Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Κατεβάστε τους διακόπτες επ΄αόριστον στα Υπουργεία & τις Δημόσιες Υπηρεσίες

Ολγα & Τάνυα Γεριτσίδου, προς συνδικαλιστές ΔΕΗ

 Απευθυνόμενες προς τους κυρίους συνδικαλιστές της ΔΕΗ οι γνωστές κυρίες Ολγα & Τάνυα Γεριτσίδου, δείχνουν τον τρόπο & τον δρόμο της αντίστασης & όχι μόνον. Δείχνουν τον τρόπο στους συνδικαλιστές της ΔΕΗ ν΄αναγορευτούν σε προστάτες του χειμαζόμενου Ελληνικού Λαού, κατεβάζοντας τους διακόπτες επ΄αόριστον στα Υπουργεία, & στις Δημόσιες Υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα & όχι στους χειμαζόμενους Ελληνες πολίτες, των οποίων καλούνται να επανασυνδέσουν το ρεύμα, αφού καλύπτονται & από Δικαστικές αποφάσεις. 1. αντί να κατεβάσετε τους διακόπτες στον κόσμο και τις επιχειρήσεις του ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΩ.

2. ζητήστε επισήμως ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ "ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ Ή ΜΕΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΤΟΠΩΝ/ΤΟΠΙΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ;" για να αναστείλετε την ανωτέρω κινητοποίηση σας που περιγράφεται στο σημείο 1.

3. επανασυνδέστε το ρεύμα σε όλους ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τους Πολίτες (δηλαδή σε κάθε κτίριο κατοικίας). Εξ άλλου καλύπτεστε σε αυτό νομικά και από πολλές δικαστικές αποφάσεις περί πρόσβασης των ανθρώπων στο ρεύμα ως έκφραση του Ανθρωπίνου Δικαιώματος της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας.

Έτσι και θα είστε προστάτες του Λαού και της Δημοκρατίας και κανείς δεν θα μπορέσει να σας πει τις γνωστές καραμέλες περί πληγής του τουρισμού, ταλαιπωρίας Πολιτών, κ. ά. ενώ ουσιαστικά θα έχετε πραγματικά δείξει την πραγματική δύναμη του Αφέντη Λαού.

Εαν επιδοθείτε στις γνωστές διακοπές ρεύματος, πεθαμένες προσχηματικές διαδηλώσεις και παρόμοια άλλα φαιδρά που έχουν παταγωδώς και προβλεπόμενα αποτύχει σε αυτή την διελκυστίνδα θα αποδείξετε εμπράκτως ότι ως συνδικαλιστές είστε εχθροί του Λαού και στηρίγματα -δεκανίκια μιας αντιλαϊκής και ανθελληνικής κυβέρνησης και θα μας βρείτε απέναντι σας, όχι μαζί σας.

Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου

Για μεγαλύτερη ανάλυση και συζήτηση σας περιμένουμε στην ζωντανή διαδραστική μας εκπομπή "Ενώπιον του Ελληνικού Λαού" στον Vmedia την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014, στις 6 μ.μ..
http://attikanea.blogspot.gr/2014/07/blog-post_3119.html#more

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου