Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκάλυψε το σχέδιο

Βαρυσήμαντη ομιλία της Ζωής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο η οποία πέρασε απαρατήρητη
Ολες αυτές τις ημέρες βλέπω & ξαναβλέπω το βίντεο με την βαρυσήμαντη ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, & προσπαθώ να το αναγνώσω, λαμβάνοντας υπόψη & την εκκωφαντική & περίεργη σιωπή των αναλυτών & πολιτικών κύκλων με ελάχιστα σχόλια.
Μίλησε λοιπόν από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων για τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ 
Juan Pablo Bohoslavsky & τρείς δημόσιες παρεμβάσεις του υπέρ της Ελλάδας με την τελευταία να έγινε την ημέρα εκείνη, που η Βουλή των Ελλήνων ψήφιζε τον εκβιασμό, τις απειλές, την παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας.

Απροκάλυπτα ποινικά αδικήματα πλέον, αναγόμενα στην αρμοδιότητα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης, του ΟΗΕ, δείχνει η πρόσφατη παρέμβαση του ΟΗΕ που στηλίτευσε αυστηρά την όλη διαδικασία κατατρομοκράτησης με υπογραφή των ειδικών εμπειρογνωμόνων Alfred de Zayas και Virginia Dandan, επί πλέον προηγούμενης παρέμβασης από τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ Juan Pablo Bohoslavsky ο οποίος κατηγόρησε πραξικοπηματικές πράξεις στην Τρόϊκα και τους εξωτερικούς παράγοντες που τους όρισε ως “κράτη, διακυβερνητικούς οργανισμούς ή πιστωτές” μιλώντας ανοιχτά για χάλκευση της Εθνικής Κυριαρχίας της Ελλάδος η οποία δεν φέρει καμμία ευθύνη για την χρηματοπιστωτική κρίση 2007-2008 η οποία αποτελεί την βασική αιτία για την σημερινή κατάσταση στην Χώρα.
Μίλησε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας & για ωμή εκβίαση του Πρωθυπουργού & της Κυβέρνησης, κάτω από το βάρος των οποίων υπέγραψαν την συμφωνία.
Μίλησε για αναγνώριση από τον ΟΗΕ, της ακυρότητας των μνημονίων που ψηφίζονται, κάτω από το βάρος οικονομικών απειλών από τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα  Juan Pablo Bohoslavsky.
 Είναι η πρώτη φορά στα Παγκόσμια χρονικά, που η ίδια η Κυβέρνηση & ο Πρωθυπουργός, είπαν δημόσια ότι υπέγραψαν γιατί απειλήθηκαν & εκβιάστηκαν, με καταστροφή της Χώρας.
Οι βαριές κουβέντες της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, από το βήμα της Βουλής με αναφορές σε στιγνό πραξικόπημα, οικονομικό εκβιασμό, απειλές & προτροπές για το ΟΧΙ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για να προστατέψουν την Κυβέρνηση, τον Πρωθυπουργό & την Ελλάδα, που τις είδε & τις άκουσε όλος ο Πλανήτης, αλλά δεν τις ανέγνωσαν οι εδώ φωστήρες, δεν μπορεί παρά να προκαλέσει την έμπρακτη πλέον παρέμβαση του ΟΗΕ κατά των δανειστών & υπέρ της Ελλάδας & την προστασία του πληθυσμού.
Από την άλλη μεριά, βλέπουμε τους άρρωστους πολιτικούς χαβαλέδες, τύπου Μέρκελ, Ντάϊζεμπλουμ, Γιούνγκερ κλπ, να είναι άσχετοι με τα οικονομικά ζητήματα, τα οποία δεν επιθυμούν να επιλύσουν αλλά να ικανοποιήσουν τις δικές τους απληστίες & συμφέροντα των ολιγαρχών & όχι των Λαών. Εάν ήθελαν την όποια επίλυση των οικονομικών προβλημάτων των Λαών, θα έκαναν δεκτές τις προτάσεις Βαρουφάκη, οι οποίες επικροτήθηκαν από Νομπελίστες οικονομολόγους.
Οι Υπουργοί οικονομικών των Χωρών, δεν είναι κατ΄ανάγκη & οικονομολόγοι αλλά άσχετοι γελαδάρηδες, τύπου Ντάϊζεμπλουμ, & πλέον είναι φανερό στον οποιονδήποτε, ότι χρησιμοποιούν την διαχείρηση της Παγκόσμιας Οικονομίας, όχι για την επίλυση των όποιων προβλημάτων, αλλά για την ικανοποίηση της άρρωστης απληστίας της ολιγαρχίας, οδηγώντας την οικονομία με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή.
Η αναμενόμενη παρέμβαση του ΟΗΕ στα πράγματα, αναμένεται να έχει την συμπαράσταση των οικονομικών επιστημόνων, αλλά & των Τραπεζών, καθώς βλέπουν ότι οι μέχρι τώρα ακολουθούμενες τακτικές από τους φαύλους αγελαδοΠολιτικούς, οδηγεί στην καταστορφή τους.
Αρα αυτό πρέπει να αλλάξει, να σταματήσει, να καταστραφεί, & την θέση του να πάρει το σύστημα διαχείρησης του πλούτου με θεσμοθέτηση του λιτού βίου & όχι της λιτότητας, κατά τα πρότυπα των Αρχαίων Ελλήνων, αποκλειόμενης της αναβίωσης της απληστίας της ολιγαρχίας.
Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να ληφθούν ριζικά μέτρα, ελέγχου των συναλλαγών & όλων των δραστηριοτήτων των ανθρώπων.
Προς αυτήν την κατεύθυνση τον πρώτο λόγο τον έχουν οι Ελληνες, οι οποίοι θα υποδείξουν τον τρόπο, ενώπιον του ΟΗΕ, & θα γίνει αποδεκτός.
Εδώ όμως έχουμε πλέον πρόβλημα σοβαρό, κατάργησης της ιδιωτικότητας & του ανθρωπίνου προσώπου με μετατροπή του σε Νούμερο-Καταναλωτή, που καταναλώνει Νούμερα-αγαθά.
Από τον ΟΗΕ λοιπόν η "σωτηρία" & από τους Ελληνες ο τρόπος & τα μέτρα:


κα ποιε πάντας, τος μικρος κα τος μεγάλους, κα τος πλουσίους κα τος πτωχούς, κα τος λευθέρους κα τος δούλους, να δώσωσιν ατος χάραγμα π τς χειρς ατν τς δεξις π τν μετώπων ατν,

κα να μή τις δύνηται γοράσαι πωλσαι ε μ χων τ χάραγμα, τ νομα το θηρίου τν ριθμν το νόματος ατο.

δε σοφία στίν· χων νον ψηφισάτω τν ριθμν το θηρίου· ριθμς γρ νθρώπου στί· κα ριθμς ατο χξς.”
Δεν μένει πλέον παρά να σιγουρέψουμε & τα πρόσωπα.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου