Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Καρατόμηση Γενικού Επιθεωρητή ΣΕΥΥΠ

Χούντα, χούντα, χούντα,.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
 Σύμφωνα με έγκειρες φρέσκες πληροφορίες, με απόφαση του πρώην Υπουργού Υγείας Αδωνη Γεωργιάδη, "ξηλώθηκε" ο Γενικός Επιθεωρητής Σώματος Επιθεωρητών, Υπηρεσιών Υγείας Πρόνοιας Μιχάλης Σαμπατακάκης, με Υπουργική απόφαση, & στην θέση του ορίστηκε ο Σταύρος Ευαγγελάτος φαρμακοποιός.
ΟΓενικός Επιθεωρητής επιλέγεται από το Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο που επιλέγει τους Γενικούς Διευθυντές στο δημόσιο και τα ΝΠΔΔ, ύστερα από δημόσια πρόσκληση- προκήρυξη για υποβολή υποψηφιοτήτων, & όχι με Υπουργικές αποφάσεις.

Ο Μιχάλης Σαμπατακάκης έκανε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Υπουργού & τα κέρδισε. Ο νέος Υπουργός Μάκης Βορίδης όμως έχει κάτι παλιά παπούτσια, τα βρήκε & έγραψε εκεί τα κερδισμένα ασφαλιστικά & τον νόμιμο Γενικό Επιθεωρητή.
Αυτήν την στιγμή το ΣΕΥΥΠ είναι ακέφαλο. Τι λέει ο κ. Ρακιντζής ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, για την ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης από τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα; Τι λένε οι Ελληνες Δικαστές; Δημόσιοι υπάλληλοι είναι & αυτοί κ. Ρακιντζή & κύριοι Δικαστές. Και παραβιάζουν Ελληνικό & Διεθνές Δίκαιο, το Σύνταγμα της Ελλάδας & της Ευρωπαϊκής Ενωσης καθημερινά, κατάφωρα & κατά συρροή.
Η Χούντα των προδοτών δεν θα περάσει. Δείτε πως παρουσιάζεται το θέμα στην συστημική ειδησεογραφία.Ούστ.
http://www.onmed.gr/ygeia-politiki/item/314806-karatomisi-sampatakaki-tou-sevyp-apo-ton-voridi
http://www.protothema.gr/greece/article/387729/o-stauros-euaggelatos-neos-epikefalis-ton-rabo-tis-ugeias/
http://www.ygeia360.gr/en/news/item/11435-o-sta%CF%8Dros-eyaggelatos-neos-genikos-epithewrhths-toy-seyyp

Iάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου