσεως εστώς εν τόπω Αγίω...." χωρίς αυτό να προσδιορίζει ανοικοδόμηση του Ναού στην Ιερουσαλήμ.
Ο Νέος Διεθνής Ιουδαϊσμός: Από το εκπληκτικό κείμενο που διαβάζουμε  http://www.uckg.co.nz/latest-messages.aspx?id=265, μιλάνε για ένα κράμα Παγκόσμιας Θρησκείας, για την επίκληση του "Διεθνούς Αγίου Πνεύματος" & για το "χρίσμα" που θα δοθεί σε όλους όσους μπήκαν μέσα στον Ναό αλλά & σε όσους παρακολουθούν αυτό το πρόγραμμα, συμμετέχουν σε αυτό & θέλουν!!!!!!!!! έστω & από μακρυά. Στην ουσία μιλάνε για μιά δικιά τους "πεντηκοστή"!!! Δεν μπορώ να μην το συνδέσω με την "παγκόσμια συνειδητότητα & αφύπνιση" για την οποία μιλούν εσωτεριστικοί κύκλοι, ο Κρύωνας, (άγγελος κατά τους εσωτεριστές), & διάφοροι κύκλοι.
Να επισημάνουμε ότι η κατασκευή του Ναού άρχισε πριν από 3 χρόνια, όταν άρχισε & η ψευτοκρίση της οικονομίας, ο καθαγιασμός έγινε στις 19/7/2014, δύο ημέρες μετά από την ανθρωποθυσία των Μαλαισιανών αερογραμμών της 17/7/2014, & τα εγκαίνια θα γίνουν στις 31/7/2014 δηλαδή σε 7 ημέρες.
Τι εννοούν όταν λένε εγκαίνια; Κάτι σαν τα δικά μας θυρανοίξια; Θα δούμε.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου