Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Οι Ελληνες απασφάλισαν

Απροκάλυπτα ποινικά αδικήματα πλέον
Απροκάλυπτα ποινικά αδικήματα πλέον, αναγόμενα στην αρμοδιότητα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης, του ΟΗΕ, δείχνει η πρόσφατη παρέμβαση του ΟΗΕ που στηλίτευσε αυστηρά την όλη διαδικασία κατατρομοκράτησης με υπογραφή των ειδικών εμπειρογνωμόνων Alfred de Zayas και Virginia Dandan, επί πλέον προηγούμενης παρέμβασης από τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ Juan Pablo Bohoslavsky ο οποίος κατηγόρησε πραξικοπηματικές πράξεις στην Τρόϊκα και τους εξωτερικούς παράγοντες που τους όρισε ως “κράτη, διακυβερνητικούς οργανισμούς ή πιστωτές” μιλώντας ανοιχτά για χάλκευση της Εθνικής Κυριαρχίας της Ελλάδος η οποία δεν φέρει καμμία ευθύνη για την χρηματοπιστωτική κρίση 2007-2008 η οποία αποτελεί την βασική αιτία για την σημερινή κατάσταση στην Χώρα.
 Επί πλέον μονόδρομος είναι τα Ειδικά Δικαστήρια στην Ελλάδα, για το ντόπιο μαύρο μέτωπο της διαφθοράς & της αθέμιτης προπαγάνδας, των ΜΜΕ & των διαμορφωτών γνώμης, με διασπορά ψευδών ειδήσεων, εκφοβισμό, εκβίαση, διατάραξη οικιακής ειρήνης & πολλά άλλα.
Οι Ελληνες απασφάλισαν & δεν έχουν άλλη επιλογή, παρά να ρίξουν την βόμβα.του μεγάλου ΟΧΙ Αλλοιώς θα σκάσει στα χέρια μας & θα διαμελισθούμε.
Οι Λαοί του κόσμου ξεσηκώθηκαν στο πλευρό μας, ο ΟΗΕ είναι στο πλευρό των Ελλήνων.
Ας το καταλάβωουν όσοι έχουν κατά νουν το Ναι, είτε από ιδιοτέλεια, είτε από βλακεία, είτε από φόβο & ραγιαδισμό, είτε απόλα μαζί, ότι δεν πρόκειται να γλιτώσουν.
Μετά, όταν ο αντικείμενος & υπεραιρόμενος, ο άνθρωπος της ανομίας, ο υιός της απωλείας, το βδέλυγμα της ερημώσεως, θα καπελώσει αυτόν τον αγώνα, τότε θα κανονίσουμε τους λογαριασμούς μας με αυτόν σε άλλο επίπεδο.
Τώρα έχουμε υποχρέωση να πετάξουμε την βόμβα του ΟΧΙ.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου