Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Βόμβα στις δύο Ελληνίδες Ολγα & Τάνυα Γεριτσίδου

Κατέστρεψαν το αυτοκίνητο της Τάνυας
Ο άκρατος φασισμός δεν θα περάσει. Θα μείνουμε όρθιοι & αλοίμονό τους. Θα τους αλλάξουμε τα πετρέλαια. Διαβάστε την ανακοίνωσή τους.


ΣυνΈλληνες και συμΠολίτες,
Σας γράφουμε αυτή την πρώτη ανακοίνωση : μετά από τρείς απανωτές εκρήξεις, βγήκαμε στον δρόμο όπου είδαμε το αυτοκίνητο μας κατεστραμμένο να το σβήνουν οι πυροσβέστες, ακριβώς δίπλα σε ένα ολοσχερώς κατεστραμμένο ΙΧ με μία αυτοκόλλητη επιγραφή "gazprom" την οποία όμως ο ιδιοκτήτης του αφαίρεσε μολις μπόρεσε και μάλιστα άμεσα και εύκολα σαν να μην ήταν ποτέ ουσιαστικά κολλημένη εκεί.
Όταν ρωτήσαμε πότε θα έρθει η αντιτρομοκρατική η πυροσβεστική απάντησε ότι η αντιτρομοκρατική έρχεται μόνο εαν οι εκρήξεις γίνονται από γκαζάκια και δεν έρχονται όταν γίνονται από οποιονδήποτε άλλο εκρηκτικό μηχανισμό (!), παρ' όλο που αυτή την εποχή υπάρχει ολόκληρη κατάσταση με την δήθεν τρομοκρατία (βλέπε Μαζιώτης-Ρούπα-κλπ), και το συμβάν έλαβε χώρα στα Εξάρχεια, πολύ κοντά στην ΓΑΔΑ και τον Άρειο Πάγο/ Εφετείο.
Αρνήθηκε δε να δεχθεί ότι υπήρχε κάτι άλλο εκτός από 'τυχαία παράπλευρη' καταστροφή του αυτοκινήτου μας ακόμα και όταν του είπαμε ότι έχουμε δεχθεί επανειλημμένες απειλές κατά της ζωής μας και προειδοποιήσεις, επί των οποίων έχουμε επισήμως ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.
Εμφανίστηκαν δε άτομα τα οποία διακαώς ήθελαν να μας πείσουν ότι το εν λόγω περιστατικό έγινε μεταξύ Ρωσίας - Ουκρανίας και ήταν χτύπημα των Ουκρανών (!) κατά των Ρώσων και απλά έτυχε να καεί/τιναχθεί το αυτοκίνητο της Γεριτσίδου, έξω από το γραφείο της στο οποία και τώρα διαμένει (λόγω ανωτέρας βίας), τινάζοντας και τα τζάμια της εισόδου της πολυκατοικίας, πνίγοντας όλο το κτίριο όπου στεγάζεται σε πυκνό καπνό χημικού τύπου.
Τέλος, η πυροσβεστική και οι δύο αστυνομικοί του μόνου ταλαίπωρου περιπολικού που παρευρίσκονταν άεργοι αρνήθηκαν να μας πούν τί εν τέλει προκάλεσε τις απανωτές εκρήξεις, και έφυγαν αφήνοντας τα αυτοκίνητα-τεκμήρια στην τύχη τους για να τα κάνει ο οποιοσδήποτε ό,τι θέλει ανά πάσα στιγμή, λέγοντας ότι θα κρίνουν αυτοί αν και πότε θα μας πουν τί συνέβη ...
Η συνέχεια μόλις έχουμε και άλλα στοιχεία.
Το βασικό είναι ότι ακόμα ένα περιουσιακό μας στοιχείο (μετά από το σπίτι μας, το πρώτο γραφείο μας, το οικογενειακό μας αυτοκίνητο-αυτό που μόλις κατεστράφη ήταν της Τάνυας-, την πρώτη μας επιχείρηση, κ.ά.) κατεστράφη ή κατέστη αδύνατον να το χρησιμοποιήσουμε, πάντα 'τυχαία' και πάντα χωρίς να έχει καμμία σχέση η όποια απειλή ανώνυμη ή επώνυμη που έχει προηγηθεί σχετικά.
Εμείς προχωρούμε στον Αγώνα μας εντείνοντας τον και πιέζοντας ακόμα περισσότερο όλους τους σφετεριστές της εξουσίας τρέχοντες και επίδοξους, οι οποίοι προφανώς είναι σε τέτοια κατάσταση πανικού και απελπισίας που προστρέχουν σε κολπάκια δήθεν 'τυχαίας', 'τυφλής', κλπ βίας που όμως όλως τυχαίως είναι και στοχευμένη σε άτομα που δεν μπορεί να ελέγξει ή να εκβιάσει το φασιστικό αυτό καθεστώς.
Αυτά προς το παρόν.
Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου