Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Μιά υπενθύμιση

Θυμάστε τι έλεγε ο Βαρουφάκης για το όριο των 70 ευρώ;
Επειδή οι άνθρωποι ξεχνούν & ο διάβολος είναι ο πλέον πιστός εξ΄όλων μας, καθώς γνωρίζει & τον Θεό & ότι ο χρόνος του είναι λιγοστός γύρω στα 3,5 χρόνια περίπου, ίσως & λίγότερο, να θυμήσω:
Θυμάστε τι έλεγε ο Βαρουφάκης τον χειμώνα; Οταν διαπραγματεύονταν "σκλήρά"; Τότε που ο άλλος ο πιτσιρικάς ο Σακελλαρίδης έλεγε ότι δεν υπάρχει περίπτωση για Capital control;
Ελεγε λοιπόν ότι προωθούν νομοσχέδιο, ώστε όλες οι σαναλλαγές  με μετρητά πάνω από 70 ευρώ να γίνονται μέσω Τραπέζης, στην αρχή στα νησιά, & μέχρι τέλος του χρόνου σε όλη την Ελλάδα.
Νάτο λοιπόν το Capital control που στην ουσία επιβάλει όλες τις συναλλαγές πάνω από 60 ευρώ (σιγά σιγά) μέσω Τραπέζης, με προοπτική την εξαφάνιση των μετρητών.
Τότε είχα γράψει ότι το πάνε για το χάραγμα της Αποκάλυψης με γοργούς ρυθμούς. Τότε κάποιοι με λοιδώρησαν & με ρωτούσαν αν ο Βαρουφάκης είναι ο αντίχριστος.
Δεν του φαίνεται. Ομως να πούμε εδώ, ότι τα πρόσωπα είναι δύο. Ενας είναι το Θηρίο εκ της θαλάσσης, ο άνθρωπος της ανομίας, ο υιός της απωλείας, μάλλον εκ της αλλοδαπής, (εκτιμώ) & ο άλλος είναι ο ψευδοπροφήτης, που εκτός των άλλων θα κατεβάσει & φωτιές από τον ουρανό, ενώπιον των ανθρώπων.(μάλλον ημεδαπός εκτιμώ), ο οποίος θα έχει & την φαϊνή ιδέα ως ανάγκη, με συγκυρία γεγονότων, που θα επεκταθεί σε όλον τον κόσμο, όπως ως δήθεν ανάγκη εμφανίστηκε το Capital control. Ολα τα υπόλοιπα περί χρέους & συμφωνίας, είναι μπούρδες. Οπως μπούρδες είναι & τα περί ανάπτυξης & ευημερίας. 
Οσοι πάντως αναρωτιούνται "& τι θα κάνουμε;" να ξέρουν ότι το ερώτημα αφορά αυτούς που θα ενδώσουν καθώς στην αρχή θα φάνε αλλά μετά θα πεινάσουν, & θα αρρωστήσουν με το "έλκος κακό & πονηρό" όταν όσοι αντισταθούν θα τρώνε.
Γιατί δεν έχει κανένα δικαίωμα ούτε ο ένας ούτε ο άλλος ούτε αυτός που τους κατευθύνει, επάνω στην Γη, ούτε επάνω στους ανθρώπους, επειδή όλα, μα όλα, φαγιά, ρούχα, πλούτη, σώματα, ψυχές, & ο ίδιος ο Πλανήτης & το Σύμπαν ανήκουν όπως & οι ίδιοι, στον Τριαδικό Θεό, που σύντομα θα τον δουν μπροστά τους.
"Ουκ επ΄άρτω μόνον ζήσεται άνθρωπος"
Ιάκωβος Τίγκας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου