Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Το Δημοψήφισμα είναι Γάμος

Αλοίμονο σε όσους το αγνοήσουν. Την πάτησαν, άσχημα, είτε Πολιτικοί είναι, είτε Δικαστές. Ετσι;
Ευτυχώς που ψηφίσαμε ΟΧΙ
Πέρα από τα αισθήματα προδοσίας, πίκρας και λύπης που διακατέχουν κάθε Έλληνα Πολίτη που ψήφισε “ΟΧΙ” και τα αισθήματα τεράστιας ανησυχίας και φόβου που θα έπρεπε να διακατέχουν όποιον ψήφισε “Ναί” αν είναι έστω και λίγο έξυπνος και συνειδητοποιεί τί σημαίνει να αγνοείται ένα Δημοψήφισμα, θα πρέπει εγκεφαλικά και ψυχρά να έχουμε υπ’ όψη μας ότι ως Ελληνικός Λαός έχουμε την καλύτερη δυνατή θέση στον πόλεμο που διεξάγεται επικοινωνιακά και οικονομικά.
          Και η διεθνής και εγχώρια καμαρίλα και ο με την υπέρ το δέον αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να σαλαγήσει τον Λαό Τσίπρας την πάτησαν. Και την πάτησαν μεγαλοπρεπώς στήνοντας ένα σχέδιο το οποίο βασιζόταν ολοκληρωτικά στο να ψηφίσει ο Λαός “Ναί” χωρίς  να έχουν ένα plan b εαν ψήφιζε “ΟΧΙ” (σας θυμίζει ποίοι δεν έχουν ποτέ plan b εδώ και πέντε μήνες και ούτε την θέληση ή την διάνοια να δημιουργήσουν ένα εδώ και πέντε μήνες ;).
Συνεπώς, με την χοντροκομμένη ανελαστικότητα που διακρίνει όλη την παράταξη και ομάδα της εγχώριας και διεθνούς καμαρίλας που άφρισε μια εβδομάδα για να εκμαιεύσει με εκβιασμό (και έμπρακτο και με υψηλή φραστική και ψυχολογική βία) ένα “Ναί” και απέτυχε παταγωδώς, ο Τσίπρας συνεχίζει στο σενάριο του ‘βγήκε Ναί στο δημοψήφισμα’ προσπαθώντας να αγνοήσει ότι βγήκε “ΟΧΙ” ενώ οι υπουργοί του ως νέοι Πάγκαλοι, αδαείς και από βασικές νομικές γνώσεις, διατυμπανίζουν ότι “το δημοψήφισμα δεν είναι γάμος“.
          Σε προσεχές άρθρο μας θα αναλύσουμε ακριβώς ποίο ήταν το σχέδιο που βασιζόταν ολοκληρωτικά στο να έχει ψηφίσει ο Λαός “Ναί”, που θα κράταγε τον Τσίπρα στο απυρόβλητο για την κωλοτούμπα και την προδοσία του και τον ορυμαγδό που φέρνει στην Ελλάδα του ιδίου επιπέδου του ΓΑΠ στο Καστελλόριζο, φορτώνοντας στον Λαό το φταίξιμο. Κάτι που επαναλαμβάνουμε ότι απέτυχε ακόμα και με τους μηχανισμούς νοθείας που πάντα έχουν στην διάθεση τους αλλά που δεν μπορούν να καλύψουν τάσεις με τεράστιες αποκλίσεις η μια από την άλλη όπως ήταν αυτή του “ΟΧΙ” σε σχέση με το “Ναί”.
          Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να υπενθυμίσει ότι επειδή ψηφίσαμε “ΟΧΙ” το μόνο που έχουμε να περιμένουμε από νομική άποψη είναι να μας φέρουν τα μέτρα επίσημα με σφραγίδα (και όχι στην μορφή ‘προτάσεων’ που νομικά δεν έχουν έγκυρο χαρακτήρα).
          Το Δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015 είναι Γάμος. Είναι νομικά δεσμευτικό. Είναι συμβόλαιο και για αυτό διαφέρει από τις εκλογές διότι δεν επιδέχεται ερμηνεία και δεν επιδέχεται παραβίαση. Κάθε ένα μέτρο που έχει κοινό με τα μέτρα που απερρίφθησαν στο Δημοψήφισμα καθιστά οποιαδήποτε πρόταση και συμφωνία νομικά αβάσιμη και ΑΚΥΡΗ. Δεν έχει σημασία εαν είναι με δείκτες υψηλότερους (άρα χειρότερο) ή όχι. Δεν έχει σημασία εαν μαζί με τα μέτρα αυτά προσπαθήσει να πει ανοησίες περί ελαφρύνσεως του χρέους, που στην ουσία το επιβαρύνει τριπλά και μας δεσμεύει ακόμα πιο πολύ στο διηνεκές με τα δάνεια που θα πάρει. Σημασία έχει μόνο ότι πρόκειται για ίδια και χειρότερα μέτρα, μέτρα που στο Δημοψήφισμα ο Νομοθέτης-Λαός απέρριψε και στο πνεύμα και στον τύπο τους.
          Ευτυχώς που ψηφίσαμε “ΟΧΙ” και ευτυχώς που στην τρομολαγνική τους προπαγάνδα μας έθεσαν την ερμηνεία του Δημοψηφίσματος ως “εντός ή εκτός του ευρώ“. Και ευτυχώς που μέσα στην ανοησία του ο Τσίπρας δήλωσε στο Ευρωκοινοβούλιο όπου κρατούνται επίσημα πρακτικά ότι γνωρίζει ότι ο Λαός ψήφισε να βγει εκτός ευρώ εαν εντός ευρώ σημαίνει τέτοια ισοπεδωτικά μέτρα, λέγοντας ότι ο ίδιος επέλεξε προς χάριν των ευρωπαίων να μην ακολουθήσει αυτήν την ερμηνεία-εκβιασμό που οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι είχαν θέσει : διότι έχουμε επίσημη δήλωση του ότι ξέρει ότι ο Λαός τον διέταξε να μην δεχθεί τίποτα Μνημονιακό και τίποτα εθελόδουλο. Ότι ο Λαός επέλεξε ενώπιον της οικονομικής κακουχίας να την αντιμετωπίσει απαλλαγμένος από τον δεσποτισμό της ευρωζώνης, όχι να περάσει μέσα από την κόλαση χωρίς να έχει τουλάχιστον επανακτίσει την ανεξαρτησία του.
          Ευτυχώς που ψηφίσαμε “ΟΧΙ” διότι με αυτό το σμπάρο έχουμε όλα τα τρυγόνια πιασμένα :
* Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση/βουλή κάνουν Εσχάτη Προδοσία με κάθε υπογραφή που βάζουν.
* Η Ευρωζώνη αποδεικνύει ότι είναι το διευθυντήριο μιας απολυταρχικής αυτοκρατορίας που επιβάλει ό,τι θέλει ασχέτως τί λένε οι Λαοί, όπως κάθε επεκτατική δικτατορία από την Ρωμαϊκή μέχρι την Οθωμανική μέχρι το Γ΄Ράιχ.
* τα ανωτέρω τα κάνουν με καραμπινάτη παρανομία την οποία όσοι δικαστικοί την δεχτούν θα είναι και αυτοί συνένοχοι (όπως διαφαίνεται από την επιστολή της προέδρου Αρείου Πάγου, κάτι που θα αναλύσουμε σε άλλο άρθρο).
* ο Λαός Ιστορικά και επίσημα έχει πει “ΟΧΙ” άρα είναι εντελώς ανεύθυνος κάθε επίπτωσης και απόρροιας του τί θα συμβεί από εδώ και εμπρός συμπεριλαμβανομένης και της κοινωνικής έκρηξης και βίας που μαθηματικά σίγουρα έρχεται, και προβλέπεται ότι θα είναι εξαιρετικά άτακτη, χαώδεις και με κύριους αποδέκτες-στόχους τους κήρυκες και εκβιαστές του “Ναί” εντός και εκτός των συνόρων και όχι μόνο από τους Έλληνες.
          Μόλις έχουμε να κάνουμε με συμφωνία και συγκεκριμένα μέτρα προς εφαρμογή και όχι προς αναθεώρηση ή έγκριση, θα επανέλθουμε με νομικές και άλλες οδηγίες και συντονισμό για να σταματήσουμε και αποτινάξουμε τον ορυμαγδό που μας ετοιμάζουν και έρχεται.
          Μέχρι τότε έχετε υπ’ όψη και να εύχεστε κάθε μέτρο-ταφόπλακα που λογαριάζουν να μας φορτώσουν να συμπεριλαμβάνεται στην πρόταση Γιούγκερ που απορρίψαμε ή να είναι στην ίδια κατεύθυνση και στόχο ή να είναι χειρότερη γιατί θα κάνει την νομική μας άμυνα ακόμα πιο δυνατή και αποτελεσματική, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για την ακτιβιστική μας άμυνα και προάσπιση των ζωών και των περιουσιών μας.
Το άρθρο το βρήκαμε εδώ.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου