Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Το πραγματικό Πατριωτικό ΟΧΙ

Η παραμονή στην Ε.Ε. σημαίνει αποδοχή & συγκατάθεση στο χάραγμα της Αποκάλυψης.
Δεν είμαι Κομμουνιστής, στην προκειμένη όμως περίσταση, συντάσομαι απόλυτα με την θέση του ΚΚΕ, όσον αφορά το Δημοψήφισμα της Κυριακής & την εμμονή της Κυβέρνησης για παραμονή στην Ε.Ε. & το κοινό νόμισμα, με όλα όσα αυτό συνεπάγεται & τα ζούμε στο πετσί μας, με το κλείσιμο των Τραπεζών, το οποίο θα συνεχιστεί & μετά την Δευτέρα, όπως όλα δείχνουν, αφού ούτως ή άλλως τα πράγματα οδηγούνται στην διάλυση της Ευρωπαϊκής Ενωσης, με την μορφή που σήμερα την ξέρουμε, & της κοινής νομισματικής πολιτικής, η οποία θα συμπαρασύρει την παγκόσμια οικονομία, την Πόρνη την μεγάλη & την εγκαθίδρυση μιάς ψηφιακής μορφής χρεωστικών πορτοφολιών, όπως ξεκάθαρα έχει υποστηρίξει ο Βαρουφάκης, τα οποία πιθανότατα, δεν θα υπόκεινται σε Capital controls, ενώ αυτό θα συνεχιστεί για όσους επιμένουν στην λήψη χρημάτων.
Για την επιβεβαίωση των παραπάνω, μου είπαν σήμερα στην Τράπεζα, ότι άνοιξε μόνον για τους συνταξιούχους που δεν έχουν κάρτα, στους οποίους δείνει 120 ευρό. Ομως όσοι είναι συνδεδεμένοι με κάρτα, αποκλείεται η πρόσβασή τους στον κισέ, αλλά μόνον στα ΑΤΜ & μπορούν να πάρουν μόνον τα 60 ευρό. Αυτό τα λέει όλα.
 Και επειδή οι μπαρμπάδες έχουν & αμνησία & τα χάνουν, πιό εύκολα γι αυτούς θα είναι να περάσουν για ένα "εμβόλιο", ώστε να πάρουν το ψηφιακό πορτοφόλι πάνω τους.
Ανακεφαλαιώνοντας συνοπτικά, να θυμηθούμε σε τι μας ωφέλησε η Ευρωπαϊκή Ενωση & ο πολιτισμός της, & ποιός είναι ο σκοπός της.
Να θυμηθούμε την άλωση της Πόλης το 1204 από τους Φράγκους, & την εν συνεχεία εκβιαστική προσφορά βοήθειας με αντάλλαγμα την υποτέλεια των Ελλήνων, στους Φράγκους προκειμένου να μας προστατέψουν από τους Οθωμανούς. Και αφού δεν δεχθήκαμε, διαλυμένοι όντες από τους Φράγκους, γίναμε βορά στους Οθωμανούς.
Να θυμηθούμε την καταδίκη του Κολοκοτρώνη που αυτοί προκάλεσαν; Την δίκη του Πολυζωίδη κατ΄εντολή τους, επειδή αρνήθηκε, να υπογράψει την καταδίκη του Κολοκοτρώνη;
Να θυμηθούμε τις επιδοτήσεις που δόθηκαν αθρόα για το ξεπάτωμα αμπελιών & ελαιώνων; 
Τα κονδύλια που μετέτρεψαν τους αγρότες & κτηνοτρόφους μας σε ροκάδες; Εξ΄ού & το "ποιμενικό ροκ" του Μηλιώκα ο οποίος πολύ εύστοχα, τραγούδησε: το "κολώνια ζιβανσί & στα ποδάρια μου" & "δεν ξαναβόσκω άλλες βοβάλες, μήτε θέλω να τις δω"......
Να θυμηθούμε τα προγράμματα Λίντερ & ΕΣΠΑ που εκμαύλισαν τους Ελληνες απατεώνες, με υπερτιμολογήσεις & δίδονταν στους υμέτερους; Μέχρι & εγώ έφαγα από αυτά, παρακολουθώντας επιδοτούμενο σεμινάριο του ΕΛΚΕΠΑ στα χρόνια της νιότης μου, άνεργος, & επιδοτούμενη εργασία άσχετη με το αντικείμενο που παρακολούθησα στα PC.
Μακρυά λοιπόν από το πνεύμα του Επαμεινώνδα Θηβαίου Στρατηγού, που αρνήθηκε τα δώρα των Πυθαγορείων, καθώς έλεγε ότι δεν του χρειάζονταν γιατί ο άνθρωπος πρέπει να είναι αυτάρκης.
Οσο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, μόνο στα χαρτιά τα γράφουν καλά. Στην πράξη, είναι στιγνοί δολοφόνοι & τα σημερινά τους έργα το αποδεικνύουν.
Αν θέλουμε λοιπόν να πούμε ένα πραγματικό Ελληνικό ΟΧΙ, ας ρίξουμε στην κάλπη το ΟΧΙ του ΚΚΕ. 
Το ψηφοδέλτιο είναι αυτό της εικόνας & μπορεί όποιος θέλει να το τυπώσει καθώς δεν υπάρχει στα εκλογικά τμήματα. Φαντάζομαι ότι οι άνθρωποι του ΚΚΕ θα το μοιράζουν απ΄έξω.
Για την ιστορία να πω μια κουβέντα που μου είχε πει ένας φίλος οδηγός, που δεν υπάρχει πιά, πριν από χρόνια, σε Υπηρεσιακό δρομολόγιο,  όταν συζητούσαμε αυτά τα θέματα. Μου έλεγε λοιπόν, ότι:
"Οι παλαιοί έλεγαν πως το χάραγμα της Αποκάλυψης, θα το αποδεχθούν οι ψευτοχριστιανοί & θα αντιδράσουν οι συνειδητοποιημένοι αλλά & οι Κουκουέδες".
Νάσαι καλά Τασούλη εκεί που είσαι. Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου